Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2010

Καθώς ένα κράτος καταρρέει αναδεικνύει την καριέρα μιάς "πορνοστάρ" που γεννιέται

Πηγή: kostasxan.blogspot.com

Ο Γιώργος, η Τζούλια, η παραπλάνηση και το αίσχος
Τελικά, αποδείχθηκε πως ο έλληνας είναι στερημένος γενικώς και το κέντρο αποφάσεών του βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση του…

Το «παραμύθι» στήθηκε μέρες πριν και φαίνεται πως είχε και καλό… «δράκο»! Ο λόγος φυσικά, για τα ευτράπελα της κυβέρνησης του Γιώργου, που κατά τα φαινόμενα εκμεταλλεύθηκε την σεξουαλικότητα των ελλήνων για να κρυφτεί πίσω από μία πορνοταινία -προσωπική στιγμή δήλωσε η ίδια η πρωταγωνίστρια- ποροκειμένου να αποφύγει τις αντιδράσεις του λαού. Ποιού λαού δηλαδή, ενός αποχαυνωμένου πλήθους που παραμέρισε-αγνόησε την καταδίκη του και “έπεσε με τα μούτρα” να θαυμάσει τα κάλλη και τις “σεξουαλικές επιδόσεις” μίας νεαράς, γνωστής για την προκλητικότητά της...


Η διαφήμιση της “πορνοταινίας” είχε ξεκινήσει ημέρες πριν, ενώ ήταν ήδη γνωστό πως την ίδια ημέρα κυκλοφορίας της ο πρωθυπουργός της χώρας θα “κυκλοφορούσε” μία άλλη πορνοταινία στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα είχε η Ελλάδα και οι πολίτες της... Και όποιος δεν πιστεύει (ακόμη) πως θα πρωταγωνιστήσει σε πορνοταινία, με πρωταγωνιστές όλους τους Ευρωπαίους και αμερικανούς κερδοσκόπους (αλλά και “φίλους”), καλά θα κάνει να περιμένει να δει και την συνέχεια του... “έργου”.


Ακόμη και σήμερα, μία ημέρα μετά την αποχαύνωση των Ελλήνων από τα κάλλη και τις επιδόσεις (της ομολογουμένως συμπαθεστάτης και ωραιοτάτης ελληνίδας πρωταγωνίστριας), σύμπασα η χώρα είχε ως θέμα συζήτησης μία τσόντα αμερικανικού τύπου (όπως δηλώνουν ειδικοί στον χώρο, οι οποίοι μάλιστα προσθέτουν πως πρόκειται για μία μόνο σκηνή που κρατάει 28 λεπτά), αλλά και μία σειρά αποριών, όπως λ.χ. εάν πρόκειται για “τριλογία”, αφού οι ειδικοί (και πάλι) του χώρου διαπίστωσαν σειρά “κενών” που πιθανότατα θα συμπληρωθούν από μελλοντικές εκδόσεις. Κανείς δεν αναφερόταν στον βιασμό της οικονομικής του κατάστασης, κανείς δεν ενδιαφερόταν για το πως θα αντιμετωπιστεί η σύγχρονη πολιτική λαίλαπα που λέγεται Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά των εισοδημάτων των απλών ελλήνων πολιτών, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ορέξεις των εντολέων της Ευρώπης, του Λευκού Οίκου ή της Νέας Τάξης που δείχνει να επιβάλλεται περίτρανα σε μία χώρα, οι πολίτες της οποίας ενδιαφέρονται περισσότερο για τα σεξουαλικά επιφωνήματα ικανοποίησης και θαυμασμού μίας δραστήριας νεαράς!!!


Φυσικά, επειδή αυτοί που μας κυβερνάνε, μας γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, έπαιξαν “βρώμικα” και κατάφεραν να περάσουν μέτρα για τα οποία εάν παλαιότερα γινόταν απλώς μία νύξη, θα καιγόταν σύμπασα η Αθήνα μαζί με την Πελοπόνησο και την Θεσσαλονίκη... Σήμερα όμως, δεν συμβαίνει αυτό... Άκρα του τάφου σιωπή, συναντάει μόνο εκείνος ο οποίος δεν είδε την Τζούλια σε “δράση” ή για να μην παρερμηνευθώ όλοι πλέον περιμένουν το Part II (δεύτερο μέρος)!!!


Φυσικά, έχουμε απωλέσει την λογική ως λαός. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, πως είναι δυνατόν να πέφτουμε όλοι μας στην εξόφθαλμη “παγίδα” που έστησαν εις βάρος μας οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Τάξης.


Δεν γνωρίζω εάν ο Γιώργος αξίζει σε αυτόν τον λαό. Η χθεσινή και σημερινή επιλογή του λαού, αποδεικνύει πως ο λαός προτιμά να ξεχνιέται με ένα οφθαλμόλουτρο ή και με έναν αυνανισμό...! Αν και ο Γιώργος ικανοποίησε ένα παμπάλαιο γνωστό και πολυτραγουδισμένο σύνθημα-αίτημα όλων των Ελλήνων: "Δώσε τσόντα στον λαό"!!!


Λυπάμαι πολύ, αλλά μόλις διαπίστωσα πως ο λαός αυτός πρέπει τελικά να υποφέρει για να καταλάβει τι είχε και τι έχασε... Και στις ημέρες αυτές ο έλληνας δεν χάνει μόνο στην τσέπη του, δεν χάνει μόνο την υπερηφάνεια του... χάνει κυρίως τον αυτοσεβασμό του...!

Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...