Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Να προστατεύσουμε τις Ελληνίδες από τους αλλοδαπούς βιαστές

Δεν έχει ακουστεί κουβέντα ακόμα, για τους συνεχείς βιασμούς Ελληνίδων γυναικών μέσα στα σπίτια τους, από αλλοδαπούς κακοποιούς. Μια μητέρα διδύμων και μια ηλικιωμένη, ήταν τα δύο τελευταία θύματα. Όλοι κάνουν ότι δεν βλέπουν.
Είπαμε: Aτομισμός. Αν δεν χτυπήσει το πρόβλημα την πόρτα τους, δεν συμβαίνει τίποτα. Αλλά, εδώ έχουμε μια χειρότερη εξέλιξη: Eνώ πολλοί βλέπουν τον κίνδυνο, ενώ αντιλαμβάνονται τις συνέπειες ενός πιθανού εγκλήματος αυτού του τύπου, με θύμα κάποια γυναίκα από τον στενό ή και τον οικογενειακό κύκλο μας, σιωπούν.Τι είναι αυτό; Δειλία φυσικά, κοινωνική και πολιτική. Ραγιαδισμός αίσχιστου είδους. Μην τους αποδοθεί από κάποιον «προοδευτικό», ο τίτλος του «ρατσιστή». Φανταστείτε ότι ακόμα και η ΕΛΑΣ, δεν μίλησε στην περίπτωση της Γλυφάδας για βιασμό, αλλά για «ασέλγεια», προκαλώντας βάναυσα τη νοημοσύνη μας.

Πάνω απ’ όλα οι λαθρομετανάστες και ας είναι κακοποιοί

Ο λαθρομετανάστης κακοποιός, έχει περισσότερα δικαιώματα από το θύμα του, στην προκειμένη περίπτωση μια Ελληνίδα γυναίκα, την οποία βίασε. Για τον λαθρομετανάστη κακοποιό, θα εμφανιστούν αυθόρμητα στο τμήμα δεκάδες αριστεροί δικηγόροι να τον υπερασπιστούν, με τα έξοδα να καταβάλλονται πολλές φορές από ΜΚΟ.

Καμία ΜΚΟ όμως, δεν μίλησε και δεν καταδίκασε τη σεξουαλική κακοποίηση Ελληνίδων γυναικών από αλλοδαπούς εγκληματίες. Ξαφνικά, οι Ελληνίδες έπαυσαν να έχουν δικαιώματα. Αυτά που είχαν και έχουν οι κοπρίτες και κλέφτες (όπως αποδείχθηκε) που κατέλαβαν τη Νομική Σχολή και αργότερα κατέλυσαν στο νεοκλασικό Μέγαρο Υπατία (κλέβοντας τα ασημικά).

Ο νέος «νόμος» της (πάλαι ποτέ φεμινιστικής) αριστεράς είναι αυτός. Η αριστεριστικής έμπνευσης «πολιτική ορθότητα» και η λογική των θετικών διακρίσεων (positive discrimination) επιτάσσουν να μην «κακολογείται» ο λαθρομετανάστης και να προστατεύεται, ό,τι κι αν έχει κάνει.
Χυδαία αριστεριστική υποκρισία

Μιλάμε εδώ για απίστευτη όσο και χυδαία αριστεριστική υποκρισία, όπως αηδιαστική είναι και η καθ' όλα ένοχη (και συνολική) σιωπή της (πάλαι ποτέ γενναίας και ανδροπρεπούς) ελληνικής κοινωνίας. Και πού είναι οι οργανώσεις γυναικών των δεξιών κομμάτων;

Γιατί δεν μιλούν; Τι φοβούνται; Να κάνω μια υπόθεση εργασίας: φοβούνται το αριστεριστικό κατεστημένο των media, φοβούνται μην κατηγορηθούν για «ρατσισμό». Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, που έχει πέσει σε αφασία. Αν συνεχίσουμε έτσι, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
ΝΔ κατά ΠΑΣΟΚ για την εγκληματικότητα

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατέθεσε χθες στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό, για την αύξηση της εγκληματικότητας και της ανασφάλειας των πολιτών, σε συνδυασμό και με τη ραγδαία αύξηση της παράνομης μετανάστευσης. Ήταν αναμφισβήτητα μια κίνηση στη σωστή κατεύθυνση.

Για να δούμε τι θα πει ο εθνομηδενιστής και υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας και της παγκόσμιας διακυβέρνησης Γιώργος Παπανδρέου στην ολομέλεια για το θέμα της έξαρσης της εγκληματικότητας. Σημειωτέον ότι για το φαινόμενο αυτό, το ΠΑΣΟΚ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη.
Πώς αντιμετώπισε το ΠΑΣΟΚ την κίνηση της ΝΔ; Με επικοινωνιακά μέσα ως συνήθως: εστάλη ένα δελτίο Τύπου από το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, που μας ενημέρωσε ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος συναντήθηκε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, με θέμα τις δράσεις για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και ότι, κατά τη συνεδρίαση, συζητήθηκαν τα θέματα της αστυνόμευσης των περιοχών της Δυτικής Αττικής και το μεταναστευτικό ζήτημα. Μας δουλεύουν, δεδομένου ότι ο νόμος για την «ιθαγένεια» που ψήφισαν ενθαρρύνει τη λαθρομετανάστευση.

Του Νίκου Χιδίρογλου
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters