Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Άκου κ. Αντώνη Ρουπακιώτη...
Είσαι εκλεγμένος;
Όχι, δεν είσαι. Διορισμένος είσαι. Στο δε κόμμα σου, υπάρχουν άτομα που θέλουν να παραδώσουν στη λήθη κάποιες γενοκτονίες, και δη αυτές κατά των Ελλήνων της καθ’ ημάς Ανατολής. Τις αποκάλεσαν «συνωστισμούς», εξαγριώνοντας τους πάντες. 
Δικαιούμαι να μιλάω για αυτό, φέρω άλλωστε μικρασιατικό επίθετο, είχα παππού από την Καππαδοκία και γιαγιά Σμυρνιά. Θα διωχτούν ποινικά λοιπόν οι «σύντροφοί» σου για άρνηση γενοκτονίας, με το νέο νόμο, αν αυτός ψηφιστεί;
Ρατσισμός λοιπόν. Θέλεις να τον καταπολεμήσεις. Κάνε το. Καταπολέμησε όμως και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Τον ρατσισμό που βίωσαν στο πετσί τους οι οικογένειες των 41 Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από μετανάστες, αυτούς ακριβώς που θέλεις να «θωρακίσεις» νομικά, καθιστώντας τους μάλιστα δυνάστες των γηγενών, ώστε να τους χρησιμοποιήσουν οι «σύντροφοί» σου για τη διάλυση του εθνικού κορμού. Ξεχνάς φυσικά ότι η Ελλάδα είναι εθνικό κράτος, το οποίο εγγυάται την ελευθερία συνείδησης και του λόγου σε όσους διαβιούν στην επικράτειά του και ότι αυτό διατυπώνεται με σαφήνεια στο Σύνταγμα. Ξεχνάς πολλά, όπως πχ ότι υπάρχει το Συμβούλιο της Επικρατείας, που ήδη έστειλε αδιάβαστο το νόμο Ραγκούση και θα στείλει και τον δικό σου, αν ποτέ ψηφιστεί. Θέλεις κ. Ρουπακιώτη (ως νέος ΓΑΠ;), να γίνεις ο ήρωας της αριστεράς. Φυσικά, εκτός από ΔΗΜΑΡ, είσαι και ΣΥΡΙΖΑ, εντελώς όμως κι ας μην το ξέρεις. Έχεις αναρωτηθεί αν διαφέρεις από αυτούς στην Κουμουνδούρου; Μήπως θαυμάζεις και εσύ τον Σλάβοϊ Ζίζεκ; Με λίγα λόγια, δεν πιστεύεις στην ελευθερία της έκφρασης; Ή, έχεις μια διαφορετική προσέγγιση απ’ ό,τι η πλειοψηφία των πολιτών στα θέματα της ελευθερίας έκφρασης; Ίσως, θα έπρεπε εδώ να δεις τις θέσεις του ΚΚΕ για το αντιρατσιστικό σου νομοσχέδιο, να τις αναλύσεις και να κατανοήσεις ένα - δύο πράγματα, που ενδεχομένως να σου διαφεύγουν.
Πάτε εσείς της «ροζ» αριστεράς λοιπόν, ετσιθελικά, να διχάσετε πάλι τη χώρα στο βωμό της κοινωνικής σας μηχανικής; Μιας κοινωνικής μηχανικής, που στόχο έχει τη δημιουργία της πολυπολιτισμικής, άθρησκης - απόλυτα εκκοσμικευμένης, ελευθεριακής κοινωνίας, όπου όλα θα επιτρέπονται και όπου τα μόνα πράγματα που θα εκκολάπτονται στην πραγματικότητα θα είναι η αποϊεροποίηση της ανθρώπινης ζωής, η υπονόμευση και δίωξη κάθε έννοιας εθνικής ταυτότητας, συλλογικότητας και ταύτισης, η κατάρρευση της κοινωνικής συνοχής & το ηθικό χάος; Θέλετε να μας στρέψετε τον έναν εναντίον του άλλου, να φοβόμαστε ο ένας τον άλλον, να μας ωθήσετε στην ιδιώτευση και στην αποξένωση, να μας καταστήσετε έρμαια κακόβουλων καταγγελιών; Θέλετε να φέρετε στις ζωές μας την πολιτική ορθότητα και τον τρόμο; «Τι θα πω, πως θα το πω, πως θα τον ή πως θα την κοιτάξω. Μην παρεξηγηθώ, μην κατηγορηθώ, μην με βάλουν στο μάτι, μην, μην...» Θέλετε να μας στερήσετε την ομορφιά της ζωής; Αντιλαμβάνεστε τι εργαλείο καταστολής πάτε να δώσετε στα χέρια φανατικών και μισαλλόδοξων. Τι μας λες κ. Ρουπακιώτη; Ότι θα λέει ο παπάς από τον άμβωνα να προσέχουμε τις αιρέσεις και θα διώκεται για «εχθροπάθεια»; Και ποιος είσαι εσύ κ. Ρουπακιώτη που θα φιμώσεις την Εκκλησία μας;
Μήπως μου λες ότι δεν θα μπορώ να επικρίνω τον Πακιστανό που κακοποίησε τη 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο; Μήπως μου λες ότι αν επικρίνω τη σαρία, τη μαντίλα ή τις κλειτεριδοκτομές, θα ανακηρυχθώ «ισλαμοφοβικός» και άρα, «ρατσιστής»; Αν είναι έτσι, πιο υποκριτής δεν γίνεται να είστε κ. Ρουπακιώτη. Όσο για τον δήθεν ορθολογισμό σου κ. υπουργέ, σύντομα θα διαπιστώσεις, πόσο αδιέξοδος είναι.Και το πιο αστείο είναι ότι νομίζεις πως αυτά θα τα δεχθούμε αδιαμαρτύρητα. Νομίζεις πως θα δεχθούν οι Έλληνες να τους φιμώσεις, πως θα δεχθούν να παύσουν να είναι αυθόρμητοι, ειλικρινείς και πως θα δεχθούν να μιλούν με αριστεριστικούς νεολογισμούς και «προοδευτικούρες», με το φόβο της κουκούλας και της «ανώνυμης καταγγελίας» για «ρατσισμό»;
Νομίζεις πως θα δεχθούν όλοι να λένε τα ίδια, με φόβο, σαν ρομποτάκια της ισοπεδωτικής, εθνομηδενιστικής και πάντα οργουελικής Νέας Τάξης Πραγμάτων; Ε, απλά, στα καφενεία και φαίνεται έχεις καιρό να μπεις σε κάποιο από αυτά, δεν καταλαβαίνουν από αυτές τις βλακείες κ. Ρουπακιώτη. Όχι, δεν θα φέρεις τον ολοκληρωτισμό και τον φόβο στις ζωές μας.Δεν θα καταφέρεις να επιβάλλεις την ανελευθερία, το φόβο, την «καλουπωμένη» άποψη για τα κοινωνικά πράγματα. Κλείσου μόνος σου σε μια βιβλιοθήκη, ή στη χειρότερη, πάρε μαζί σου την Ρεπούση, τον Καμίνη ή τον Μπουτάρη και τραβήξτε σε μια βιβλιοθήκη να διαβάσετε μαζί τις μηδενιστικές βλακείες της Σχολής της Φρανκφούρτης. Και πρόσεξε: σου μιλά ο γιός μιας μετανάστριας, μιας μετανάστριας που αγάπησε με πάθος την Ελλάδα, μετέφερε το ελληνικό φως στη χώρα της καταγωγής της μεταφράζοντας βιβλία Ελλήνων λογοτεχνών και φέρνοντας δύο λαούς κοντά, τιμήθηκε από φορείς, μεγάλωσε τα παιδιά της ως Έλληνες και θάφτηκε εδώ.
Σου μιλά επίσης κάποιος που μετέχει ενεργά και επίσημα στα εδώ δρώμενα μιας κοινότητας Ευρωπαίων μεταναστών. Μεταναστών που ζουν εδώ νόμιμα (όπως και ο γράφων στη Βρετανία για περίπου τέσσερα χρόνια), τιμώντας τη χώρα που τους φιλοξενεί και τους αγκάλιασε και μετέχοντας στο γίγνεσθαί της.Κύριε Ρουπακιώτη, τυγχάνω πατριώτης και επιζών της τραγωδίας της Κύπρου. Δεν φοβάμαι εσάς και τους όμοιούς σας. Θέλετε να με φιμώσετε; Τζάμπα κόπος. Απλά, δεν μπορείτε. Το πνεύμα άλλωστε, δεν φιμώνεται.
Νίκος Χιδίρογλου
Πηγή

1 σχόλιο:

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...