Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Εξελίσσεται περίφημα το σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας από τους «γνωστούς αγνώστους» εσωτερικούς παράγοντες


Ο περισσότερος κόσμος δεν καταλαβαίνει ή μάλλον καλύτερα, αδυνατεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν ομάδες ανθρώπων να θέλουν δίχως λόγο να καταστρέψουν τη χώρα μας. Από τη μια πλευρά υπάρχει ένα μεγάλο «καζάνι» αριστεριστικών διεθνιστικών ιδεολογιών και από την άλλη το προσωπικό – ατομικό μίσος τους ή η ρομαντική επικίνδυνη Ιδεοληψία τους.

Είναι φανερό πως και αυτοί που έχουν καθαρό μίσος εναντίον της Ελλάδας θα ασπασθούν πιθανόν και υποκριτικά για τον σκοπό τους αυτές τις επικίνδυνες διεθνιστικές ιδεοληψίες ως άλλοθι και επιχείρημα για τις πράξεις τους και τους σκοπούς τους. Δεν είναι δυνατόν να κάνουν κίνημα του τύπου «μισώ την Ελλάδα και θέλω να την καταστρέψω» γιατί και η παρανομία τους θα ήταν εμφανής αλλά και η όποια παράνοια τους !

Άρα προσκολλούνται σε κάποια οργάνωση που έχει αναρχοαριστερίστικο υπόβαθρο και φοράνε μάλιστα και την μάσκα του «Ιδεολόγου ακτιβιστή» (όταν δεν φοράνε τις κουκούλες) και υποκρίνονται πως έχουν και τις καλύτερες των προθέσεων ! Η νοοτροπία των ακραίων χούλιγκαν δεν διαφέρει εδώ. Απλώς αυτοί είναι ακόμη περισσότερο επικίνδυνοι και από δολοφόνους χούλιγκαν !

Ταυτόχρονα αποδεικνύεται πως όλες αυτές οι αναρχικές και αριστερές ιδεολογίες είναι όχι μόνο επιζήμιες αλλά και τελείως καταστροφικές, αντικειμενικά για το Ελληνικό κράτος, επειδή :

Ο κάθε «πικραμένος» και επίδοξος μακελάρης – καταστροφέας του κράτους κρύβεται και προσκολλάται πίσω από αυτές !!! Είναι απόδειξη αυτό ή τυχαίο ;

Η συνέχεια είναι θλιβερή λόγω περισσότερο της αδυναμίας ή της ύπαρξης ολίγιστων πολιτικών αλλά και των θεσμικών οργάνων μας να εντοπίσουν το φαινόμενο αυτό και να το παροπλίσουν ή να το εξαφανίσουν.

Έχουμε φτάσει στο σημείο πλέον σήμερα ακόμα και να υποχωρούμε (περίπτωση Υπατίας) σε μια συντονισμένη προσπάθεια ομάδας ή ομάδων να δημιουργήσουν πάσης φύσεως καταστροφικά προβλήματα σε ένα κράτος που υφίσταται πόλεμο ή σιωπηρή επίθεση (πάλι πόλεμος είναι και αυτό) με σκοπό την διάλυση – κατάρρευση του.

Πολλοί εδώ θα ισχυριστούν ότι αυτό είναι ο ορισμός της τρομοκρατίας.

Χειρότερα ακόμη, είναι η εξέλιξη της τρομοκρατίας !

Ο Πόλεμος τους εδώ είναι μια σειρά μελετημένων καταστροφικών πολιτικών χτυπημάτων που σαν τελικό σκοπό έχει την καταστροφή της Ελλάδας. Τι άλλο ;

Ας αναλύσουμε με λίγες λέξεις τη μεθοδολογία τους.

I) Οικειοποιούνται κάθε μέσον ή νόμο και προσπαθούν να το μετουσιώσουν σε μια μορφή πολεμικού εργαλείου εναντίον του κράτους και της διάλυσης του.

Παράδειγμα : Επικαλούνται πλαστά τη καλύτερη (νομική) μορφή ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους τους λαθροεισβολείς. Δηλαδή όλα τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών κατόπιν «φροντιστηρίου» δηλώνουν «Παλαιστίνιοι πρόσφυγες» ! Όταν όμως έχεις ήδη 2.000.000 εποικιστές είναι φανερός ο σκοπός τους για πού τελικά το πάνε : Ή να τριτοκοσμοποιήσουν ή να αφανίσουν τους Έλληνες ή και τα δύο.

II) Προσπορίζουν κρατικές επιχορηγήσεις με σκοπό δήθεν την πολιτισμική ανάταση της κοινωνίας, αλλά με πραγματικό σκοπό τη καταστροφή – διάλυση της κοινωνίας. Κοντολογίς το κράτος πληρώνει τους υποψήφιους (με –ιδεολογικό- συμβόλαιο κιόλας παρακαλώ) δολοφόνους του.

III) Δεν αναγνωρίζουν Σύνταγμα και κοινοβουλευτική δημοκρατία (ΚΚΕ και ουσιαστικά ο Σύριζα) αλλά μετέχουν, με σκοπό να τα καταλύσουν (Πάλι το κράτος πληρώνει τους υποψήφιους δολοφόνους του)

IV) Δημιουργούν συνέχεια επεισόδια διοργανώνοντας διαδηλώσεις ή παρεισφρέουν σε πάσης φύσεως διαδηλώσεις με σκοπό να προξενήσουν τις μεγαλύτερες δυνατές υλικές (ή ακόμα και με ανθρώπινες απώλειες) καταστροφές με το πρόσχημα της λαϊκής οργής.


Όσο εκφυλίζεται ή κατάσταση τόσο περισσότερο πρόσφορο έδαφος βρίσκουν και αποκτούν τελικά δεσπόζουσα θέση πλέον ως πολιτικοί «μακελάρηδες» με το υποκριτικό πρόσχημα του αγνού «επαναστατη».

V) Διαθέτουν πάντα ετοιμοπόλεμη, θωράκιση νομικής υποστήριξης, όπου είναι προσυντεταγμένη και προετοιμασμένη, σε πιθανή περίπτωση σύλληψης των καταστροφέων «εντεταλμένων διαδηλωτών», στα σημεία μεταγωγής των (και μόνο το γεγονός αυτό αποτελεί κατά την άποψη μας «τεκμήριο –τουλάχιστον- τρομοκρατίας»).

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή δέχεται ένα ακήρυχτο πόλεμο. Είναι μια νέα σύγχρονη μορφή πολέμου, που δεν την μάθαμε στο σχολείο, αλλά αυτό κι αν είναι πόλεμος !

Η ύπαρξη ήδη εκατομμυρίων ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ, συνέχεια προστιθέμενων, ακόμα και τη στιγμή τούτη, λαθροεισβολέων και ιδιαίτερα Ισλαμιστών φονταμενταλιστών επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα δέχεται πόλεμο εναντίον της ίδιας της ύπαρξης της με σκοπό την τελική εξαφάνιση της.
Είναι πάνω κάτω ήδη 2.000.000. Αυτός ο αριθμός δεν είναι μετανάστευση ή λαθρομετανάστευση.

ΛΑΘΟΣ. Είναι εισβολή.

Ποιος μας εγγυάται πως τον μεθεπόμενο μήνα δεν θα μπουν ως δήθεν πρόσφυγες 10.000 ας πούμε κομάντος «φιλικής» χώρας για να προετοιμάσουν εχθροπραξίες κανονικές ; Το εγγυάται ο κ. Παπουτσής με τους φράχτες του ; Ο κ. Βενιζέλος το αποκλείει νομικά ;
Ένα απλό παράδειγμα τη στιγμή που έχουμε 2.000.000 ξένους αγνώστου προελεύσεως ουσιαστικά.

Τι περιμένουν δηλαδή ; να γίνουν 5 10 και 20 εκατομμύρια επειδή υπάρχουν τα δήθεν τους (δίχως καν τελικά να τηρούνται) «ανθρώπινα δικαιώματα» ;
Σε ποιο κράτος όμως ; Θα υπάρχει τότε Ελλάδα ;

Οι πολιτικοί μας το γνωρίζουν.
ΝΑΙ το γνωρίζουν ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΑ !

Τι κάνουν ;


Team Apopsis
eglimatikotita.blogspot
KAI
helleniclegion.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...