Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Λαθρομετανάστες εχουν καταλάβει τα γρεμισμένα κτίρια της Κολούμπια. Βρώμα, επιθέσεις, βιασμοί...

Εκατοντάδες λαθρομετανάστες έχουν βρει καταφύγιο στα μισογκρεμισμένα κτίρια της «Columbia» στον Περισσό. Στα 14 στρέμματα, όπου κάποτε στεγαζόταν η ιστορία της ελληνικής μουσικής το μόνο που θυμίζει τις ένδοξες εποχές είναι οι «ξεκοιλιασμένες» κασέτες ηχογράφησης και οι ξεθωριασμένες από τις καιρικές συνθήκες, μαύρες ταινίες που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο το χώρο.

«Ευτυχώς» που κάποιοι τις παράτησαν εκεί… Οι ζεστές φωνές και οι αποτυπωμένες μελωδίες τους ζεσταίνουν τα βράδια τους μετανάστες που λαγοκοιμούνται στα χαλάσματα. Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… Περίπου 120 λαθρομετανάστες δηλώνουν σαν τόπο κατοικίας τους τα κτίρια του εργοστασίου της Columbia. Όχι φυσικά στην εφορία αλλά στους περαστικούς οδηγούς οι οποίοι πολλές φορές τους ρωτούν που κοιμούνται.


Περνώντας έξω από το χώρο της Columbia, δύσκολα θα καταλάβει κανείς ότι εκεί μέσα κρύβονται 120 λαθρομετανάστες. Η πυκνή βλάστηση και το πρώτο μισογκρεμισμένο μεγάλο κτίριο της πρώην εταιρείας κρύβουν επιμελώς τον καταυλισμό που έχει στηθεί στο εσωτερικό του.
Είναι κι ο φόβος που κάνει τους παράνομους να θέλουν να περνούν απαρατήρητοι. Σαν τα ποντίκια. Δεν τα βλέπεις, δεν τα ακούς… συνήθως αντιλαμβάνεσαι την παρουσία τους από τα περιττώματά τους.
Η δυσοσμία είναι ίσως το μόνο στοιχείο που υποδηλώνει την παρουσία τους εκεί. Ούτε φωνές, ούτε πράγματα, ούτε σκουπίδια… Τουλάχιστον δικά τους. Όσο προχωράς προς τα χωράφια με τα χαλάσματα διαισθάνεσαι ότι δεκάδες ζευγάρια ματιών σε παρακολουθούν.

Το χρησιμοποιούν ως άντρο επιθέσεων, ληστείες, βιασμοί κλπ.


ΩΣ ΠΟΤΕ ?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...