Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

«Τουρκική εισβολή» σε ιστοσελίδα

Πηγή: Έθνος


Εκπληκτοι έμειναν όσοι... πιστοί προσήλθαν χθες το πρωί στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Κορίνθου (www.churchbook.eu), κατά την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της, καθώς αντί για το «εκκλησιαστικό facebook» που είχε προαναγγελθεί αντίκρισαν την τουρκική σημαία, έναν Τούρκο κομάντο και ένα σχόλιο για «χάκερ κατακτητές»!
Στο κάτω μέρος της σελίδας αναγραφόταν με εμφανή γράμματα «1923 (σ.σ.: ημερομηνία ίδρυσης του τουρκικού κράτους) Turk-Grup».

Περίπου στη μία το μεσημέρι η σελίδα ετέθη εκτός λειτουργίας και όποιος δοκίμαζε να εισέλθει, πληροφορούνταν ότι δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση για τεχνικούς λόγους.
Το «Εθνος» επικοινώνησε με τη Μητρόπολη Κορίνθου, εκπρόσωποι της οποίας δήλωναν ότι η αποκατάσταση ήταν δύσκολο να γίνει άμεσα, καθώς ο υπεύθυνος του τεχνικού τομέα της μητρόπολης βρίσκεται στην Αμερική και θα επιστρέψει τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και σκέψεις από την πλευρά των υπευθύνων του ιστοτόπου να ζητηθεί η συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Πάντως, η δεύτερη σελίδα της Μητρόπολης Κορίνθου, που είχε επίσης σχεδιαστεί να λειτουργήσει από χθες (http://www.orthodoxosnaos.org), εμφανίστηκε κανονικά, χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.
Οι δύο ιστοσελίδες κατασκευάστηκαν από ομάδα πανεπιστημιακών στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αμερική και στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, με τη συμμετοχή του υπεύθυνου Προγραμματισμού, Μηχανοργάνωσης και Πολυμέσων της Ιεράς Μητροπόλεως π. Π. Μπούρα.

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ
Facebook της Εκκλησίας
Το φιλόδοξο εγχείρημα της μητρόπολης επρόκειτο να υλοποιηθεί χθες το πρωί, με τα... εγκαίνια της συγκεκριμένης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, στα πρότυπα του facebook. Μάλιστα, ήδη από την Τρίτη το βράδυ είχε ξεκινήσει δοκιμαστική εφαρμογή, χωρίς να διαφαίνονται ιδιαίτερα προβλήματα. Στόχος της δημιουργίας του ιστοτόπου, σύμφωνα με τη δήλωση του μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου, κατά την επίσημη εξαγγελία για τη λειτουργία της, ήταν να επικοινωνούν οι νέοι «με τον ίδιο τρόπο που επικοινωνούν στο facebook». Ο ίδιος ταυτόχρονα είχε διευκρινίσει ότι ένας αριθμός εθελοντών ήταν «επιφορτισμένος» με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Π. Βονάτσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters