Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ο Μπαμπούλας του Grexit και το Τεράστιο Δημογραφικό Πρόβλημα

Ο Μπαμπούλας του Grexit και το Τεράστιο Δημογραφικό Πρόβλημα


Ο Μπαμπούλας του Grexit και το Τεράστιο Δημογραφικό Πρόβλημα
Βιώνουμε όλοι μας αυτές τις μέρες μια ολομέτωπη λυσσαλέα επίθεση ολόκληρου του ανθελληνικού τόξου εσωτερικού (οι ντόπιοι υποτακτικοί) και εξωτερικού (τα αφεντικά τους, οι διεθνής τοκογλύφοι), κατά των Ελλήνων. Μοναδική ελπίδα, έσχατη γραμμή αμύνης οι Έλληνες Εθνικιστές. Οι Χρυσαυγίτες, με δολοφονημένους συναγωνιστές, με πολιτικούς κρατούμενους βουλευτές και στελέχη, (χάρη σε κάποιους σύγχρονους «Εδουάρδους Μάσσων»), φιμωμένοι από τα Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού συνειδήσεων, με παράνομα κομμένη την χρηματοδότηση, δίνουν τον ωραίο αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδος.
Σήμερα, μπορεί τα βέλη του εχθρού να μην αποκρύπτουν τον ήλιο, μπορεί οι βάρβαροι να μην εκσκάπτουν εκ θεμελίων τις πόλεις μας, αλλά προσπαθούν να μας κάνουν κάτι πολύ χειρότερο: Να μας αφανίσουν ηθικά και βιολογικά ως Έθνος. Αφού διέλυσαν το κοινωνικό Κράτος, την παιδεία, την υγεία κλπ., δημιούργησαν: κρίση αξιών, διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, ανεργία, κινεζοποίηση του λαού και το σοβαρότερο όλων το δημογραφικό. Οδήγησαν χιλιάδες Έλληνες σε αυτοκτονία. Ανάγκασαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να ξενιτευτούν, αφού πρώτα με τα δικά μας λεφτά και τους δικούς τους κόπους, σπούδασαν σε Ελληνικά ανώτατα ιδρύματα. Πολύ χειρότερο από τις αποσύρσεις καταθέσεων είναι η απόσυρση του Ελληνικού αίματος και των Ελληνικών μυαλών από την Ελληνική κοινωνία. Χιλιάδες Έλληνες, έφυγαν από κοντά μας, εξαιτίας ασθενειών, από τις οποίες δεν θα έπασχαν, αν οι πολιτικάντηδες δεν μας είχαν οδηγήσει σε ομαδική κατάθλιψη. Πολλές χιλιάδες Ελληνόπουλα δεν γεννήθηκαν ποτέ, λόγω της οικονομικής κρίσης. Η υπογεννητικότητα καθιστά τον πολιτισμό μας έρμαιο της αλλοτρίωσης που επιφέρει η εισβολή της τριτοκοσμικής πλημμυρίδας.
Χειρότερη ακόμα είναι η προσπάθεια ηθικού αφανισμού: Μας «εκπαιδεύουν», με τα μέσα μαζικής (ενημέρωσης) παραπληροφόρησης, να σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, να πιστεύουμε τα ίδια πράγματα, στο ίδιο ερέθισμα να αντιδρούμε με τον ίδιο τρόπο. Είναι αυτή η παγκόσμια κοινωνία του πολύ-πολιτισμού που ονειρεύονται οι παγκόσμιοι δυνάστες. Στόχος τους μια παγκόσμια υποκουλτούρα.
Όλα τα χρόνια της «μεταπολίτευσης» μας κυβερνούν ο «δεξιός» φιλελευθερισμός και ο «αριστερός» μαρξισμός. Και οι δύο υπηρέτες του φθηνού υλισμού. Ο πρώτος «αγιοποιεί» την αγορά για την παραγωγή κέρδους, που μεταφράζεται σε απόκτηση υλικών αγαθών μόνο από λίγους, αδιαφορώντας για το πνεύμα. Ο μαρξισμός εξ ορισμού είναι καθαρά υλιστική θεωρία που έχει στόχο μια κοινωνία υλικής ισότητας, είναι δηλαδή ένας οδοστρωτήρας ενιαίας φτώχειας που συνθλίβει τις δημιουργικές ικανότητες του ανθρώπου. Μόνο ο Εθνικισμός μπορεί να ταυτισθεί με την έννοια του πολιτισμού, καθώς στηρίζεται στην Θυσία, στην Τιμή, στην Αφοσίωση σε υψηλά ιδανικά, στην υπέρβαση του «ζωώδους» ατομικού συμφέροντος προς όφελος της Φυλής – Έθνους, εξυψώνει το άτομο με την φιλοσοφία, την τέχνη και την επιστήμη.
Σήμερα, στην τελική τους επίθεση, αυτά τα δύο συστήματα (όψεις του ιδίου νομίσματος), φτιάχνουν νόμους – εξαμβλώματα σαν τον αντιρατσιστικό και το νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας. Όπως πολύ σωστά τόνισαν και ο Αρχηγός και οι βουλευτές μας και μέσα στην Βουλή, αδιαφορούν ακόμη και για τη στοιχειώδη λογική. Δεν το λένε οι Εθνικιστές, αλλά η επιστήμη της Βιολογίας ότι: «η διάκριση των ανθρώπων σε φυλές προέρχεται από τη φύση». Εξέλιξη της φυλής αποτελεί το έθνος που είναι μια ομάδα της φυλής, η οποία συνειδητοποιεί τα κοινά εξωτερικά και πνευματικά της χαρακτηριστικά της και τις διαφοροποιήσεις της από τις άλλες φυλές. Το Έθνος είναι διαχρονικό. Από τον καιρό του Ομήρου τα άτομα ενός έθνους έχουν βιολογικό και πνευματικό δεσμό μεταξύ τους (όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομότροπον). Κάποιος μπορεί να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα που είναι νομική κατάσταση, αλλά με διοικητικές πράξεις δεν μπορεί να γίνει Έλληνας που είναι βιολογική πραγματικότητα. Ανερυθρίαστα, κάνουν χρήση της λέξης ιθαγένεια αντί του όρου υπηκοότητα τυφλωμένοι από το μίσος για κάθε τι Ελληνικό. Η λέξη «ιθαγένεια» προέρχεται από το ιθύς+γένος (ιθύς=ευθύς, ο κατ' ευθείαν βαίνων + γένος -γενέσθαι) και αφορά το γένος και όχι την εντοπιότητα - τόπο γέννησης κάποιου.
Εμείς οι Εθνικιστές πιστεύουμε στην διαφορετικότητα. Πιστεύουμε ότι η τύχη αποφάσισε: Μία εξαιρετικά χαρισματική φυλή (γονότυπος) να κατοικεί σε έναν ευλογημένο τόπο, ώστε να μπορεί να αναδείξει και αναπτύξει τα καλά χαρακτηριστικά της (φαινότυπος).
Την συνέχεια και την καθαρότητα της Ελληνικής φυλής δεν μπορεί να την αλλάξει κανένας νόμος. Άλλωστε μην ξεχνάμε. Οι πρόγονοί μας ακόμα από τους Ορφικούς ύμνους και από τα Αργοναυτικά ήξεραν την σημασία της καθαρότητας του αίματος (φυλής) και αναφερόντουσαν σε φύλλα ανθρώπων (άξενα φύλλα, βάρβαρα φύλλα κλπ) για να έρθουμε στην Ιλιάδα όπου ο Γλαύκος καυχάται για την καταγωγή του: «αίματος εύχομαι είναι» όπως και στην Οδύσσεια ο Μενέλαος για τον Τηλέμαχο: «Αίματος είς αγαθοίο» κλπ. Έκτοτε η Ελληνική φυλή έδωσε πολλούς αγώνες (ποταμούς αιμάτων έχυσαν οι Έλληνες) πάντα για να διατηρήσει την Ελευθερία της, την καθαρότητά της, την θρησκεία της, την γλώσσα της και τα έθιμά της.
Θα ήθελα να σταθώ λίγο στην αίολη αρλούμπα του «ξένιου Δία». Καλά αυτοί οι πιθηκίζοντες, υποτιθέμενοι πνευματικοί ταγοί, δεν κάνουν ούτε τον κόπο να διαβάσουν τις πηγές, όταν λέγουν τις καιροσκοπικές τους αερολογίες, στα μέσα μαζικού εκμαυλισμού. Η μοναδική αλήθεια είναι ότι η λέξη «ξένος» στην αρχαία Ελλάδα σήμαινε φίλος (πρόσωπο ιερό, που έπρεπε να τύχει κάθε δυνατής φροντίδας από τον φιλοξενούντα, αφού αυτός ήταν ανυπεράσπιστος και ευάλωτος) μόνο αν ήταν Έλληνας, κάτοικος άλλης πόλης. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση ο «ξένος», μπορούσε να μείνει για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλιώς εθεωρείτο «μέτοικος», δεν είχε πολιτικά δικαιώματα και πλήρωνε ειδικό φόρο: το «μετοίκιον». Αν ο «ξένος», ήταν αλλόφυλος (βάρβαρος) τότε αυτή σήμαινε εχθρός, όπως ακριβώς έχει αποδοθεί η λέξη «ξένος» στις λατινογενείς γλώσσες: «hostis», που σημαίνει πρωτίστως εχθρός.
Κύριοι «αντιρατσιστές», επειδή ξέρω ότι είστε και «πλέρια δημοκράτες», γιατί αντί να περνάτε αυτούς τους νόμους στο κοινοβούλιο, δεν κάνετε κάτι πολύ δημοκρατικότερο; Ένα Δημοψήφισμα! Άλλωστε πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα όπως εσείς λέτε και εγώ συμφωνώ, για άλλους λόγους, αφού πρόκειται για την επιβίωση της φυλής μας. Ρωτήστε αβίαστα και δημοκρατικά τους Έλληνες: θέλουν τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες στον τόπο τους; Φοβάστε, εσείς οι δημοκράτες τη λαϊκή βούληση; Ή μήπως φοβάστε ότι το ποσοστό του «όχι» θα είναι παρόμοιο με τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων στην ΕΣΣΔ επί Στάλιν και Μπρέζνιεφ;
Ξέρω τι φοβάται το διαπλεκόμενο σύστημα που μας κυβερνά αγκιστρωμένο στα γαμψά νύχια των καπιταλιστών της παγκοσμιοποίησης και των σιωνιστών κηδεμόνων τους. Φοβάται μη χάσει τους ψήφους, τα προνόμια, την κουτάλα της εξουσίας. Και θέλουν αυτόν τον φόβο τους να τον μεταφέρουν στους Έλληνες. Οι σύγχρονες Κασσάνδρες, ωρύονται αδιάλειπτα μέσα από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης: Θα χρεοκοπήσουμε, θα μας πετάξουν έξω από την ευρωζώνη, δεν θα έχουμε συντάξεις, δεν θα έχουμε να φάμε… Σκέτη τρομοκρατία, μια δοκιμασμένη μέθοδος προπαγάνδαςνα στρέψουν την προσοχή του κόσμου αλλού. Να αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι άλλο είναι το σοβαρό πρόβλημα. Το πρόβλημα του ηθικού και βιολογικού θανάτου του Έθνους μας, που επιδιώκουν οργανωμένα, ακόμα και με νόμους.
Ε όχι! Εμείς οι Έλληνες δεν φοβόμαστε! Είμαστε ο ίδιος λαός από τα πανάρχαια χρόνια, που με το ξίφος και τον πολιτισμό μας, φτιάξαμε αυτοκρατορίες. Είμαστε οι απόγονοι των 300 που στάθηκαν υπερήφανα απέναντι στα στίφη των βαρβάρων. Είμαστε οι απόγονοι του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που δεν έκανε φτηνούς υπολογισμούς, για να γλιτώσει αυτός και αξιωματούχοι του, αλλά είπε το περιβόητο «το την πόλιν σοι δούναι….» Ήμασταν 400 χρόνια υπόδουλοι στον πλέον βάρβαρο δυνάστη και δεν τον φοβηθήκαμε, κάναμε πάνω από 700 μικρές και μεγάλες επαναστάσεις, μέχρι την επιτυχημένη παλιγγενεσία του 1821. Δεν φοβηθήκαμε την Βρετανική αυτοκρατορία, η οποία έντρομη απαγχόνιζε ακόμη και μαθητές γυμνασίου, μάταια προσπαθώντας να κατανικήσει τη λεβεντιά των αγωνιστών της ΕΟΚΑ.
Δεν θα καταφέρουν να μας θολώσουν την σκέψη και να μην συνειδητοποιούμε ποιοι μας έφεραν όλα αυτά τα εκατομμύρια των δυστυχισμένων, που είναι οι παράπλευρες απώλειες των «επιχειρήσεων» των αμερικανοσιωνιστών. Οι ίδιοι που κινούν τα νήματα της παγκοσμιοποίησης, μας «στέλνουν» όλους αυτούς τους δυστυχείς ή μη, στην Ευρώπη και πρώτα στην Ελλάδα. Προφανώς η δυστυχία και τα προσωπικά δράματα όλων αυτών των ανθρώπων (που οι παγκοσμιοποιητές τα δημιούργησαν) τους αφήνουν παγερά αδιάφορους. Ο πραγματικός στόχος είναι ο Έλληνας και ο πολιτισμός των αξιών. Αυτά αποτελούν κάρφο στο μάτι των παγκόσμιων δυναστών, αυτά προσπαθούν με όλους τους τρόπους να καταστρέψουν.
Αναρωτιέμαι γιατί δεν προτιμούν, αυτά τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, να πάνε π.χ. στη Σαουδική Αραβία, η οποία σίγουρα είναι πολύ πιο κοντά, δεν θα έχουν να κάνουν ένα τόσο τεράστιο και επικίνδυνο ταξίδι, να μην περνάνε θάλασσα και πνίγονται, είναι ομόθρησκή και πλούσια χώρα με μηδέν ανεργία, είναι αραιοκατοικημένη κλπ.  
Είναι σίγουρο ότι αυτή η ολομέτωπη επίθεση στον Ελληνισμό θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Σήμερα τα εθνικιστικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη ενδυναμώνονται, εμείς οι Έλληνες, νικώντας τις αδυναμίες μας (με κυριότερη την ασθενή μνήμη), στηριζόμενοι στα μεγάλα χαρίσματα της φυλής μας θα οικοδομήσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας, την Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Τα άροτρα θα ξαναοργώσουν την Ελληνική γη. Θα βγάλουμε και θα αξιοποιήσουμε τους αμύθητους θησαυρούς που φυλάει υπομονετικά η ιερή Γη μας, όπως: Το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, τα πολύτιμα μέταλλα και κυρίως τα αρχαία μας (Κύριε Καμίνη, τι φοβάστε και δεν αποκαλύπτετε το Δημόσιο Σήμα;). Τώρα αρχίζει η Εθνική αντεπίθεση. Τώρα αφουγκραζόμαστε τον παλμό του Ελληνικού Αίματος να ρέει στις φλέβες μας  
Απέναντί μας υπάρχει μόνο ένας χρεωκοπημένος πολιτικός κόσμος, ο εσμός των ολετήρων του Έθνους μας, που θέλει να μας κάνει έναν βαλκάνιο πληθυσμό, καταναλωτικά άβουλα όντα που θα δουλεύουν άκριτα για τα αφεντικά τους. Τέρμα η ανοχή. Τέρμα η κοροϊδία.   
Επίκαιρα όσο ποτέ τα λόγια του Διγενή, στην πρώτη επαναστατική προκήρυξη στον τελευταίο χρονικά, νικηφόρο αγώνα του Έθνους, τον αγώνα της ΕΟΚΑ: «… Ο αγών θα είναι σκληρός, ο δυνάστης διαθέτει τα μέσα και τον αριθμό, ημείς διαθέτωμεν την ψυχή έχωμεν και το δίκιο με το μέρος μας, δι’ αυτό και θα νικήσωμεν.»  
Αργυρώ Θωμάκου


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters