Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

«Δραστικές αποφάσεις» για τη λαθρομετανάστευση

Ο μηχανισμός του Πάκυ, του κράτους της κας Στέλλας, βρήκε και συνέλαβε 52 παράνομους που δεν τους προστάτευε το κύκλωμα των «Σόρος- Κούρτοβικ».
Η Επικοινωνιακή επιχείρηση, « μηδενική ανοχή στους λαθρομετανάστες», για να πειστούν οι Αθηναίοι και οι υπόλοιποι Έλληνες τηλεθεατές ,ότι η κυβέρνηση εργάζεται για το καλό τους, άρχισε, «εν χορδαίς και οργάνοις».


«Δραστικές αποφάσεις για τη λαθρομετανάστευση". Επιτέλους, άρχισαν τα σωστά μέτρα από την κυβέρνηση». Φωνάζει ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, ενώ η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ κραυγάζει: «Τανάλια από 500 αστυνομικούς στα γκέτο της Αθήνας. Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις 8.30 το βράδυ, σε Ομόνοια, Αγ. Παντελεήμονα και Μεταξουργείο για την εκκαθάριση του κέντρου της πρωτεύουσας από συμμορίες λαθρομεταναστών και εμπόρων ναρκωτικών».

Στην πραγματικότητα έγιναν έλεγχοι στις οδούς Πειραιώς, Μενάνδρου, Αγίου Κωνσταντίνου έως και την Αχιλλέως για τον εντοπισμό μεταναστών χωρίς τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα. Συνολικά ελέγχθησαν 580 άτομα, 58 οχήματα, 29 δίκυκλα και 45 καταστήματα. Προσήχθησαν 47 άτομα και έγιναν 52 συλλήψεις.

Κατά τους ελέγχους των αστυνομικών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 7,7 γραμμάρια ηρωΐνης, 8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 0,3 γραμμάρια κοκαΐνης.
Από τους 580 συνελήφθησαν 52.Οι υπόλοιποι δεν ήταν παράνομοι, διότι είχαν τα «απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα», δηλαδή το αίτημα για παροχή ασύλου, είτε το προσωρινό άσυλο του οικονομικού μετανάστη.

Συνέλαβαν δηλαδή όποιον δεν ήταν πελάτης του «κυκλώματος αλα-Κourtovic».

Το «ΕΘΝΟΣ», του "αριστερού" κ. Μπόμπολα, γράφει, «Ανοχύρωτοι στην επίθεση δουλεμπόρων» . Αυτό ήταν. Οι «αόρατοι και ασύλληπτοι» δουλέμποροι, τους οποίους η κυβέρνηση θα δικάζει για κακούργημα (όταν και άμα τους πιάσει) έχουν συνωμοτήσει κατά του ελληνικού λαού και της χώρας μας.
Η κ. Μακντούγκαλ δηλαδή, για αυτούς δουλεύει. Τώρα όλα είναι ξεκάθαρα.

Τα, επίσης "αριστερά", «ΝΕΑ» ανέλαβαν να μας πληροφορήσουν ότι ομάδες ακροδεξιών, έχουν κλειδώσει την παιδική χαρά του αγίου Παντελεήμονα και ότι «Οι κάτοικοι αντιδρούν και κατά του ιερέα της εκκλησίας του Αγ. Παντελεήμονα που από το υστέρημα των Ελλήνων που γεμίζουν το παγκάρι ταΐζει και στεγάζει 150 λαθρομετανάστες, λες και χάθηκαν οι Έλληνες φτωχοί και άποροι».

Στόχος της κυβέρνησης δεν είναι να απομακρύνει τους λαθρομετανάστευσης, αλλά να κερδίσει τις συντηρητικούς ψήφους από τον ΛΑΟΣ, που ανέβασε ψηλά στις ευρωεκλογές το θέμα «λαθρομετανάστες .

Κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι και έπειτα από 3-4 μήνες θα επανέλθουμε στην ίδια αν όχι σε χειρότερη κατάσταση.

Η Αστυνομία θα συνεχίσει τις μίνι επιχειρήσεις-σκούπα σε Ομόνοια, Αγιο Παντελεήμονα και άλλα «κόκκινα» σημεία της Αθήνας με στόχο , να εντοπίζεται, να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται μικρός αριθμός λαθρομεταναστών (έτσι ώστε να είναι εύκολη η απέλασή τους) και, δεύτερον, όλα αυτά να ανακοινώνονται με βαρύγδουπες δηλώσεις δημιουργώντας την αίσθηση στον πολίτη πως γίνεται σοβαρό έργο.

Παράλληλα, προσπαθούν άρον - άρον να βρεθούν τα στρατόπεδα όπου θα συγκεντρώνονται λαθρομετανάστες με σκοπό την απέλασή τους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού, μέσα στους πέντε πρώτους μήνες του έτους συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας 1.096 Αφγανοί, 731 Σομαλοί, 649 Παλαιστίνιοι, 201 Λιβανέζοι, 104 Ιρακινοί και εκατοντάδες άλλοι λαθρομετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων όπως Πακιστανοί, Σουδανοί, Ιρανοί και Κούρδοι.

«Υπολογίζεται ότι καθημερινά συλλαμβάνονται περίπου 30 λαθρομετανάστες στο Αιγαίο. Την ίδια ώρα που εκατοντάδες άλλοι καταφέρνουν να περάσουν στη χώρα μας», λέει πηγή του υπουργείου Εσωτερικών και προσθέτει: «εκτιμάται δε ότι στη χώρα μας ζουν 200.000-250.000 λαθρομετανάστες οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, δεν μπορούν να εγκλειστούν σε στρατόπεδα-φυλακές».
Αυτό είναι το ζουμί.

Οι 200-250.000 δεν έχουν κάνει αίτηση ασύλου. Για τά υπόλοιπα 2.000.000 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και για αυτούς ο Πάκυ θα φτιάξει μαζί με τον Γιώργο και την Σαουδική Αραβία το τζαμί στον ελαιώνα και το νεκροταφείο στο Σχιστό.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters