Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Ήρθαν τα ξένα να διώξουν τα μέχρι σήμερα!

Ήρθαν τα ξένα να διώξουν τα μέχρι σήμερα...!

Κόμματα και νομοθετικά πλαίσια ΞΕΝΑ ως προς το πολιτισμικό και θρησκευτικό γίγνεσθαι φαίνεται να επικρατούν στην Ελλάδα! 


Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι ο αριστερός συνασπισμός με τις πολιτικές του θέσεις στο μεταναστευτικό θα έριχνε νερό στο μύλο του καπιταλισμού; Γιατί με το προσωπείο του ενδιαφέροντος για τα δικαιώματα των μεταναστών συμβάλλει στην ομογενοποίηση των λαών άρα στην καλύτερη πρόσβαση των καπιταλιστικών πρακτικών σε αυτούς!

Η χώρα μας δεν είναι αποθήκη μεταναστών αλλά παρακαταθήκη αρχαίου αλλά και χριστιανικού πολιτισμού. Αυτές είναι οι ιδιαιτερότητες που οι αυτοαποκαλούμενοι αντιρατσιστές θέλουν να βάλουν στο μπλέντερ της πολιτισμικής ομογενοποίησης!

Εφόσον οι μετανάστες δεν σέβονται το πραγματικό τους status δηλαδή αυτό του φιλοξενούμενου και δεν φέρονται με σεβασμό απέναντι σε αυτά που οι Έλληνες σεβάστηκαν τόσα χρόνια σε όλες τις χώρες που μετανάστευσαν, δεν μπορούν να προστατεύονται και μάλιστα με νόμους φερομένους από χώρες στις οποίες η εφαρμογή τους μόνο προβλήματα έφερε. Ούτε μπορεί αυτός ο νόμος να χρησιμοποιηθεί ως κεφαλοκλείδωμα σε ακραίους πολιτικούς σχηματισμούς γιατί αυτό θα εξωθήσει ανθρώπους να μπουν πιο βαθιά σε αυτές τις μισαλλόδοξες νοοτροπίες. Ο Ελληνας ξέρει από μόνος του να φέρεται σε όποιον τον σέβεται ως έθνος και ως πολιτισμό βλέπε τον τρόπο που δέχθηκαν τα πρώτα κύματα μεταναστών. 

Ακολουθώντας τα βήματα αντίστοιχων νόμων που ισχύουν στο εξωτερικό: η σεξουαλική ιδιαιτερότητα προστατεύεται . Η εθνική ιδιαιτερότητα (πλην των Ελλήνων) προστατεύεται. Οι επιθέσεις Ελλήνων σε ξένους διαπομπεύονται και τιμωρούνται χωρίς απαραίτητα να ισχύει κάτι αντίστοιχο για το αντίθετο. Οι χριστιανοί φιμώνονται, ως άτομα και ως εκκλησία, λες και δεν είναι ψηφοφόροι, η ανεκτικότητα του διαφορετικού επιβάλλεται αρκεί να μην ανήκει σε αυτά που παραδοσιακά υπήρχαν στην Ελλάδα. Όχι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά εφιάλτης πολιτικής πραγματικότητας. Ήρθαν τα ξένα να διώξουν τα μέχρι σήμερα...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...