Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ο Γ. Παπανδρέου αποδέχθηκε "τουρκική μειονότητα" στα Δωδεκάνησα; (Ξεπουλάει την Ελλάδα το γιωργάκι)

Πηγή: Strategy-Geopolitics

Στον επίσημο ιστότοπο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης αναρτήθηκε η πρόταση ψηφίσματος που κατέθεσε στις αρχές Μαρτίου ο Ελβετός βουλευτής Αndreas Gross και άλλοι δεκαέξι βουλευτές με τίτλο "H κατάσταση της τουρκικής μειονότητας στη Ρόδο και στην Κω". Η πρόταση ψηφίσματος διατυπώνει την καινοφανή θεωρία ότι η "τουρκική μειονότητα σε Κω και Ρόδο διέπεται από τη Συνθήκη της Λοζάνης του 1923" αν και η ίδια η «τουρκική μειονότητα» προέκυψε δύο δεκαετίες αργότερα με την απελευθέρωση της Δωδεκανήσου. Η μεθόδευση του Ελβετού βουλευτή και όσων συνυπογράφουν την πρόταση του ουσιαστικά αποσκοπεί στην αθώωση της Τουρκίας (με τη λογική του συμψηφισμού) για την εξαφάνιση της ελληνικής μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη, την Ιμβρο και την Τένεδο, μέσα από μια διαδικασία πραγματικής εθνοκάθαρσης διαρκείας και νομιμοποίησης της επιδίωξης της Τουρκίας να θέσει υπό καθεστώς αμοιβαιότητας τα μειονοτικά θέματα, κάτι που είναι απαράδεκτο από άποψη δικαίου και απολύτως ανισοβαρές πολιτικά για τη Χώρα μας.



Ο σοσιαλιστής Ελβετός βουλευτής βρέθηκε προ ολίγων ημερών στη Ρόδο και τη Κω και είχε συναντήσεις με μουσουλμάνους. Σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο πρωθυπουργός (και υπουργός Εξωτερικών) Γ. Παπανδρέου απάντησε τα εξής παροιμιώδη: "Ο Ελβετός Βουλευτής, μέσα από τις επαφές του, έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σειρά ήδη αναληφθέντων μέτρων της Ελληνικής Πολιτείας, τα οποία αντανακλούν την ως άνω πολιτική βούληση διατήρησης κλίματος ειρηνικής συμβίωσης και σχέσεων αμοιβαίου σεβασμού. Αυτή αποτυπώνεται σε διάφορα επίπεδα και μορφές, όπως ενδεικτικά αναφέρονται η ανακαίνιση και ανάδειξη μνημείων και τεμενών της οθωμανικής περιόδου στην Ρόδο και την Κω, αλλά και η συμπερίληψη των μουσουλμάνων συμπατριωτών μας στους σχεδιασμούς για την εκεί δημόσια εκπαίδευση, ως επίσης και η συμμετοχή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση, συμπεριλαμβανομένων των πολιτιστικών δρώμενων σε αυτή".

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ STRATEGY-GEOPOLITICS:

Ποιος αμοιβαίος σεβασμός πανίβλακα ΓΑΠ;;; Που δεν έχει μείνει ελληνικό ρουθούνι ζωντανό στην Μ. Ασία;;; Που έσβησαν την 4000 ετών Ελληνική παρουσία από την Μ.Ασία;;; Που μας στέλνουν όλο το Πακιστάν και την Σομαλία εδώ;;; Ρε άντε σε κανένα ψυχίατρο να σε εξετάσει, γιατί είσαι ανισόρροπος GAP, ε GAP...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters