Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

"Ελληνικές" Ένοπλες Δυνάμεις, πάσης φυλής και παντός θρησκεύματος... Η χαριστική βολή στον Ελληνισμό και το Ελληνικό Έθνος...

O Συνήγορος του Πολίτη δίνει πλέον την δυνατότητα εισαγωγής στις παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλους τους μετανάστες, λαθρομετανάστες και πάει λέγοντας, οι οποίοι θα αποκτήσουν βάσει του νέου νόμου την ελληνική υπηκοότητα. Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον "σεμνό" τίτλο "Η εισαγωγή αλλογενών στις Σχολές Των Ενόπλων Δυνάμεων".
Ήδη, στην προκήρυξη των εισαγωγικών εξετάσεων των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπέγραψε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, καταργείται ως αντισυνταγματική η προϋπόθεση όχι της ελληνικής ιθαγένειας, αλλά του ελληνικού γένους των υποψηφίων. Εξισώνεται κατά τον τρόπο αυτό η μεταχείριση όλων των Ελλήνων πολιτών, καθώς η ύπαρξη ελληνικής καταγωγής από πατέρα ή μητέρα προβλέπεται συνταγματικά μόνο για την εκλογή στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και για καμία άλλη δημόσια θέση.

ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί αύριο μπορείτε να βρείτε δύο μελέτες που σε συνδυασμό με την παραπάνω απόφσση αυτή, μπορεί να να μας κάνει να φανταστούμε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μετά από 35 χρόνια: Στη μία μελέτη αναλύεται με στατιστικό-μαθηματικό μοντέλο ότι το έτος 2045 θα μπορεί η αναλογία γηγενών Ελλήνων και μεταναστών να φτάσει το 50-50% του πληθυσμού. Στη δεύτερη μελέτη αναφέρεται ότι ο βαθμός αφομοίωσης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, μόλις και ξεπερνάει το 30%!

Κατάργηση διακρίσεων σε βάρος γυναικών υποψηφίων

Εξαλείφονται επίσης οι διαφοροποιήσεις σε βάρος των γυναικών υποψηφίων για εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές. Η freepress έκδοση του defencenet.gr είχε προαναγγείλει αυτή την κατάργηση πριν δύο εβδομάδες.
Άδειες ανατροφής τέκνων σε άντρες στρατιωτικούς
Θα χορηγείται άδεια ανατροφής παιδιών και για τους πατέρες στρατιωτικούς.

Σχέσεις ΥΠΕΘΑ- Πολιτών
Σε ό,τι αφορά θέματα που άπτονται των σχέσεων ΥΠΕΘΑ – Πολιτών, συζητήθηκαν με το ΣτΠ τρόποι συμμόρφωσης της διοίκησης στις δικαστικές αποφάσεις, η διαδικασία παροχής άμεσων απαντήσεων στα ζητήματα τους, η διευθέτηση εκκρεμών στρατολογικών υποθέσεων κ.λπ. Ο ΣτΠ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το ΥΠΕΘΑ ανταποκρίθηκε άμεσα και ρύθμισε προβλήματα που ταλάνιζαν επί χρόνια τον στρατευμένο πολίτη, γεγονός που είχε ως συνέπεια, στην ετήσια έκθεση του 2009, που δόθηκε πριν λίγες ημέρες στη δημοσιότητα, να μην γίνεται καμία αναφορά σε ανεπίλυτα ζητήματα αρμοδιότητας του ΥΠΕΘΑ.

Μείωση διάρκειας εναλλακτικής θητείας
"Χαλαρώνουν" και οι ανυπότακτοι... Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, προσδιορίζεται στους 15 μήνες, από 17 που είναι σήμερα, η διάρκεια της εναλλακτικής θητείας των αντιρρησιών συνείδησης, με δεδομένο ότι η διάρκεια της θητείας στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία είναι 12 μήνες και άρα, σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας, είναι εύλογο να είναι η διάρκεια της εναλλακτικής θητείας μεγαλύτερη κατά 3 μήνες, εφόσον και η θητεία στο Π.Ν και την Π.Α είναι μεγαλύτερη κατά 3 μήνες σε σχέση με τη θητεία στο Σ.Ξ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


«ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters