Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Τι κρύβεται πίσω από το διωγμό των Ελλήνων του κέντρου;

Τίποτα δεν έχει γίνει τυχαία, ούτε οι ορδές ισλαμιστών λαθρομεταναστών που από τα σύνορα τους στέλνουν γραμμή στην Αθήνα με πούλμαν, ούτε το εμπόριο ναρκωτικών που έχει μεταφερθεί από την Βάθης σε συγκεκριμένα σημεία, ούτε η χαλαρή αντιμετώπιση της αστυνομίας και των ΜΜΕ, ούτε οι 870 (και βάλε) ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τράπεζες και δημόσιο ταυτόχρονα, αλλά ούτε και η συγκεκριμένη περιοχή για να γίνει το γιγάντιο τζαμί..

Ποιος αγοράζει τα οικόπεδα, τα σπίτια και γενικώς ότι πουλιέται στην περιοχή του κέντρου και ειδικώς από το ύψος της Σταδίου και κάτω?

Γιατί η αστυνομία έχει κλείσει την περιοχή πάνω από την Ομόνοια και σπρώχνει τα πρεζόνια και τους λαθρομετανάστες πίσω στην Πειραιώς την Αγ.Κων/νου και το Μεταξουργείο?
Περιοχές όπως το Μεταξουργείο, ο Κεραμεικός, ο Άγιος Παύλος, ο Άγιος Παντελεήμονας κλπ κλπ.. που θυμίζουν την Καμπούλ μετά από βομβαρδισμό.

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος αγοράζει στην περιοχή?
Πολύ γνωστός Έλληνας κατασκευαστής..(όνομα ακόμα δεν βάζουμε)
Αναρωτηθήκατε ποιος κρύβετε από πίσω του και τον έβαλε να αγοράζει κοψοχρονιά?

Ο...μουσουλμάνος. αλλοδαπός (όνομα ακόμα δεν βάζουμε) πολυεκατομμυριούχους κάτοικος Βορείων Προαστίων.
Ο οποίος φιλοξενεί συνέχεια στην έπαυλη του, πολιτικούς (τσιράκια) από όλα τα κόμματα, δημοσίους λειτουργούς, επιχειρηματίες κλπ κλπ. και τους χρηματοδοτεί όλους.

Έχει αναθέσει στον Έλληνα κατασκευαστή να αγοράσει τα πάντα στην περιοχή κοψοχρονιά, μιας και ο "στρατός κατοχής" (των ναρκωτικών, των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, της πορνείας, των ληστών και του παρακράτους) έχει κάνει και τους πιο αισιόδοξους και δυναμικούς Έλληνες να θέλουν φύγουν από την περιοχή με κάθε τρόπο και ακόμα και με πολύ χαμηλό αντίτιμο για να δώσουν τα σπίτια τους. Nα μην πουλήσει κανένας το σπίτι του.  Αν το κρατήσει αργότερα θα πάρει τεράστια αξία. Γιατί έχουν σχεδιάσει να αναπτύξουν την περιοχή, αλλά με την μέθοδο της ανταλλαγής πληθυσμών και του μεθοδευμένου εποικισμού.

Πηγή: http://ixnos1.blogspot.com/2010/09/blog-post_4700.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters