Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Mόνο 5 αστυνομικοί διορίζονται στα Δωδεκάνησα, αν και η εγκληματικότητα αυξάνεται. "Mεθοδευμένη και ειλημμένη απόφαση διάλυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού"

Πηγή: Πατμιακά Χρονικά

Eπιστολή διαμαρτυρίας, εστάλη προς τους αρμόδιους φορείς, της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δωδ/νήσου, η οποία ταυτόχρονα προαναγγέλλει δυναμικές κινητοποιήσεις.



Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

"Με αφορμή τις τοποθετήσεις των Νεοεξερχόμενων Αστυφυλάκων για τo έτος 2010 αντιληφθήκαμε και πάλι εμπράκτως ότι «ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ» και η πολιτεία, μας έδειξε για μια ακόμη φορά ότι όχι μόνο είμαστε λίγοι, αλλά και απολύτως μόνοι μας.


Η τοποθέτηση στην Αττική -1324- από τους -1591- νεοεξερχόμενους Αστυφύλακες, ενώ στα Δωδεκάνησα μόλις - 5- συνιστά μεθοδευμένη και ειλημμένη απόφαση διάλυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού μας.


Με δεδομένο ότι η εγκληματικότητα πλέον έχει αποκεντρωθεί και η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη, γεγονός που αποδεικνύετε καθημερινά κατά το τρέχον έτος (ληστείες, κλοπές, αποδράσεις κ.α.) και λαμβάνοντας υπ` όψιν την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας, με αντίκτυπο την αισθητή μείωση των οικονομικών απολαβών των ένστολων και με την ψυχολογία του προσωπικού να βρίσκεται στο ναδίρ, επιλέγουμε ως πρωταρχικό μας σκοπό την διασφάλιση των δικαιωμάτων του Αστυνομικού προσωπικού.


Σε αντίθεση με την διάθεση του Υπουργείου μας να επιλύσει τα προβλήματα επάνδρωσης της Α.Δ. Δωδεκανήσου, οι απαιτήσεις του από το Αστυνομικό προσωπικό της καθημερινά αυξάνονται, ζητώντας να προσφέρει πολλαπλάσιες Υπηρεσίες πέραν των δυνάμεών του για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών.


Η ένωσή μας θα δώσει βάρος στην τήρηση των εργασιακών δικαιωμάτων και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον συνάδελφο, ώστε να μην καταστρατηγηθεί το ωράριο εργασίας κατά την επικείμενη δύσκολη περίοδο, καθ` ότι παρ` όλες τις υποχρεώσεις για την στελέχωση των ακριτικών Υπηρεσιών μας και την εύρυθμη λειτουργία τους, το Υπουργείο δεν ανταποκρίθηκε. Ο εργαζόμενος εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα. Καθήκον μας είναι να τα υπερασπιζόμαστε.


Ολοι οι τοπικοί φορείς, παρ` όλες τις οχλήσεις μας προκειμένου να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα των Αστυνομικών του Νομού, με απώτερο σκοπό την ευημερία και την ασφάλεια της τοπικής κοινωνίας μας, δεν ανταποκρίθηκαν εγκαίρως, οπότε κρίνοντας εκ του αποτελέσματος (συνεχώς μειούμενη αστυνομική δύναμη, με συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα), με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις, ως προς την διαφύλαξη του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και ως προς τις παρεχόμενες Υπηρεσίες του Αστυνομικού στους Δωδεκανήσιους πολίτες.


Πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος και παράλληλα αξιοπρεπή παροχή Υπηρεσιών προς τους πολίτες δεν γίνεται μόνο με φιλότιμο.


Η Ενωσή μας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία των Αστυνομικών Υπαλλήλων, προτίθεται να πραγματοποιήσει δυναμικές κινητοποιήσεις και ευελπιστούμε σε συμμετοχή των τοπικών φορέων και των πολιτών της Δωδεκανήσου, ώστε να καταστούν αρωγοί στην προσπάθεια του καταβάλλουμε.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ
Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΛΕΝΙΩΤΗΣ Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters