Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

«ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ «ΣΥΡΙΖΑ»

«ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ «ΣΥΡΙΖΑ»


Αντιτάσσονται στην κατασκευή του ελληνο-ρωσσικού αγωγού.
Eίναι υπέρ της αποποινικοποίησης της χρήσης ναρκωτικών.
Χρησιμοποιούν το όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια και στιρίζουν τους Σκοπιανούς.
Στηρίζουν και υπερασπίζονται τις θέσεις των εγκάθετων του προξενίου στην Θράκη.
Μάχονται συστηματικά κάθε Εθνικό θέμα.
Ζητούν τον πλήρη αφελληνισμό της παιδείας.

Αυτά και πολλά άλλα "οικολογικά" κρύβονται πίσω από το κόμμα που με το ζόρι θέλουν να βάλουν στην βουλή των Ελλήνων... Ένα κόμμα ελληνόφωνων που μόνη του αποστολή είναι να μάχεται τους Έλληνες.  

Είναι φανερό τοις πάσι ότι από κάποιους κύκλους του κατεστημένου προωθείται το κόμμα των Οικολόγων, για να στρέψουν την αναμενόμενη έκφραση οργής του κόσμου στις ευρωεκλογές, προς ανώδυνα, ακίνδυνα και ελεγχόμενα μονοπάτια. Μάλιστα, για να καταλάβετε τι ρόλο παίζουν αυτά τα… μπουμπούκια, αρκεί να σας πούμε ότι αντιτάσσονται στην κατασκευή του ελληνο-ρωσσικού αγωγού φυσικού αερίου, για λόγους… προστασίας του περιβάλλοντος που φυσικά αυτοί οι λόγοι μεταφράζονται σε ξένα συμφέροντα που τους χρησιμοποιούν ως δούρειους ίππους.
Είναι υπέρ της αποποινικοποίησης της χρήσης ναρκωτικών, υπέρ της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς παραχαράκτες κ.λπ.

Μέχρι πρότινος, τα ΜΜΕ φρονίμως ποιούντες, απέφευγαν να βγάζουν στη δημοσιότητα τα στελέχη του κόμματος αυτού, για να μην πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι… κελεπούρια του πλασάρουν και χαλάσει η… συνταγή. Το Θέμα της προηγούμενης Κυριακής έκανε το… λάθος να εμφανίσει κάποιους απ’ αυτούς τους… επίδοξους σωτήρες μας και ιδού το αποτέλεσμα:

 «Κώστας Δικαίος- Ο Alternative δικηγόρος των φρικιών των Εξαρχείων και των κοινωνικών κινημάτων. Από τον Μάη του ’68 βρέθηκε στην παράνομη δράση κατά της χούντας, υπήρξε συνομιλητής αλλά όχι συνοδοιπόρος του Ανδρέα Παπανδρέου …
Γιάννης Χαραλαμπάκης- Ακτιβιστής της αντιπαγκοσμιοποίησης, φαρμακοποιός και Πειραιώτης, πέρασε από τον αναρχικό χώρο, κατατάσσει τον εαυτό του στην αριστερή τάση…
Και μην ξεχνάμε και τον Τρεμόπουλο (που δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη στο Θέμα), ηγετικό στέλεχος των Οικολόγων-Συκολόγων, μόνιμο υποψήφιο νομάρχη Θεσσαλονίκης και εμπνευστή της… φαεινούς ιδέας να δοθεί το όνομα του αρχισφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ σε κεντρική λεωφόρο της Θεσσαλονίκης! Να εφιστήσουμε λοιπόν την προσοχή σε όλους: Προσοχή! Οι Οικολόγοι είναι ο εφεδρικός ΣΥΡΙΖΑ!

Πηγή

Θα επανέλθουμε με περισότερα σχόλια και στοιχεία για την δράση παρόμοιων κομμάτων και οργανώσεων. Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές που διανύουμε και η ψήφος του κάθε ένα από εμάς είναι κρίσημη και καθοριστική για το μέλλον της Ελλάδας. 

Προσοχή λοιπόν και σωστή ενημέρωση. Ψήφος διαμαρτυρίας μεν αλλά ΌΧΙ σε ενθέλληνες δε. Ενημερωθήτε και μην πιστεύετε σε πράσινα άλογα... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters