Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΕΙΔΗΣΗ: Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Πηγή: Φιλοτιμία

Υπ’ όψιν του υπουργού εσωτερικών κ. Ραγκούση και των λοιπών πρωτομαστόρων της ανοικοδόμησης της Ελλάδος.


Πριν τρείς ημέρες το «κόμμα για την ελευθερία» (PVV), του βουλευτού Geert Wilders, στην Ολλανδία, κατέκτησε την πρώτη θέση στην πόλη Almere (187.000 κάτοικοι) και την δεύτερη στην πρωτεύουσα Χάγη, στις δημοτικές εκλογές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «κόμμα για την ελευθερία» (PVV) παρουσίασε συνδυασμούς μόνον στις δύο αυτές πόλεις, και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε δημοτικές εκλογές από την ίδρυσή του, το 2006. Το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη δημοτικών αρχών, προϊδεάζει τους Ολλανδούς για τις εθνικές εκλογές που θα γίνουν σε τρείς μήνες. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, αφού μόλις πριν εννέα μήνες, στις ευρωεκλογές, το PVV κατέλαβε την δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των Ολλανδών, μετά το χριστιανοδημοκρατικό κόμμα (CDA). Οι δημοσκοπήσεις για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές δείχνουν ότι πρώτη δύναμη θα είναι και πάλι οι χριστιανοδημοκράτες του Jan Peter Balkenende και την δεύτερη θέση θα διεκδικήσουν το «κόμμα για την ελευθερία», και το εργατικό κόμμα. Η Ολλανδία μέχρι προσφάτως δεχόταν πολλούς αλλοδαπούς μετανάστες, με αποτέλεσμα σε ορισμένες κωμοπόλεις το μουσουλμανικό στοιχείο να αντιστοιχεί προς το 40% του συνολικού πληθυσμού τους. Ο μεγάλος αριθμός γεννήσεων των μουσουλμάνων, με φυσικό επακόλουθο την αύξηση του αριθμού των μουσουλμάνων Ολλανδών, η συμπεριφορά, τα ήθη και έθιμα τους, και ο διαγραφόμενος κίνδυνος να γίνουν οι γηγενείς Ολλανδοί μειονότητα σε ορισμένες περιοχές, στην ίδια την πατρίδα τους, δημιούργησε αντίδραση και νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό. Εκφραστής της νέας αυτής αντίληψης είναι το «κόμμα για την ελευθερία» (PVV), του βουλευτού Geert Wilders, του επονομαζόμενου «ξανθού Ολλανδού». Η πολιτική πρόταση του PVV στηρίζεται σε δύο άξονες: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Οι πολιτικοί αντίπαλοι του Geert Wilders ισχυρίζονται ότι είναι ακροδεξιός. Δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει. Εκείνο που είναι βέβαιο, είναι το γεγονός ότι ένα πολιτικό κόμμα με σύνθημα την διατήρηση της ταυτότητας της Ολλανδίας και των κατοίκων της, διεκδικεί την διακυβέρνηση της χώρας. Μιας χώρας που η κοινωνία της κάθε άλλο παρά συντηρητική μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού είναι γνωστές οι θέσεις της για τα ναρκωτικά, τους ομοφυλόφιλους κλπ. Εκλεκτοί κυβερνήτες της Ελλάδος, μήπως πρέπει να παραδειγματιστείτε από όσα συμβαίνουν γύρω μας, και να εγκαταλείψετε την συμπλεγματική πολιτική σας που κατευθύνεται από το ανάπηρο, παρωχημένο και κυρίως επικίνδυνο ιδεολόγημα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε ότι αφορά την διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος; Αν για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους επιμείνετε στο να επιτρέψετε την άλωση της πατρίδας μας από τους αλλοδαπούς, είναι αναπόφευκτο να οδηγηθούμε σε επικίνδυνες ατραπούς, ή και σε αντιδράσεις τύπου ολλανδικού, ισπανικού κλπ. Και τότε από το μέρος που θα βρίσκεσθε, μην μπείτε στον κόπο να βγάζετε κορώνες περί ακροδεξιάς στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι απλός. Και εγώ ο ίδιος θα διερωτώμαι: μήπως είμαι ακροδεξιός και δεν το ξέρω;;;;


Παύλος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters