Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Βόμβα! Χρήμα με ουρά στα ταμεία του ΚΚΕ από το σύστημα... Μπολσεβίκοι με καπιταλιστικές πλάτες και τσέπες!

 Χρήμα με ουρά, στα ταμεία του ΚΚΕ

Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το ΚΚΕ το ονομάζουν και αμορτισέρ των αντιδράσεων του Ελληνικού λαού κατά των κομμάτων της κλεπτοκρατίας και της λεηλασίας. 

Βέβαια για όλες αυτές τις υπηρεσίες του ΚΚΕ και για την διάλυση της Ελληνικής εργατικής τάξης με το ΠΑΜΕ και τους λαθρομετανάστες, το σύστημα φρόντισε για μια ακόμη φορά να το χρηματοδοτήσει αδρά για τις υπηρεσίες που του προσφέρει. 

Διαβάστε τα στοιχεία και μην απορείτε για τον βρωμερό του ρόλο στην Ελληνική κοινωνία. 

Στις 15 Νοέμβρη του 2006, με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης (ΦΕΚ 1762, 5.12. 2006) η Τυποεκδοτική ΑΕ του ΚΚΕ υπήχθη στις διατάξεις του «αναπτυξιακού» νόμου. Η κατηγορία της επένδυσης ήταν «εφοδιαστική αλυσίδα» και το ύψος της 1.098.560 ευρώ, εκ των οποίων τα 329.568 ευρώ ήταν κρατική επιχορήγηση (30% της επένδυσης). Με την επένδυση αυτή υποτίθεται ότι θα δημιουργούνταν πέντε!!! (αριθμός 5) νέες θέσεις απασχόλησης!!!!

 Ένα μήνα αργότερα, στις 28 Δεκέμβρη του 2006, η επιχείρηση του ΚΚΕ παίρνει νέο πακέτο, τριπλάσιου ύψους (ΦΕΚ 569, 20.4.2007). Υπάγεται πάλι στον «αναπτυξιακό» νόμο, για επένδυση που περιγράφεται ως «Αναβάθμιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων ή/και υπηρεσιών», ύψους 3.367.944 ευρώ, εκ των οποίων 1.010.383 ευρώ κρατική επιχορήγηση (30%). Νέες θέσεις εργασίας (κρατηθείτε) εφτά!!! (αριθμός 7)! 

Η δεύτερη αυτή επένδυση του ΚΚΕ, το χοντρό πακέτο, ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2009, όπως φαίνεται από τη σχετική υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 1888, 4.9.2009). Το συνολικό ύψος της επένδυσης μειώνεται ελαφρά και η επιχορήγηση ορίζεται στο ποσό των 906.483 ευρώ, τα οποία και πήραν. Πόσες νέες θέσεις εργασίας δημιούργησαν; Καμία!!! Και ακόμα δεν αναφέρεται τίποτα στην απόφαση για την ολοκλήρωση της επένδυσης, όπως γίνεται με κάθε επένδυση που ολοκληρώνεται. 

Τι γίνεται με το άλλο πακέτο, το μικρότερο; Φαίνεται ότι δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα, ρίχνοντας όλο το βάρος στο «χοντρό» πακέτο. Γι’ αυτό και, μολονότι έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια και ολοκληρώθηκε η μεγάλη επένδυση, επεδίωξαν μια αναβολή, με τη μέθοδο της τροποποίησης της σύμβασης. 

Την τροποποίηση υπέγραψε η Λ. Κατσέλη (ΦΕΚ 2514, 22.12.2009), συνεχίζοντας την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης. Είναι τόσο προσχηματική η τροποποίηση που αναφέρεται μόνο σε μια μικρή μείωση του ύψους της επένδυσης. Αντί για 1.098.560 ευρώ θα είναι 1.000.877 ευρώ.

Όταν, λοιπόν, Ολοκληρώθηκε και αυτή η επένδυση, το ΚΚΕ θα έχει τσεπώσει μέσα σε μια τριετία ακόμα 1.200.000 ευρώ, ποσό που δεν χρειάζεται να σημειώσουμε ότι δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Κατά τα άλλα, ετοιμάζει τη… λαϊκή επανάσταση, για να… ανατρέψει τον καπιταλισμό.

Κατάλαβες τώρα Έλληνα εργάτη γιατί το ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ φρόντισε να σε έχει στο μαντρί;;; Τα τελευταία τρία χρόνια με τις μονοήμερες απεργίες και την πασαρέλα στο σύνταγμα κατάφερε να σε εξαθλιώσει, να μην μπορείς να αντιδράσεις και να καταργηθούν όλα τα δικαιώματα σου.

Έλληνα εργάτη, η ανάκαμψη της οικονομίας από τα εθνοπροδοτικά κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου θα βασιστεί σε συνθήκες εξαθλίωσης για την Ελληνική εργατική τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters