Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Μετάγγιση" λαού: «Διώχνουν» τους Έλληνες ενώ «εισάγουν» αλλοδαπούς

 Με την έξοδο από τη χώρα χιλιάδων Ελλήνων και την ταυτόχρονη είσοδο ισάριθμών αν όχι περισσότερων παράνομων μεταναστών φαίνεται πως σκοπεύει η κυβέρνηση να «αντιμετωπίσει» το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας στη χώρα. Όσο και αν αυτό ακούγεται παράλογο εντούτοις η πραγματικότητα εκεί παραπέμπει. Σύμφωνα με πληροφορίες του ομογενειακού Τύπου στην Αυστραλία το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να δίδεται δικαίωμα εργασίας σε Έλληνες που ταξιδεύουν στην Αυστραλία με τουριστική βίζα και που δεν υπερβαίνουν το 30ο έτος της ηλικίας τους.
Το παραπάνω επιβεβαίωσε και ο υπουργός Eξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης απατώντας σε ερώτηση που έκαναν οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κ.κ. Ιωάννης Κοραντής και Άδωνις Γεωργιάδης. 

 Ο Σ. Λαμπρινίδης αναφέρει στην απαντητική του επιστολή ότι τα αρμόδια υπουργεία της Ελλάδας έχουν ξεκινήσει την προεργασία για την επίτευξη σχετικής συμφωνίας που αφορά τους Έλληνες που έρχονται στην Αυστραλία και δεν υπερβαίνουν το 30ο έτος της ηλικίας τους.

Την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση –αναμφισβήτητα η πλέον «περίεργη» κυβέρνηση από συστάσεως ελληνικού Κράτους- προωθεί την έξοδο νέων Ελλήνων από τη χώρα επιτρέπει την απρόσκοπτη είσοδο σε χιλιάδες λαθρομετανάστες και αυτό σε ετήσια βάση. 


 Έτσι σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι αρχές στον Έβρο καθώς και σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη –τώρα για πια προστασία και για ποιον πολίτη αυτό ερευνάται ακόμη- η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου η αύξηση στις συλλήψεις το οκτάμηνο Ιανουάριος - Αύγουστος του 2011 φτάνει το 222,8% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα στην περιοχή του Έβρου συνελήφθησαν το οκτάμηνο Ιανουάριος - Αύγουστος του 2011 συνολικά 28.492 λαθρομετανάστες αντί για 24.299 συλλήψεις το ίδιο διάστημα του 2010, δηλαδή παρατηρήθηκε αύξηση της τάξης του 17,26%.

Έτσι και παρά το γεγονός πως η κυβέρνηση –η ίδια αυτή «περίεργη» κυβέρνηση που αναφέραμε και παραπάνω- γνωρίζει ότι την κρισιμότητα της κατάστασης αντί να επιχειρήσει να λάβει έκτακτα μέτρα κάνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν λαμβάνει κανενός είδους μέτρο. Ακόμη και αυτός ο φράχτης ο οποίος θα έπρεπε να ήταν έτοιμος από το καλοκαίρι δεν έχει καν δημοπρατηθεί. Περιττό βέβαια να προσθέσουμε πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι και όπως επισημαίνουν αστυνομικοί, το τελευταίο διάστημα, που έχει πέσει η στάθμη του Έβρου, οι αλλοδαποί περνάνε το ποτάμι περπατώντας χωρίς να νοιάζονται για τις περιπόλους, τη δύναμη της Frontex ή τα εκπαιδευμένα σκυλιά.

Και φυσικά αδιαφορούν καθώς γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να επαναπροωθηθούν ούτε πίσω στην Τουρκία ούτε να απελαθούν στη χώρα καταγωγής τους. Γνωρίζουν πως θα φιλοξενηθούν προσωρινά μετά τη «σύλληψή» τους σε ειδικά κέντρα κράτησης και στη συνέχεια θα λάβουν την άγουσα για την Αθήνα με το περίφημο χαρτί –ουσιαστικά παραμονής- ότι δηλαδή θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα μέσα σε 30 ημέρες. Ακόμη και οι ίδιοι γελούν όταν το παίρνουν στα χέρια τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, γιατί σίγουρα δεν φτάνει, η περίφημη ελληνική κυβέρνηση –το ποιας χώρας παρά το τίτλο της ερευνάται και αυτό- σκέφτηκε να κάνει πιο εύκολες τις διαδικασίες «νομιμοποίησης» και απόδοσης ιθαγένειας. Έτσι κατέβασε το χρόνο που κάποιος μπορεί να μείνει λάβει χαρτιά νόμιμης παρουσίας από 12 σε 10 χρόνια, -παρά το γεγονός ότι αυτός μπορεί να βρίσκεται παράνομα στη χώρα αυτά τα 10 χρόνια- και φυσικά τα παιδιά τους θα μπορούν να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια μετά από πέντε χρόνια.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Άλλες ευνοϊκές ρυθμίσεις αφορούν τα ένσημα του ΙΚΑ, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ουκ έτσι αριθμός.


Ενώ λοιπόν ο Έλληνας πολίτης βομβαρδίζεται από φοροεπιθέσεις και μαστίζεται από ανεργία, η απίθανη αυτή κυβέρνηση φροντίζει να παρέχει στους λαθρομετανάστες κάθε ευκολία για παραμονή στη χώρα ενώ πρακτικά επιχειρεί να εκδιώξει το ελληνικό στοιχείο από την επικράτεια. Και πιο ελληνικό στοιχείο: Το πλέον παραγωγικό, αυτό των κάτω των 30 ετών.

Ώρες ,ώρες είναι να απορεί κανείς εάν πρόκειται για Έλληνες μιλώντας για αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις ή για κάποια υβρίδια μετάλλαξης με εξωγήινο DNA.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...