Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός συναντάει τους Αγρότες και ανοίγει τα μπλόκα… Ο γιωργάκης κρύβεται… η εθνοκτονία προτεραιότητά τους. Διεθνές ρεζίλεμα και ξεπεσμός…

Πηγή:Πατριωτικός Λόγος

Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...
Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν... Επί εβδομάδες, οι Έλληνες αγρότες ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και αυτοί αδιαφορούν. Αναγκάζονται οι αγρότες να ξεκινήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις. Αλλά και πάλι η κυβέρνηση δείχνει αδιαφορία. Ζητούν συνάντηση από τον πρωθυπουργό αλλά αυτός κρύβεται. Αυτό που δεν έκανε ο Παπανδρέου, το έκανε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός που επισκέφτηκε τους αγρότες και συζήτησε μαζί τους.


Είτε η κίνηση αυτή ήταν σε γνώση του Γ. Παπανδρέου ύστερα από επικοινωνία του με τον Βούλγαρο ομόλογό του (http://online-pressblog.blogspot.com/2010/01/blog-post_4017.html), είτε έγινε χωρίς να το γνωρίζει (http://emprosdrama.blogspot.com/2010/01/blog-post_2416.html), το συμπέρασμα είναι ότι έγινε κατανοητό πλέον ακόμα και στους ξένους ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του και έτσι σπεύδουν να τον υποκαταστήσουν.

Πρόκειται για πρωτοφανή διεθνή εξευτελισμό της πατρίδας μας. Και η εξέλιξη αυτή λυπεί ακόμα περισσότερο όλες αυτές τις φωνές που προεκλογικά προειδοποιούσαν ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν έχει γνώσεις, δεν έχει ικανότητες, δεν έχει την αντιληπτική οξύτητα ούτε ενός μέσου ανθρώπου και συνεπώς όχι μόνο δεν θα είναι επαρκής στα καθήκοντά του αλλά θα κάνει και ζημιά. Μόνο στα εθνικά είναι μεθοδικός, ακριβώς γιατί και σε αυτά ο σκοπός του είναι καταστροφικός, είναι ο αφανισμός της πατρίδας και του έθνους (γι' αυτή την αποστολή μας τον επέβαλαν οι ξένοι).

Παρά τις προειδοποιήσεις αυτές, ο λαός δεν άκουσε και τον εξέλεξε. Τώρα μετάνιωσε και χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Ε, ας αξιοποιήσει λοιπόν ο κόσμος την πρώτη ευκαιρία (είτε τον προσεχή Μάρτιο είτε αργότερα) ώστε να διορθώσει το λάθος και να απαλλάξει τον τόπο από αυτή την καταστροφική κυβέρνηση.
ΥΓ. Αν αληθεύει η είδηση που κυκλοφορεί στο ίντερνετ και στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι την ώρα που συναντιόταν ο Βούλγαρος πρωθυπουργός με τους αγρότες, ο Γ. Παπανδρέου ήταν στο γυμναστήριο, ε τότε ο άνθρωπος είναι εντελώς για τα πανηγύρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...