Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μπέρκλεϊ: Απίστευτη επιστημονική ανακάλυψη

Τα δεδομένα της έρευνάς τους παρουσίασαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ, οι οποίοι κατάφεραν να αναπαραγάγουν οπτική δραστηριότητα του εγκεφάλου μας και να την αναπαραστήσουν χρησιμοποιώντας βίντεο του YouTube!
Η ομάδα των επιστημόνων χρησιμοποίησε λειτουργικό Απεικονιστή Μαγνητικής Αντήχησης (FMRI – Functional Magnetic Resonance Imaging) και μοντέλα υπολογισμού για να αποκωδικοποιήσει και να αναπαραστήσει οπτικές εμπειρίες στον εγκέφαλο των ανθρώπων.
Προς το παρόν μπορεί να αναπαραστήσει τμήματα ταινιών, αλλά ελπίζεται ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να αναπαραστήσει όνειρα στην οθόνη του υπολογιστή.
Οι μετέχοντες στο πείραμα είδαν δύο είδη ταινιών, ενώ η συσκευή FMRI μετρούσε τη ροή αίματος στην οπτική κοιλότητα του εγκεφάλου. Οι μετρήσεις αυτές χρησιμοποιήθηκαν για να βρεθεί υπολογιστικό μοντέλο του πως αντιδρούσε η κοιλότητα σε διαφορετικούς τύπους εικόνων. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ένας από τους επιστήμονες, η ομάδα κατασκεύασε ένα υπολογιστικό μοντέλο που περιγράφει το πως το σχήμα και η κίνηση της πληροφορίας στην ταινία, αποτυπώνονται στο μυαλό του ανθρώπου.

Η πρώτη ομάδα εικόνων βίντεο συσχετίστηκε με τις αντιδράσεις του εγκεφάλου. Η δεύτερη ομάδα εικόνων χρησιμοποιήθηκε για να δοκιμαστεί η θεωρία.
Η τεχνολογία αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αποκαλυφθεί τι συμβαίνει στο μυαλό των ανθρώπων οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα ομιλίας. Οι επιστήμονες τόνισαν ότι ακόμα απαιτούνται δεκαετίες έρευνας για να εξερευνηθούν οι σκέψεις και οι προθέσεις άλλων ανθρώπων ώστε να μάθουμε τα μυστικά που κρύβουν στο μυαλό τους. Κι όσον αφορά την ταινία Inception, δήλωσαν ότι δεν υπάρχει γνωστή τεχνολογία που να μπορεί να στέλνει ερεθίσματα στον εγκέφαλο των ανθρώπων από απόσταση, ώστε να «παίζει» με τη σκέψη τους.
Κάτι είναι και αυτό…

Kλικ για να δείτε το video


Πηγή: www.defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...