Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010

"Καλό κουράγιο" και ... αντίο ελληνικέ λαέ!

Ούτε ο Γερμανός διοικητής των δυνάμεων Κατοχής δεν είπε στον ελληνικό λαό τo 1941 αυτό που είπε σήμερα κλείνοντας την συνέντευξή του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικής και Νομισματικής πολιτικής Ολι Ρεν, μιλώντας μάλιστα στα ελληνικά: «Καλό κουράγιο»! Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα από τις 4 Οκτωβρίου 2009…


Ο Όλι Ρεν προϊδεάσε, για τι; Για καταστροφή, για σεισμό, για πείνα, κανείς δεν μας έχει εξηγήσει και ούτε πρόκειται. Απλώς την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει πρόσθετα μέτρα με τα οποία οι δημόσιοι υπάλληλοι θα αποχαιρετήσουν τον 14ο μισθό και όχι μόνο.
Aναφερόμενος ο Όλι Ρεν στα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί, επισήμανε πως βαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, συμπλήρωσε όμως πως «επειδή ελλοχεύουν κίνδυνοι θα χρειαστούν επιπρόσθετα μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος κατά 4%». Μάλιστα, κάλεσε την κυβέρνηση να τα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως τα προτεινόμενα επιπλέον μέτρα θα πετύχουν το στόχο της μείωσης του ελλείμματος κατά 4%.

«Πρέπει να ελέγξετε το χρέος σας, πριν αυτό αρχίσει να ελέγχει εσάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το απίστευτο είναι η στάση που κρατάει η κυβέρνηση απέναντι σε όλα αυτά: Δεν δίνει ούτε μία ακτίνα φωτός στο σκοτάδι της απαισιοδοξίας που έχει καταλάβει όλους τους Έλληνες, δεν δίνει ούτε μία νότα ελπίδας για το μέλλον.
Δεχόμαστε καρπαζιές από τους πάντες και κανένας από την κυβέρνηση δεν τολμάει να πει: «Θα κάνουμε ότι πρέπει για να σώσουμε την χώρα, αλλά σε τέσσερα χρόνια θα έχουμε μια νέα Ελλάδα». Γιατί; Μήπως γιατί δεν είναι απλά θέμα οικονομίας, αλλά ποδηγέτησης ενός ολόκληρου λαού;

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...