Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Ο Χρυσοχοΐδης πολιορκεί τον Άγιο Παντελεήμονα με 12 διμοιρίες ΜΑΤ!!! Τέτοια αίσχη ούτε στη χούντα. Υπό διωγμό οι Έλληνες.

Πηγή: http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/12.html

-Πόση δημοκρατία έμεινε τελικά στην χώρα;
-Ο Χρυσοχοΐδης στηρίζει τον αφελληνισμό και πολιορκεί την δημοκρατία
-Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια βγάζουν οι πολίτες


Εξελίξεις στον Άγιο Παντελεήμονα όπου οι κάτοικοι της περιοχής, κάθε πέντε λεπτά βγάζουν ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια και τις ανεμίζουν στο πλήθος των συγκεντρωμένων πολιτών.
Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη έχει παρατάξει 12 διμοιρίες των ΜΑΤ σε πλήρη παράταξη και έχει αποκλείσει την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Φαίνεται πως η διαμαρτυρία των ελλήνων πολιτών για την κυβέρνηση ενοχλεί τον κύριο Χρυσοχοΐδη.
Φυσικά, οι «αντιρατσιστές» κουκουλοφόροι και αναρχικοί είναι ανύπαρκτοι και έχουν προτιμήσει να βρίσκονται στο υπό κατάληψη κτίριο της βίλας Αμαλίας.
Οι διαμαρτυρόμενοι έλληνες πολίτες έχουν κινηθεί και έχουν αποκλείσει την οδό Αχαρνών, την οποία έχουν καταλάβει και από τις δύο πλευρές της.
Ο φόβος του Χρυσοχοΐδη έχει σπρώξει στον αποκλεισμό δρόμων μέχρι και 2-3 στενά κάτω από τον Άγιο Παντελεήμονα, όπου με αυστηρότατα μέτρα ελέγχουν τους πάντες και απαγορεύουν την είσοδο στην περιοχή.
Η "Δημοκρατία της τρομοκρατίας" του Γιώργου και του Μιχάλη βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη πίσω από τα γκλομπς και τις ασπίδες των ανδρών των ΜΑΤ. ........................................................................
Το πλήθος των πολιτών διαμαρτύρεται και φωνάζει συνεχώς «Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ»… και αξίζει να αναρωτηθούμε όλοι… πόσο δημοκρατία έχουμε τελικά; Πόση δημοκρατία απέμεινε στον τόπο;


Ο Χρυσοχοΐδης δείχνει αποφασισμένος να μετατρέψει την δημοκρατία σε προτεκτοράτο της προσωπικής του αντίληψης και δείχνει αποφασισμένος να συγκρουστεί με την λαϊκή βούληση… Πραγματικά τον λυπάμαι, αλλά δυστυχώς μόνος του αποφάσισε να βρεθεί αντιμέτωπος με τα δίκαια και τα συμφέροντα του τόπου…

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Αποφασίζομεν και διατάσομεν: Απαγορεύετε οποιαδήποτε συγκέντρωση κατοίκων στον Άγιο Παντελεήμονα!


Με 12 διμοιρίες ΜΑΤ, χωρίς καμία προειδοποίηση, η Χούντα της “Νέας Διακυβέρνησης” απαγόρευση την συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει επιτροπές κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα!
Κλούβες έχουν αποκλείσει την περιοχή και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πρόσβαση στην πλατεία. Μάλιστα έχει δοθεί σαφής εντολή να συλλαμβάνεται όποιος επιχειρήσει να… περπατήσει στην πλατεία παρά την απαγόρευση.
Μετά το αίσχος με τον Γλέζο εχθές, για το οποίο δεν έχει υπάρξει καν προσπάθεια απόδοσης ευθυνών, τώρα το κράτος απαγορεύει και τις “συναρθροίσεις εις τας πλατείας των Αθηνών”.
Τέτοιες γελοιότητες είχαμε να... δούμε από τις μαύρες ημέρες της Αμερικανοκίνητης χούντας του Ιωαννίδη. Φαίνεται ότι η Αμερικανοκίνητη χούντα του μΠΑτΣΟΚ θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Πηγή: Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters