Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Νόμος Καστανίδη ή "αντιρατσιστικός"... Το νέο μέσο φίμωσης και δίωξης... φυσικά μόνο για Έλληνες

Σήμερα αθόρυβα και μουλωχτά, όπως κάνουν οι κακοποιοί, η συμμορία που ρημάζει την χώρα έδωσε στον κάθε ανθέλληνα λαθραίο ή μη το απόλυτο εργαλείο δίωξης και φίμωσης των Ελλήνων. Να ξεκαθαρίσω ότι αναφαιρόμενος σε Έλληνες ενοώ ΜΟΝΟ όσους αγαπούν και νοιάζονται αυτόν τον τόπο και όχι τον κάθε τυχάρπαστο ελληνόφωνο "προοδευτικό". Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας και προσπαθήστε να κατανοήσετε την επίθεση που δέχεται ο Έλληνας και ο Ελληνισμός.

"Όποιος με πρόθεση, δημόσια, είτε προφορικά είτε διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά ομάδας προσώπων ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή η πράξη ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων έως δέκα χιλιάδων (3.000 – 10.000) ευρώ".

Τα παραπάνω εκτρωματικά και άκρως επικίνδυνα για την ελευθερία μας είναι ένα απόσπασμα από τον "αντιρατσιστικό νόμο" ή "νόμο Καστανίδη"... Τις συνέπειες τέτοιων φασιστικών κατασκευασμάτων θα τις δούμε σε λίγο καιρό. 

Φυσικά η Αριστερά σε αυτή την απόπειρα φίμωσης είναι απούσα. Και πως θα μπορούσαν άλλωστε οι προστάτες αναρχικών, εγκληματιών λαθρομεταναστών, προδοτών, να μην συναινέσουν αφού βρήκαν το ιδανικό εργαλείο για να διώκουν του Έλληνες παρέα με λαθρομετανάστες και τον υπόλοιπο συμφερτό. 

Να μην υπάρχουν αυταπάτες. Το υπαγορευμένο, όπως και ο λαθρονόμος, από ύποπτες και ανθελληνικές οργανώσεις δεν θα στραφεί ποτέ εναντίων όσων βρίζουν, λοιδορούν, προδίδουν την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες. Ο νόμος αυτός φτιάχτηκε για να φιμώσει και να διώξει τους Έλληνες.

Την στιγμή που θα πάμε να ψηφίσουμε, δεν είναι μακριά, ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας αν μας έχει απομείνει έστω και μια στάλα αγάπη για αυτή την έρημη την πατρίδα μας. Ας προτάξουμε πρώτα το συμφέρον του τόπου μας και όχι μόνο της τσέπης μας...

1 σχόλιο:

  1. Πολλά πολλά πολλά μπράβο για την ανάδειξη αυτού του πολύ πολύ πολύ μεγάλου θέματος που απειλεί τους Έλληνες και τους Ορθόδοξους.

    Φιλόθεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters