Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ--ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ

Αντιγραφή από: Βlog Ελλήνων Δημοκρατών Κρήτης

Μάλλον πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι αυτός ο τόπος υπάρχει και αυτό το κράτος λειτουργεί με βάση τις ανάγκες των λαθρομεταναστών και αυτών που εκμεταλλευόμενοι αυτές τις ανάγκες έχουν βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο αφελληνισμού της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν δουλειές για τους Έλληνες αλλά για τους αλλοδαπούς.


Δεν υπάρχουν επιδόματα για τους Έλληνες αλλά για τους σκηνίτες.


Δεν υπάρχει περίθαλψη για τους Έλληνες υπάρχει όμως και μάλιστα δωρεάν για την αφρικοασία.

Δεν υπάρχει ούτε καν ελευθερία του λόγου για τους "ακροδεξιούς" Έλληνες τα ΜΜΕ όμως κατακλύζονται από τους "προέδρους" των λαθρομεταναστών και τους "προοδευτικούς" υποστηρικτές τους.

Το μόνο που ελπίζαμε ήταν η Ελληνική δικαιοσύνη μετά όμως την απόφαση του μονομελές Πρωτοδικείου που αθώωσε την γνωστή δασκάλα Στέλλα έχουμε αρχίσει να αμφιβάλουμε και για αυτήν.


Η Στέλλα Πρωτονοτάριου κατηγορούνταν ότι παραχώρησε χωρίς άδεια και μάλιστα παρακούοντας εντολή της διεύθυνσης σχολική αίθουσα για να διδάσκονται αλβανικά.


Η μήνυση είχε κατατεθεί από τον διευθυντή του σχολείου ύστερα από εντολή του γγ του υπουργείου Παιδείας της προηγούμενης κυβέρνησης κ.Πλατή.


Υπέρ της αθωότητας τάχθηκε και ο εισαγγελέας, ο οποίος τόνισε ότι δεν διέκρινε την ελάχιστη ένδειξη μη νομιμότητας στις πράξεις τους. «Όποιος διαχωρίζει τα παιδιά σε Ελληνόπουλα και Αλβανόπουλα είναι προσωπικό του πρόβλημα, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά και πρέπει να νοιώθουν ασφάλεια και συνεργασία» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την πρότασή του.


Δηλαδή αυτό είναι το πρόβλημα;Ο διαχωρισμός;Για αυτό κατατέθηκε η μήνυση;Απορούμε


Δηλαδή ότι κάποιος χρησιμοποιεί δημόσιο κτίριο όπως και όποτε θέλει είναι νόμιμη πράξη;


Το ότι η κ.Στέλλα παράκουσε εντολές των ανωτέρων της είναι νόμιμη πράξη;


Το ότι έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της το υπουργείο Παιδείας είναι νόμιμη πράξη;


Και για να έχουμε καλό ερώτημα ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ το διδακτικό υλικό η κ.Στέλλα για να διδάξει εκτός και αν είναι άριστος γνώστης της Αλβανικής αλλά και πάλι θα χρειαζόταν βιβλία.


Μάλιστα η κ.Στέλλα εξερχόμενη δήλωσε ότι δεν ήταν μόνο προσωπική της δικαίωση η απόφαση αυτή αλλά και όλων των δασκάλων που προσπαθούν για ένα ανθρώπινο και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ σχολείο που σέβεται τις ανάγκες όλων των παιδιών.


Δηλαδή κ.Στέλλα με τις μεγάλες "ευαισθησίες" σας που βρήκατε και κάνετε σε ένα κράτος μπάχαλο μέχρι χθες το σχολείο που υπηρετούσατε δεν ήταν δημοκρατικό;


Μήπως ήταν "χουντικό" και σας απαγόρευε την "ανθρωπιστική" σας δράση;


Εκτός και αν για εσάς τα προβλήματα της Παιδείας μας συνοψίζονται στο να παραχωρούνται τάξεις παράνομα σε αλλοδαπούς για να παριστάνεται εσείς την "Αγία Τερέζα" των εκπαιδευτικών με χρήματα του Ελληνικού λαού.

Σχόλιό μας:


Η Πρωτονοτάριου είχε προβεί σε δύο παραπτώματα. Αφενός παραχώρησε τις αίθουσες του σχολείου σαν να ήταν δικής της ιδιοκτησίας, χωρίς να λάβει άδεια από το Υπουργείο και, αφετέρου, δίδασκε τα επίσημα βιβλία του αλβανικού κράτους μέσα στην ελληνική επικράτεια, χωρίς να υπάρχει διμερής συμφωνία αμοιβαιότητας μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας. Είναι ντροπή για την Ελληνική Δικαιοσύνη η αθώωσή της. Και είναι ντροπή για την υπουργό Διαμαντοπούλου που αντί να στηρίξει το νόμο, στήριξε την παραβίασή του, απλώς επειδή έχει τις ίδιες θολοκουλτουριάρικες, πολυπολιτισμικές απόψεις με την Πρωτονοτάριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters