Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Στρατηγός Χασάν στον Ελληνικό Στρατό; Η πολιορκία συνεχίζεται, η άλωση έπεται. Δούρειοι Ίπποι στις Ένοπλες Δυνάμεις;

Πηγή: armyalert.blogspot.com

Μόλις πριν λίγο καιρό στις ΗΠΑ ο φανατικός Μουσουλμάνος και ψυχίατρος του στρατού των ΗΠΑ Nidal Malik Hasan δολοφόνησε 12 συναδέλφους του και τραυμάτισε άλλους 31.

Πριν καν στεγνώσει το μελάνι της είδησης η ελληνική κυβέρνηση επιπόλαια αποφάσισε να αλλάξει τα κριτήρια εισόδου στις στρατιωτικές σχολές με αποτέλεσμα να επιτρέπεται απο εδώ και πέρα η είσοδος αλλοδαπών.

Έτσι λοιπόν σε λίγα χρόνια θα έχουμε την αποφοίτηση αλλοδαπών αξιωματικών και την τοποθέτηση τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. Φυσικά θα πρέπει και κάποιοι να αναλογιστούν τι σημαίνει να είναι κάποιος αξιωματικός του ελληνικού στρατού τη στιγμή που στο πίσω μέρος του μυαλού του ίσως και να έχει τη "Τζαμουριά" ή την παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ.


Τι θα συμβεί σε περίπτωση που η χώρα μας έρθει σε κρίση για παράδειγμα με την Αλβανία; Οι Αλβανοί Ανθυπολοχαγοί για παράδειγμα ποιάς χώρας το μέρος θα πάρουν; Τι θα συμβεί αν έρθουμε σε σύγκρουση με την Τουρκία; Θα υπερασπιστούν το Σύνταγμα ή τους "ομόθρησκους" τους. Και εδώ φυσικά δεν μιλάμε για Έλληνες Πομάκους με ισχυρή ελληνική εθνική συνείδηση αλλά ενδεχομένως για Πακιστανούς...

Απλά να θυμίσουμε σε κάποιους ανιστόρητους πως έτσι κέρδισε ο ελληνικός στρατός τα οχυρά του Μπιζανίου. Απο πληροφορίες που μας έδωσε κρυπτοχριαστιανός του τουρκικού στρατού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...