Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η σιωπή των Μ.Μ.Ε στον αφελληνισμό της Θράκης μας...!

Η σιωπή των Μ.Μ.Ε στον αφελληνισμό της Θράκης μας...!

>> Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Η πατρίδα μας περνάει, ίσως την χειρότερη περίοδο στην σύγχρονη Ιστορία του τόπου μας, στην προάσπιση των Εθνικών μας θεμάτων
Ένα από τα μείζονα Εθνικά ζητήματα είναι οι επί δεκαετίες ενορχηστρωμένες προσπάθειες της γείτονας χώρας, της Τουρκίας, σε μια προσπάθεια να προσαρτήσει την Ελληνική Δυτική Θράκη, στην μητέρα Τουρκία. Με αυτό το δεδομένο για να μπορέσει να το κατορθώσει αυτό πρέπει πρώτα να πετύχει την ανεξαρτησία της. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια, υπό την απόλυτη έως εγκληματική πολιτική ανοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων, υφαίνει με προσοχή και υπέρμετρη στρατηγική σχεδίαση τον δικό της ιστό στην ευρύτερη περιοχή.
Πιο αναλυτικά, προσπαθεί, σε όλα τα διεθνή fora να κατασυκοφαντήσει την Ελλάδα για έλλειμμα δημοκρατίας και παραβίαση των δικαιωμάτων της «τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης», κατά παράβαση της διεθνούς συνθήκης της Λοζάνης που αναγνωρίζει μόνο μουσουλμανική μειονότητα στην περιοχή.
Σε αυτή την προσπάθεια πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν όλοι οι πρώην και νυν μουσουλμάνοι βουλευτές όλων των Ελληνικών κομμάτων και το Τούρκικο προξενείο της Κομοτηνής που δρα ως το στρατηγείο της Άγκυρας στην περιοχή, παράγοντας έναν άκρατο Τουρκικό εθνικισμό και υποδαυλίζοντας την ήρεμη διαβίωση των κατοίκων. Το Τούρκικο προξενείο έχει ως ναυαρχίδα της πολιτικής του, των επεκτατικών δηλαδή σχεδίων της Τουρκίας, τη «Συμβουλευτική επιτροπή Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης» που στελεχώνεται από όλους εκείνους τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που ποδηγετούν τα δικαιώματα και επηρεάζουν την θέληση των μουσουλμάνων κατοίκων της Θράκης. Το παράδοξο όμως, είναι πως αυτής της επιτροπής ηγούνται οι δυο μουσουλμάνοι βουλευτές Ροδόπης και Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου περί άλλων τυρβάζει, σφυρίζοντας δυστυχώς, αδιάφορα παραγνωρίζοντας τις συνέπειες που θα προκληθούν από αυτή την εγκληματική αδιαφορία.
Μπροστά σ΄αυτές τις ανησυχίες, δηλαδή της απώλειας της Δυτικής Θράκης, οι οποίες διατυπώνονται και από πολλούς ειδικούς επιστήμονες, διπλωμάτες και ιστορικούς, απέστειλα στις 04/04/2011 την παρακάτω επιστολή, που έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου Νο 817, στον πλέον αρμόδιο, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, αναμένοντας απάντηση.

Μαρούσι 4 Απριλίου 2011
Κύριο Φίλιππο Πετσάλνικο
Πρόεδρο Βουλής των Ελλήνων
Αθήνα

Κε Πρόεδρε,
Ασφαλώς έχει περιέλθει σε γνώση σας ότι, η καταργημένη με ανέκκλητη και οριστική απόφαση του Αρείου Πάγου, «Συμβουλευτική επιτροπή Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης», κατά την σύνοδό της στην Κομοτηνή την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011, εξέλεξε ομοφώνως ως πρόεδρό της τον Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν και ως αντιπρόεδρό της τον επίσης Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ξάνθης, Τσετίν Μάντατζη.
Παρακαλούμε όπως υπό την υψηλή θεσμική ιδιότητά σας, αυτής του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ενημερώσετε τους ευλόγως ανησυχούντες Έλληνες πολίτες και την Βουλή των Ελλήνων, πώς είναι δυνατόν Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να ηγούνται «Τουρκικής» οργάνωσης η οποία με την αντισυμβατική και εν πολλοίς έκνομη δραστηριότητά της στην Θράκη, προσβάλλει το Εθνικό μας συναίσθημα και περιφρονεί την Ελληνική πολιτική τάξη και τους νόμους του Κράτους.
Επίσης, να μας γνωρίσετε ποιά μέτρα έχετε λάβει ή προτίθεσθε να λάβετε κατά των ως άνω Βουλευτών, προκειμένου να αποκατασταθεί η ήδη διαταραχθείσα εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος της Πατρίδος μας από τις δραστηριότητες παρανόμων τουρκικών σωματείων, συλλόγων κλπ, που εξακολουθούν να λειτουργούν με την ανοχή των Ελληνικών διοικητικών και εισαγγελικών αρχών στην Θράκη.
Πιστεύουμε πως θα συμφωνήσετε μαζί μας, ότι είναι ασυμβίβαστο το λειτούργημα του Έλληνα Βουλευτού με την προεδρεία «Τουρκικού» σωματείου, στην Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, στην οποία ως καλώς γνωρίζετε δεν κατοικούν Τούρκοι πολίτες!
Μετά τιμής
Παναγιώτης Αποστόλου

Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν έλαβα ουδέποτε απάντηση ως προς το περιεχόμενο της πρωτοκολλημένης επιστολής μου, ούτε βέβαια και μετά την δημοσιοποίηση αυτής, στο ελεύθερο διαδίκτυο, όπου έτυχε ευρείας αποδοχής.
Στη συνέχεια προσπάθησα να ανησυχήσω για το μείζον αυτό Εθνικό ζήτημα, προβεβλημένους δημοσιογράφους των ΜΜΕ, με σκοπό την δημοσιοποίηση της δράσεως της «Συμβουλευτικής επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης» και του Τουρκικού προξενείου κατά των Ελληνικών συμφερόντων και των Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Μάταια όμως περίμενα επί μήνες ανταπόκριση στο αίτημά μου, από όλους εκείνους στους οποίους απευθύνθηκα για την ανάδειξη του Εθνικού αυτού ζητήματος.
Όμως, θα ήθελα να πιστεύω πως τα παρακάτω παρατιθέμενα e-mail που τους απέστειλα διέλαθαν της προσοχής τους ή δεν αξιολογήθηκαν στο μέτρο που έπρεπε από τους συνεργάτες τους κατά την επεξεργασία τους και έστω και τώρα θα θελήσουν να ασχοληθούν με αυτό το τεράστιο Εθνικό ζήτημα μιας ιδιαίτερα ευαίσθητης γεωγραφικής περιοχής. Άλλωστε, πρέπει να λάβουν υπόψη τους πως είναι κοινό αίτημα όλων των χριστιανών αλλά και πολλών μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης η απομάκρυνση του Τούρκικου προξενείου από την Κομοτηνή. Όπως επίσης πρέπει να ριχθεί άπλετο φως στην έκνομη δραστηριότητα Ελλήνων βουλευτών, μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, που ορκίσθηκαν κατά την ανάληψη των βουλευτικών καθηκόντων τους, πίστη στην πατρίδα.

Α) πρώτο e-mail προς τον κ. Παπαδάκη στον ANT1 TV στις 5 Ιουνίου 2011:
________________________________________
From: Apostolou [mailto:egerssi@otenet.gr]
Sent: Sunday, June 05, 2011 8:46 PM
To: 'kalimeraellada@antenna.gr'
Subject: ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Β) e-mail προς τον κ. Χαρδαβέλα στο ALTER TV στις 16 Ιουνίου 2011:
________________________________________
From: Apostolou [mailto:egerssi@otenet.gr]
Sent: Thursday, June 16, 2011 7:43 PM
To: 'atheatos.cosmos@alter.gr'
Subject: ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Γ) δεύτερο e-mail προς τον κ. Παπαδάκη στον ANT1 TV στις 17 Ιουνίου 2011:
________________________________________
From: Apostolou [mailto:egerssi@otenet.gr]
Sent: Friday, June 17, 2011 10:54 PM
To: 'kalimeraellada@antenna.gr'
Subject: ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Δ) e-mail προς τους κ.κ. Κουίκ και Παπαδόπουλο στο kontrachannel στις 6 Ιουλίου 2011:
________________________________________
From: Apostolou [mailto:egerssi@otenet.gr]
Sent: Wednesday, July 06, 2011 11:19 PM
To: ' (news@kontrachannel.gr)'
Subject: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κ. κ.ΚΟΥΙΚ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Ε) e-mail προς τον κ. Χατζηνικολάου στην REAL NEWS στις 9 Ιουλίου 2011:
________________________________________
From: Apostolou [mailto:egerssi@otenet.gr]
Sent: Saturday, July 09, 2011 2:19 PM
To: ' (n.hatzinikolaou@realnews.gr)'
Subject: ΓΙΑ κ.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος
egerssi@otenet.gr


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/10/blog-post.html#ixzz1ZfHdyWZw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters