Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

(Πολυπολιτισμική) Γερμανία. Τούρκοι στήνουν ενέδρα σε ορθόδοξο ιερέα.

Πηγή: Κοκκινος Ουρανός

Bochum, Γερμανία. 30 Οκτωβρίου 2009.


Κυριακή βράδυ, ώρα 18:40 και ο 33χρονος Ρώσος ορθόδοξος ιερέας, Aleksejs Ribakovs βγαίνει από το αυτοκίνητό του για να πάει στο σπίτι του.
Μόλις έχει τελειώσει την Θεία Λειτουργία και φορούσε τα ιερατικά του άμφια. Τρεις νέοι τον περιμένουν μπροστά από την πόρτα του σπιτιού του και ρωτούν: "Τι φοράς, γέρο;". Τον σέρνουν με την βία στην είσοδο του σπιτιού και αρχίζουν να τον χτυπούνε στο στήθος. Ένας τον φτύνει στο πρόσωπο. Φωνάζουν "σκατο-ιερέα" και "σκατο-Χριστιανοί». Πριν την έξοδό τους λένε: «Ποτέ να μην εμφανιστείς πάλι εδώ".
Προηγουμένως, το αυτοκίνητό του είχε γίνει μόνιμος στόχος.
Το 2008 το αυτοκίνητό του το είχαν ανοίξει τρεις φορές, μία φορά μόνο για να πάρουν κάποια χριστιανικά CDs από το αυτοκίνητο και να τα καταστρέψουν στο πεζοδρόμιο.
Ένας 17χρονος, τουρκικής καταγωγής, νεαρός άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, ομολόγησε, εν μέρει, την ενοχή του.
Ο Ribakovs (ο οποίος είναι και μηχανικός υπολογιστών) αναγκάστηκε να μετακομίσει σε διαφορετική πόλη στην Γερμανία, για να προστατεύσει την οικογένειά του.
Είναι ακόμη φοβισμένος. Το ότι αναγκάστηκε να φύγει και να αλλάξει πόλη και σπίτι είναι και αυτό μία νίκη του θρησκευτικού φανατισμού και της ισλαμικής τρομοκρατίας, στην καρδιά της Ευρώπης.


Και σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. «Ίσως επειδή δεν έγινε στο Ιράν, αλλά στο Μπόχουμ της Γερμανίας», λέει ο Ribakovs πίνοντας τον καφέ του, στον Till-Reimer Stoldt, έναν δημοσιογράφο που ανακάλυψε την ιστορία του.
Στην Γερμανία ζουν σήμερα περίπου, 3 εκατομμύρια Τούρκοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters