Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

Ευχαριστίες Πακιστανού Πρωθυπουργού προς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διότι αποδέχθηκε τις απαιτήσεις του για απονομή ιθαγένειας στους Πακιστανούς (λάθρο)μετανάστες στην Ελλάδα.

Πηγή: Ακρίτας

ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, 12 Ιανουαρίου: Ο Πρωθυπουργός Συέντ Γιουσούφ Ραζά Γκιλάνι καλωσόρισε την Τρίτη την αποδοχή από την Ελλάδα του αιτήματος του Πακιστάν για την απόδοση ιθαγένειας και δικαιωμάτων ψήφου στους Πακιστανούς μετανάστες. Μιλώντας στο πρωθυπουργικό μέγαρο στον Δημήτριο Ντάλλη, Πρέσβη και προσωπικό εκπρόσωπο του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο Γκιλάνι εξέφρασε την ελπίδα η επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού αργότερα μέσα στο χρόνο να ξαναζωντανέψει τις διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Ο Γκιλάνι εζήτησε να προγραμματισθούν διμερείς πολιτικές διαβουλεύσεις και να συναντηθεί μεικτή Οἰκονομικὴ Ἐπιτροπὴ πριν απὸ την ἐπίσκεψη, ώστε νὰ προετοιμάσει το έδαφος γιὰ τὴν ἐπιτυχία τῆς ἐπισκέψεως.

Ο Πακιστανός Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον προσωπικό απεσταλμένο τοῦ Έλληνα Πρωθυπουργοῦ ότι η κυβέρνησή του θα συνεχίσει να αναλάβει κάθε δυνατὴ προσπάθεια για την ἀσφαλῆ απελευθέρωση τοῦ Αθανασίου Λερούνη, ποὺ απήχθη στην κοιλάδα Καλλάς τον Σεπτέμβριο τοῦ 2009 και μεταφέρθηκε αμέσως στην επαρχία Νουριστάν του Αφγανιστάν.

Σχόλιο Blog: Δεν φτάνει που μας τους στέλνουν μας επιβάλουν και τι να τους κάνουμε;;; Βγαζουμε μόνοι μας τα ματια μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...