Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Υπηρεσίες κοινωνικής στήριξης των λάθρομεταναστών και οι Δήμοι! Πλήρωνε κορόιδο Έλληνα για να περνάνε καλά άλλοι...

γράφει ο Α.Α.
Το φαινόμενο είναι γνωστό. Όλες οι κοινωνικές υπηρεσίες (ΟΑΕΔ, Εργατική Κατοικία, Εστία κτλ) εδώ και χρόνια ουσιαστικά λειτουργούν για να εξυπηρετούν ξένους και όχι τους Έλληνες πολίτες. Το σύστημα έχει πλέον ξοφλήσει μέσα σε ένα κλίμα αδιαφορίας, κατασπατάλησης πόρων, αλλά κυρίως έλλειψης πολιτικών για την προστασία των Ελλήνων. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι Οργανισμοί επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή στην συντριπτική τους πλειοψηφία από τους Έλληνες μισθοσυντήρητους μέσω της άγριας φορολόγησης τους.
Οι Δήμοι είναι μια άλλη πικρή ιστορία αποτυχίας...
του συστήματος. Και εκεί οι Έλληνες συνεισφέρουν το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των πόρων τους μέσα από διαρκώς αυξανόμενους φόρους και ελάχιστα ανταποδοτικά τέλη. Οι αλλοδαποί σχεδόν πάντα εξαιρούνται από τις εισφορές είτε επειδή παραμένουν στο ημίφως της θεσμοθετημένης «ημιπαράνομης παραμονής» είτε επειδή συστηματικά δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα. Έτσι βγαίνουν εκτός των εισοδηματικών ορίων του νόμου διατηρώντας όμως ταυτόχρονα τα «μαύρα» εισοδήματα τους ανέπαφα. Στην Ελλάδα της κρίσης η ανασφάλιστη εργασία και το παρεμπόριο οργιάζουν παίρνοντας πρωτοφανείς διαστάσεις στον χώρο των λαθρομεταναστών.

Την ώρα λοιπόν που συμβαίνουν αυτά οι Δήμοι έρχονται να διευκολύνουν τις οικογένειες αλλοδαπών στους παιδικούς - βρεφονηπιακούς σταθμούς τους!
Την ώρα που ορισμένοι Δήμοι, πολύ πρόσφατα, ανακοίνωναν ότι μειώνουν το διαθέσιμο συσσίτιο στα παιδιά για λόγους οικονομίας, άλλοι όπως ο Δήμος Αθηναίων δηλώνουν πως 25% των θέσεων στους παιδικούς σταθμούς έχουν καταληφθεί από παιδιά αλλοδαπών! Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Θ. Πλεύρης για την πόλη της Αθήνας φέρνοντας στην Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα με επίκαιρη ερώτηση του το θέμα της μεταναστευτικής πλημμυρίδας.
Από αυτό το νούμερο μόνο 2 συμπεράσματα είναι δυνατά: είτε οι μετανάστες αντιπροσωπεύουν όντως το 25% του γενικού πληθυσμού (δηλαδή σε μια πόλη συνολικά 4 εκατομμυρίων, το 1 εκατομμύριο είναι αλλοδαποί!), είτε ο Δήμος Αθηναίων επιτρέπει άκριτα την χρήση των κοινωνικών του υπηρεσιών από ξένους που εκμεταλλεύονται την ημικοιμώμενη δημοτική αρχή εις βάρος των Ελλήνων πολιτών!
Και αυτό σε μιαν εποχή που οι δομές στήριξης της οικογένειας έχουν μεταβληθεί στις πιο κρίσιμες κοινωνικές υπηρεσίες ενός Δήμου. Την ώρα που οι Έλληνες εργαζόμενοι γονείς χτυπιούνται από ένα σωρό προβλήματα (μείωση αποδοχών, εξαφάνιση του κοινωνικού κράτους λόγω διάλυσης των ασφαλιστικών ταμείων κτλ) έρχονται και οι Δήμοι να απαγορεύσουν ουσιαστικά την πρόσβαση των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς...
Αντίθετα οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί κατακλύζονται από παιδιά μεταναστών, καθώς εκείνοι εύκολα μπορούν να επικαλούνται χαμηλά εισοδήματα και να παίρνουν τις θέσεις από τα Ελληνόπουλα. Ο Έλληνας λοιπόν φορολογούμενος που καλείται να σώσει τη χώρα δεν έχει επαρκείς θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, οι οποίες δίνονται αφειδώς στα τέκνα αλλοδαπών που καθώς εργάζονται μαύρα, εμφανίζονται να πληρούν τα χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
Και αυτό μπορούν να το κάνουν άνετα με μιαν απλή Υπεύθυνη δήλωση των ίδιων των μεταναστών για το ποιο είναι το «συνολικό εισόδημα» τους αντί να καταθέτουν το εκκαθαριστικό της εφορίας στους Δήμους όπως κάνουν οι Έλληνες!

Τέτοια ευνοϊκή μεταχείριση δεν έχει ξαναγίνει από το «Ελληνικό» Δημόσιο που ζητά από τους Έλληνες πολίτες μέχρι και την πλήρη φορολογική τους δήλωση για να τους δώσει κάποια στοιχειώδη προνοιακή παροχή!
Ας σημειωθεί πως το άρθρο 21 παρ. 1 του Συντάγματος ορίζει ότι η οικογένεια προστατεύεται ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους. Συναρτώντας λοιπόν το Σύνταγμα την προστασία της Οικογένειας με την προστασία του Έθνους γεννάται το ερώτημα για ποιο λόγο δεν δίνεται προτεραιότητα στα παιδιά των Ελλήνων πολιτών κατά την εγγραφή τους στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς. Αυτο ήταν το ερώτημα που έθεσε ο Θάνος Πλεύρης στη Βουλή για να απαντήσει ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Κουκουλόπουλος ότι ο νόμος μιλά για «ίση μεταχείριση αλλοδαπών και Ελληνων πολιτων» σε ότι αφορά τις κοινωνικές υπηρεσίες! Ειδικά λοιπόν για τους αλλοδαπούς το ΠΑΣΟΚ επικαλείται όχι το Σύνταγμα αλλά κάποιον νόμο για να δικαιολογήσει την «ισότητα πρόσβασης» στις υπηρεσίες των Δήμων για «όλους τους πολίτες» εννοώντας Έλληνες και μετανάστες!
Δυστυχώς οι λέξεις έχουν χάσει πια το νόημα τους. Είναι οι μετανάστες «πολίτες του Ελληνικού Κράτους»; Έχουν πάρει υπηκοότητα και δεν το ξέρουμε; Τους συμπεριλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ στην έννοια της «Ελληνικής Οικογένειας» όπως την στηρίζει το Σύνταγμα; Ανήκει τελικά ο κάθε ξένος που βρίσκεται στη χώρα μας, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, στο Ελληνικό Έθνος; Ερωτήματα αναπάντητα από τον κ. Κουκουλόπουλο...
www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...