Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Και τώρα η πιο σουρεαλιστική είδηση των τελευταίων μηνών!!!...

Ας το κάνουμε με τη μορφή κουίζ. Ποιο υπουργείο πιστεύετε ότι θα έπρεπε να είναι υπέυθυνο για την ποντοπόρο ναυτιλία;

Α. Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας
Β. Υπουργείο Μεταφορών
Γ. Υπουργείο Ναυτιλίας
Δ. Υπουργείο ΠΡΟΠΟ

Λοιπόν στην Ελλάδα του σήμερα η κυβέρνηση αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος για να συντονίζει και να διευρύνει τις δράσεις της ποντοπόρου ναυτιλίας (μιλάμε για τον βασικό αιμοδότη της ελληνικής οικονομίας) είναι να την θέσει υπό τη σκέπη του....Υπουργείου ΠΡΟΠΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι έλληνες εφοπλιστές θα συζητούν για τα προβλήματα, τις ευκαιρίες και τις δυαντότητες της ελληνικής ναυτιλίας με τον ίδιο υπουργό που έιναι υπέυθυνος για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, της τρομοκρατίας, των πυρκαγιών, των ναρκωτικών κ.λ.π. Δεν υπάρχει αυτό. Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που έδωσε αρμοδιότητες για μια καθαρά οικονομική δραστηριότητα παγκοσμίου βεληνεκούς στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως


Πείτε μου ειλικρινά, έχετε καμία αμφιβολία πως θα πτωχέυσουμε; Η χώρα κυβερνάται από μια παρέα που νομίζει ότι το να διαλέγεις πιάτα στο Νobu αποτελέι πράξη μέγιστης πολιτικής παρέμβασης.

Σχόλιο blog: Το παραπάνω δημοσιεύεται με επιφύλαξη.
Πηγή:http://www.defencenet.gr/forum/index.php?topic=15893.msg218041#msg218041

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...