Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Πληρώνουμε ΜΚΟ για να προσλαμβάνουν λαθρομετανάστες


Πληρώνουμε ΜΚΟ για να προσλαμβάνουν λαθρομετανάστες
Παραφράζοντας την γνωστή παροιμία μπορούμε να πούμε ότι θέλουν οι αντιρατσιστές να κρύψουν τον ανθελληνισμό τους, αλλά η χαρά δεν τους αφήνει. Έτσι, κάποια φαιδρή οργάνωση (να υποθέσουμε πως πρόκειται για ΜΚΟ, με ό,τι συνεπάγεται αυτό;) υπό τον τίτλο ‘‘Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες’’(ΕΣΠ) διαμαρτύρεται για μια εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες Πολίτες έχουν σαφές προβάδισμα στην πρόσληψη από εργοδότες που ζητούν να προσλάβουν εργατικό δυναμικό. Κάτι το αυτονόητο, δηλαδή, για το οποίο όμως έπρεπε να μπει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο κοινοβούλιο για να αρχίσει να εφαρμόζεται επιτέλους ο νόμος. Τα αυτονόητα, βέβαια, ισχύουν για αυτούς που έχουν εθνική συνείδηση και όχι για αυτούς που καθετί το ελληνικό τους προξενεί αλλεργία. Η διάταξη αυτή, λοιπόν, θεωρείται ως ‘‘ρατσιστική’’ από το ΕΣΠ, το οποίο δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει την γνωστή καραμέλα - δικαιολογία του παρελθόντος, ότι δηλαδή οι αλλοδαποί πάνε σε εργασίες τις οποίες δήθεν σνομπάρουν οι Έλληνες. Το πόσο υποκριτές και κενοί στην Ελληνικότητα τους είναι (και) αυτοί οι αντιρατσιστές φαίνεται από το γεγονός ότι σε μια εποχή με τεράστιο δείκτη ανεργίας και με ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την επιβίωση, υπάρχουν Έλληνες που μπορούν να βρουν μια θέση εργασίας, αλλά οι φίλοι των λαθρομεταναστών εξεγείρονται!Το ΕΣΠ βάζει τους Έλληνες σε κατώτερη μοίρα από ‘‘τους αιτούντες άσυλο πρόσφυγες ‘’και αυτό δείχνει πόσο ανθέλληνες είναι.
Την στιγμή που χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες βρίσκονται στα όρια της οικονομικής ανέχειας, οι ανάλγητοι αυτοί "αντιρατσιστές" βάζουν σε προτεραιότητα τους πρόσφυγες λαθρομετανάστεςυποστηρίζοντας μάλιστα ότι «Δεκάδες Έλληνες εργοδότες ζητούν να προσλάβουν πρόσφυγες που αιτούνται άσυλο, όμως μια εγκύκλιος που ενεργοποιήθηκε πρόσφατα δεν τους το επιτρέπει, καθώς δίνει προβάδισμα στους Έλληνες πολίτες», όπως χαρακτηριστικά γράφει ‘‘προοδευτική’’ εφημερίδα. Είπαμε και προηγουμένως ότι η εγκύκλιος αυτή ενεργοποιήθηκε πρόσφατα λόγω της συνεχιζόμενης ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι επειδή οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Εργασίας νοιάστηκαν ξαφνικά για το δικαίωμα στην εργασία του Έλληνα πολίτη. Όσο για τους εργοδότες οι οποίοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επιζητούν αλλοδαπούς εργαζομένους και όχι Έλληνες, οι λόγοι είναι ευνόητοι: χαμηλότερα μεροκάματα, ανασφάλιστοι κτλ. Σ΄ αυτό, απ΄ ότι φαίνεται, τους σιγοντάρουν και οι μη έχοντες καμία σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα αντιρατσιστές του ΕΣΠ με το πρόσχημα ενός νεφελώδους ‘‘ανθρωπισμού’’ ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...