Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Δύο ειδήσεις, μερικά ερωτήματα και μια έκκληση... Μας φορά όλους.

Τις ημέρες που έρχονται πέρα από το κατάπτυστο και εθνοκτόνο νομοσχέδιο που ετοίμασε ΜΙΑ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , καθώς και το επίσης ύποπτο και αμφιβόλου εμπνεύσεως και προελεύσεως νομοσχέδιο «Καλλικράτης» που σε συνδυασμό με το λαθρονομοσχέδιο θα είναι οι καταλύτες για την διάλυση την Ελλάδας και του Ελληνισμού.



Μια είδηση που πέρασε στα πολύ ψιλά είναι και η προσπάθεια να δώσουν ρόλο και συμμετοχή στα θεσμικά όργανα του κράτους των ΜΚΟ! Φυσικά καμία από αυτές που μέχρι τώρα περιμένουν στην ουρά ή έχουν ανακατευτεί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΗ. Αντίθετα οι σκοποί και η προέλευσή τους είναι από ύποπτα έως προδοτικά. Η εμπειρία διεθνώς έχει δείξει ότι πάντα μα πάντα πριν από την διάλυση και τον όλεθρο η δράση τέτοιων οργανώσεων είχε κορυφωθεί. Αν μάλιστα κάποιος ερευνήσει θα δει ότι πολλές εξ’ αυτών δεν είναι παρά παρακλάδια η απλώς έχουν διαφορετικό όνομα με αντίστοιχες που δρουν και σε άλλες χώρες. Το παράδειγμα της Αργεντινής έχει πολλά να μας διδάξει.


Σχετικά με τους σκοπούς και την δράση τους δεν έχει ο αναγνώστης παρά να ερευνήσει την ιστοσελίδα της ΜΚΟ που συνέταξε ή για να ακριβολογούμε ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ το εθνοκτόνο νομοσχέδιο στα ανδρείκελα της νέας τάξης που ύπουλα υφάρπαξαν την τύχη του Ελληνικού λαού. Η ιστοσελίδα ξεχειλίζει από ανθελληνισμό και χύνει άφθονο δηλητήριο ενώ σε περίοπτη θέση έχει τις καταδίκες της Ελλάδος. Πουθενά δεν εντόπισα έστω και μία παράγραφο που να περιέχει έστω και ένα ψήγμα φιλελληνισμού.


Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να απευθύνω μερικές ερωτήσεις στους αναγνώστες:

Όταν προσήλθατε να ψηφήσετε και να επιλέξετε κυβέρνηση σε αυτόν τον τόπο είδατε πουθενά να υπάρχει στο ψηφοδέλτιο που επιλέξατε το όνομα κάποιας ΜΚΟ;;;

Γιατί ξαφνικά αποφάσισαν να τους δώσουν τέτοια δύναμη;

Από και ως που, κατά παράβαση του Συντάγματος, νομοθετούν, αποφασίζουν και διατάζουν; Τους ανέδειξε ο Λαός σε βουλευτές;

Σε μια εποχή που η χώρα δοκιμάζεται από την κρίση γιατί το χρήμα ρέει άφθονο και αδιάκοπα προς όλους αυτούς που πολεμούν με λύσσα τον Ελληνισμό;

Χρήμα που βγαίνει φυσικά από τις τσέπες του Έλληνα φορολογούμενου. Είναι μάλλον νέα μόδα οι επιδοτούμενοι προδότες. Δεν περιμένω απαντήσεις στα παραπάνω. Είναι λίγο πολύ γνωστές οι απAντήσεις. Θέτω τα ερωτήματα για να σας προβληματίσουν, και να ψάξετε, να ψάξουμε, όλοι λίγο περισσότερο το θέμα. Μας αφορά όλους. Αφορά το μέλλον μας.


Η δεύτερη είδηση, που επίσης πέρασε σχεδόν απαρατήρητη καθώς περνούσε βιαστικά, στους τίτλους της πρωινής ενημερωτικής ζώνης της ΝΕΤ ήταν ότι η ΜΚΟ για την οποία γίνεται λόγος αποφάσισε χωρίς να έχει ΚΑΜΙΑ αρμοδιότητα ότι η καταγραφή ήχου και εικόνας σε κοινόχρηστους χώρους είναι παράνομες. Δεν θα σταθώ στην νομιμότητα ή όχι των καμερών καθώς είναι ένα θέμα από μόνο του αλλά θα επιμείνω στο πως και το γιατί μια ΜΚΟ υποκαθιστά την θεσμοθετημένη και καθ’ όλα αρμόδια για το θέμα ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;


Έλληνες ΞΥΠΝHΣΤΕ αυτό που συμβαίνει είναι πάνω από κόμματα και ιδεολογίες. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει απειλείτε πλέον η ίδια μας η ύπαρξη και η ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού. Αυτοί που σχεδιάζουν και εκτελούν, όλα αυτά που κάποτε φάνταζαν σαν κακόγουστο σενάριο φαντασίας γ’ διαλογής, δεν νοιάζονται για πολιτικά πιστεύω και παρατάξεις. Δεν νοιάζονται για θρησκείες και δόγματα. Για αυτούς, δεν είμαστε παρά Έλληνες που πρέπει να εξαφανίσουν. Τα δείγματα τα βλέπουμε τα χειρότερα έρχονται.

Είναι η στιγμή που πρέπει να ενωθούμε. Να αφήσουμε πίσω μας ή έστω στην άκρη ότι μας χωρίζει και με μόνη ιδεολογία την Πατρίδα μας, με μόνο σύμβολο τη σημαία μας, ας κατεβούμε όλοι στον αγώνα για την σωτηρία της πατρίδος μας… Ας σώσουμε το σπίτι μας και θα βρούμε χρόνο να λύσουμε και τα δικά μας. Ας κάνουμε ότι κάνουμε χιλιάδες χρόνια τώρα. Ας ενωθούμε την ύστατη στιγμή και να στείλουμε από εκεί που ήρθαν όλα τα εκτρώματα που μας έχουν καθίσει στον σβέρκο και δεν μας αφήνουν να σηκώσουμε κεφάλι.


Όλοι μαζί ενωμένοι γιατί τις συνέπειες θα τις υποστούμε όλοι μαζί και τα παιδιά μας στο μέλλον ακόμα περισότερο. Η Πατρίδα μας προχωράει ολοταχώς σε ένα νέο μεσαίωνα που όμοιό του δεν θα έχουμε ξαναδεί. Το τίμημα για να κερδίσουν οι εραστές της καρέκλας μια δυο τετραετίες θα είναι πολύ βαρύ και σαν Έλληνες δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε.


Όλοι στους δρόμους όταν χρειαστεί. Όλοι μαζί γα να μην δούμε την γη μας που έχει πληρωθεί με αίμα, στην κυριολεξία, μα περνάει σε ξένα χέρια. Όλοι μαζί για να μην δούμε την ύπαρξή μας να γίνεται μια αναφορά στα ιστορικά βιβλία του μέλλοντος. Ο Ελληνισμός μπορεί να μην περνάει την καλύτερη στιγμή του αλλά να είστε σίγουροι ότι ακόμα έχει να δώσει πολλά στην ανθρωπότητα. Πάντοτε μετά την καταιγίδα ο ήλιος λάμπει αλλά τώρα είμαστε μόλις στις πρώτες ριπές της θύελλας που μας φέρνουν… και δεν νομίζω να την ζήτησε κανείς από εμάς.

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters