Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Αποκάλυψη-σοκ: Μόλις 48 δισ. ευρώ τους κόστισε η δεύτερη Κατοχή


Μια εκπληκτική αποκάλυψη προέκυψε κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το επίπεδο του "κουρέματος" του ελληνικού χρέους: Όπως μεταδίδεται από τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταξύ των ιδεών που βρίσκονται υπό συζήτηση είναι να επεκταθεί η περίοδος αποπληρωμής και να κοπούν τα επιτόκια στο πρώτο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας των 110 δισ. ευρώ. Και συνεχίζει η ανταπόκριση: "Η Ευρωζώνη και το ΔΝΤ έχουν μέχρι σήμερα δανείσει στην Ελλάδα 48 δισ. ευρώ από το συγκεκριμένο πακέτο"!
Δηλαδή η χώρα έχει δεθεί για 48 κωλο-δισεκατομμύρια (συγγνώμη για την έκφραση, αλλά "είμαστε σε πόλεμο", όπως λένε και οι Γ.παπανδρέου και Ε.Βενιζέλος, οπότε επιτρέπονται και οι ανορθόδοξες εκφράσεις, ειδικά όταν πρόκειται να περιγράψουμε ανώμαλες καταστάσεις).
Αυτό ήταν όλα όσα πέτυχε με το Μνημόνιο και την ισοπέδωσή της η κυβέρνηση Παπανδρέου, όταν τον χειμώνα του 2010 της δάνειζαν 50 δισ. οι αγορές με επιτόκιο 4,5% (η Ρωσία τα 25 δισ.) και έως 6,5% οι διεθνείς αγορές τα υπόλοιπα 25 δισ..
Και φτάσαμε στο σημείο να μας πτωχεύουν τώρα και να αναλαμβάνουν τον έλεγχο της χώρας έχοντας δώσει μόλις 48 δισ. ευρώ και αυτά δανεικά βέβαια!
Αυτού του είδους η συμφωνία από μόνη της θα έπρεπε να κινητοποιήσει τις δικαστικές αρχές της χώρας και να ξεκινήσουν την διερεύνηση της υπόθεσης αυτής, μαζί βέβαια με όλα τα άλλα γεγονότα που την έχουν συνοδεύσει.
Κατα τα λοιπά πολύ δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία για το ελληνικό χρέος. Η Γαλλία δέχεται ανώατο 40% "κούρεμα" για τις τράπεζές της και η Γερμανία που είναι λιγότερο εκτεθειμένη και το μόνο που επιθυμεί είναι να μην πληρώσει άλλο το ελληνικό χρέος, δεν κατεβαίνει κάτω από το 60%. Οι οικονομικοί παρατηρητές θεωρούν ότι "Μπορεί να τα βρούν ίσως στο 50%", αλλά και πάλι το ποσοστό είναι τεράστιο: Τα ελληνικά - ελλειμματικά - ασφαλιστικά ταμεία θα πρέπει να πληρώσουν "από την τσέπη τους" κάπου 13 δισ. ευρώ και οι τράπεζες άλλα 20-25.
Και αν οι τράπεζες απλά σε πρώτη φάση θα κρατικοποιηθούν και εν συνεχεία θα περιέλθουν σε ξένα χέρια,σηματοδοτώντας την τιμωρία στο άπληστο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα Ταμεία: Που θα βρούν πόρους για συντάξεις και εφάπαξ σε μία χώρα που θα διοικείται από τους Γερμανούς;   
Σύμφωνα με το Dow Jones, αν το κούρεμα μείνει στο 21%, όπως αποφασίστηκε τον περασμένο Ιούλιο, η Ελλάδα θα χρειαστεί επιπλέον 143 δισ. ευρώ σε δάνεια έως το 2020.

defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...