Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Η ανθελληνική αριστερά και το Ισλάμ

Από τότε που το Ισλάμ εδραιώθηκε στην χερσόνησο της Αραβίας και κυρίως εδώ και σαράντα χρόνια έχει γίνει η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα εξ αιτίας της ιλιγγιώδους αύξησης των γεννήσεων στις ισλαμικές χώρες αλλά και εκεί όπου ζουν μουσουλμάνοι, γεννήσεις που πλέον παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας.

Η "ελληνική" Αριστερά θα έπρεπε λοιπόν να μην ντρέπεται να ασχοληθεί με... το θέμα, η ίδια Αριστερά που ενώ πριν μερικά χρόνια ήταν κατά του στηθόδεσμου είναι σήμερα υπέρ της μαντίλας και την θεωρεί «περήφανη και ελεύθερη έκφραση» των γυναικών. Διότι θα πρέπει επιτέλους και η Αριστερά να βγάλει τις μάσκες της ψευδοθρησκευτικής παγκόσμιας δύναμης του Ισλάμ, η οποία παγκόσμια δύναμη εμφανίζεται ως θρησκευτική μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτεί τους συνταγματικούς νόμους και ελευθερίες της Ευρώπης και της Ελλάδας για να διεισδύσει στα Εθνικά Κράτη με τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης.

Πανευρωπαϊκά όποιος ασκεί κριτική στο Ισλάμ στιγματίζεται ως «ρατσιστής».Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ονόματα όπως ο Giordano, Raddaz, Fallaci, Necla Kelek, Hirsi Ali, Fatma Blaeser οι οποίοι άσκησαν κριτική στο Ισλάμ και αναφανδόν χαρακτηρίστηκαν ρατσιστές. Παρεμπιπτόντως όλοι οι ανωτέρω είναι εξέχοντα μέλη της ευρωπαϊκής Αριστεράς.Στην Ευρώπη ακόμη και η αναφορά της λέξης Ισλάμ τείνει να καταντήσει ταμπού. Το εξέχων μέλος του γερμανικού SPD απειλήθηκε με διαγραφή επειδή δήλωσε ότι «οι Τούρκοι κατακτούν την Γερμανία όπως οι Αλβανοί το Κόσσοβο, τουτέστιν με την υπεργεννητικότητά τους». Στο Κόσσοβο το 1970 ζούσαν 40% μουσουλμάνοι, σήμερα είναι 97% ! Σας λέει τίποτε αυτό;

Η ελληνική Αριστερά νομίζει ότι το Ισλάμ είναι ένα απελευθερωτικό κίνημα του τρίτου κόσμου και τοποθετεί στο ίδιο βάθρο τον Τσε με τον Μπιν Λάντεν γιατί και οι δύο οραματίζονταν την αταξική κοινωνία! Αλλά θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτε πιο «ιεραρχικό» από το Ισλάμ. «Δεν υπάρχει τίποτε πιο συντηρητικό στις κοινωνίες όλου του κόσμου από το Ισλάμ» έφη Churchill πριν πολλά χρόνια. Αλλά βέβαια ο Churchill του εργατικού κόμματος δεν ήταν αρκετά αριστερός, ενώ η σημερινή Αριστερά είναι η ελιτιστική Avantgarde της Επανάστασης! Η ελληνική Αριστερά ήταν υποτίθεται πρωτοπόρος για τα δικαιώματα της γυναίκας. Σήμερα όμως που οι γυναίκες υπόκεινται σε κλειτοριδεκτομή σιωπούν συνωμοτικά. Γιατί άραγε;

Ξαφνικά για την Αριστερά έχουν χαθεί κάποιοι όροι από το λεξιλόγιό τους. Δεν μάχονται εναντίον των «εβραίων πλουτοκρατών» αλλά εναντίον της «ισραηλινής κατοχής στη Γάζα». Αθεϊστές αριστεροί προσκυνούν το Ισλάμ και ρίχνουν στο πυρ το εξώτερον τον Επίκουρο, Russel, Nietzsche και Schoppenhauer. Αριστεροί κληρικοί παραγκωνίζονται για την προώθηση του ‘’θρησκευτικού διαλόγου’’ με το Ισλάμ , ενώ στην Συρία γίνονται τα μύρια όσα εγκλήματα εναντίον Χριστιανών. Αριστεροί διαμαρτύρονται ότι η ενσωμάτωση των μουσουλμάνων στην κοινωνία μας είναι ανέφικτη, επειδή δεν προσφέρουμε σ’ αυτούς την κατάλληλη παιδεία. Αδυνατούν όμως να κατανοήσουν ότι η μοναδική παιδεία γι’ αυτούς είναι το πράσινο βιβλιαράκι με τα χρυσά γράμματα στο εξώφυλλο που τους εξωθεί σε ακρότητες και την τρομοκρατία, γιατί γι’ αυτούς το Κοράνι είναι το «μόνο αληθινό βιβλίο» και όλα τα άλλα βιβλία γράφουν ψέματα.

Ας σιωπήσει λοιπόν η Αριστερά, αλλιώς δεν είναι τίποτε άλλο από το παραμάγαζο της κάθε Μουσουλμανικής Αδελφότητας και άλλων που καθημερινά τρομοκρατούν και φονεύουν Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...