Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ..Η Ελλάδα έχει τελειώσει για τους Ελληνες !!! Την παρέδωσε στους λαθρομετανάστες η συμορία του Γιωργάκη.




Εάν φτάσαμε σε τέτοιο ξεβράκωμα δεν πρέπει να μας σώσει κανείς ..Είμαστε άξιοι της τύχης μας


Ένα τσούρμο ξυπόλυτοι λαθρομετανάστες με συνοδεία τα γνωστά φερέφωνα της Αριστεράς Ελίτ γνωστούς Μ.Κ.Ο με ζεστό μαύρο χρήμα επαγγελματίες αντιρατσιστές χωρίς να εφαρμοσθεί κανένας Ελληνικός νόμος οι γνωστοί δικηγόροι των τρομοκρατών Κουρτοβικ και Σια και επαγγελματιών διαδηλωτών Κωνσταντίνου και λοιπων συναφών επαγγελμάτων κατάφεραν αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε .


Η Ελλάδα έχει τελειώσει για τους Έλληνες !!


Η Ελλάδα δεν θέλει και δεν επιθυμεί να.... έχει Έλληνες ανέργους όλοι στην πυρά δεν θέλει οι Έλληνες να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλα στους λαθρομετανάστες


ΟΙ Έλληνες δεν δικαιούνται καλύτερη ζωή ρίξτε μια ματιά στην Κερατέα τα ΜΑΤ σε παράταξη στην Υπατία ο Μαρινάκης του Ερυθρού Σταυρού; και ο άσχετος Παπουτσής να παρακαλάει τους λαθρομετανάστες ενώ ό ίδιος δίνει εντολές να χτυπάνε Έλληνες .


Από κοντά η Αφρα Αλ Σαλέχ του Ιμπραήμ που μας απειλούσε να μην έχουμε νεκρό από τους λαθρομετανάστες και μαζί ο μεγάλος Υπουργός της Εθνικής Αμύνης Βενιζέλος που τρομάζει στην θέα των λαθρομεταναστών αλλά και των Τούρκικων Υποβρυχίων και απειλεί αξιωματικούς να μην αποκαλύψουν την γνωστή ιστορία !!


Τα παιδιά των Ελλήνων δεν δικαιούνται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δεν έχουν βιβλιάριο υγείας ενώ οι Εμείς έχουμε πληρώσει τα νοσοκομεία μας και οι λαθρομετανάστες πουλάνε τα φάρμακα που τα παίρνουν δωρεάν σχετική καταγγελία Βουλευτή του Πασόκ Κεδίκογλου


Έλληνες έχουμε πόλεμο ετοιμαστείτε τα ύστερα του κόσμου ειναι εδώ, δεν έχουμε κυβέρνηση δεν έχουμε Έλληνες υπουργούς, έχουμε εντολοδόχους με μοναδικό σκοπό την διάλυση της Ελλάδος .


Εμείς όμως Πατριώτες θα παλέψουμε όλοι.


Οι προδότες της Πατρίδος θα πληρώσουν και το τίμημα θα είμαι βαρύ ! θα γίνουμε οι Εφιάλτες τους.


ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/03/blog-post_1006.html#ixzz1G8BQTvoL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters