Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Καταλύτης για την περαιτέρω καταστροφή της Εθνικής Οικονομίας οι λαθρομετανάστες. Οι αριθμοί σοκάρουν.

Τα προβλήματα που έχει φέρει η εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι λίγο πολύ γνωστά. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι αρνητικότατες επιπτώσεις που έχει η παρουσία τους στην Ελληνική Οικονομία. Την στιγμή που ο Ελληνικός λαός στενάζει από την οικονομική κρίση, βυθίζεται στην ανέχεια και καλείται να πληρώσει τα σπασμένα και κλεμμένα από το υστέρημά του οι λαθρομετανάστες απόλαμβάνουν πλήρη υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ χωρίς να έχουν συμβάλει ούτε μια δεκάρα. Ας δούμε όμως με αριθμούς το κόστος που συνεπάγεται η παρουσία τους στην Εθνική Οικονομία, δηλαδή στην τσέπη μας, για να τελειώνει το παραμύθι για την δήθεν θετική συμβολή τους.


Παραεμπόριο: Κοστίζει 5.000.000.000€ σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία και αυτή η εκτίμηση είναι αρκετά συντηρητική και ενδέχεται να ξεπερνάει τα 7.000.000.000€

1.500.000.000€ κάθε μήνα ή 16.000.000.000€ το χρόνο χάνονται από αφορολόγητα εμβάσματα προς τις χώρες τους. Τα στοιχεία προέρχονται από τις εταιρείες μεταφοράς χρημάτων.Τώρα γιατί δεν υπάρχει έλεγχος και δεν φορολογούνται είναι ένα ερώτημα που χρήζει διερεύνησης. Στο ποσό δεν υπολογίζονται τα χρήματα που αποστέλλονται με άλλους τρόπους πχ γράμματα δέματα κτλ.

320.000.000€ πήραν οι διάφορες ΜΚΟ(Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) ως επιδότηση από το ξενόδουλο Ελληνικό κράτος. Η προδοσία της Ελλάδος και των Ελλήνων προφανώς επιβραβεύεται αφού το μόνο που κάνουν καλά είναι να δημιουργούν προβλήματα στα Εθνικά Θέματα και να πολεμούν με λύσσα οτιδήποτε Ελληνικό.

178.000.000€ έχει κοστίσει μόνο το 2010 η λαθροεισβλολή και ο χρόνος δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Το παραπάνω ποσό αφορά μόνο το κόστος μετά την σύλληψή τους. Δεν αναφαίρεται πουθενά το κόστος αλλά και η καταπόνηση μέσων και προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας που είναι επιφορτισμένοι με την φύλαξη των συνόρων και την διάσωσή τους.

Σε Δισεκατομμύρια ανέρχεται το κόστος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που για τους λαθρομετανάστες ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Πλήρωνε κορόιδο Έλληνα για υπηρεσίες που πληρώνεις αδρά στα ασφαλιστικά ταμεία και δεν σου παρέχονται αλλά σου ζητάνε και φακελάκι από πάνω. Ένα πολύ μεγάλο μέρος των ελλειμμάτων των νοσοκομείων οφείλεται στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών. Κατά προσέγγιση είναι περίπου 2.000.000.000€

Τα παραπάνω είναι ποσά που έχουν υπολογιστεί πολύ συντηρητικά. Σε αυτά δεν έχει υπολογιστεί το μαύρο χρήμα από πορνεία, ναρκωτικά, παράνομες συντάξεις, παράνομα μαγαζιά κτλ. Κόστος το οποίο είναι πολλά δισεκατομμύρια το χρόνο.

Επίσης θα πρέπει στην εξίσωση να υπολογιστεί και το κόστος από την υποβάθμιση και γκετοποίηση περιοχών που άλλοτε άκμαζαν οικονομικά. Επιπλέον η εισβολή και η παρουσία τους έπληξαν περαιτέρω και το βασικό εξαγωγικό μας προϊόν που είναι ο Τουρισμός. Δεν έφτανε η δική μας κακοδιαχείριση του τουρισμού η λαθρομετανάστευση έδωσε το τελειωτικό χτύπημα. Το κόστος ακόμα δεν μπορεί να υπολογιστεί.

Το “αντιστάθμισμα” για τα παραπάνω δεινά είναι η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, η καταστροφή και γκετοποίηση των πόλεων μας, η καταστροφή για χάρη του πολυπολιτισμικού μπουρδέλου της Ελληνικής Παιδείας, η ισλαμοποίηση και η επιστροφή σιγά σιγά σε εποχές οθωμανικού μεσαίωνα, μεγάλα προβλήματα στην Εθνική ασφάλεια που θα ενταθούν στο μέλλον, Απειλές για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό...

Λεφτά τελικά υπάρχουν αλλά ΟΧΙ για τους Έλληνες. ΟΧΙ για την άμυνα της χώρας ΟΧΙ για την παιδεία των Ελλήνων ΟΧΙ για την Ελλάδα...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...