Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

ΜΟΥΙΖΝΙΕΚΣ, Ο… ΜΠΑΣΤΑΚΑΣ!


NIELSM
Σα… μπάστακας στέκεται πάνω από την κατοχή κυβέρνηση των Αθηνών ο υπάλληλος των διεθνών εξουσιαστών-τοκογλύφων, Μιούζνιεκς, όπως καυχάται σε χθεσινή συνέντευξή του στο καθεστωτικό «Βήμα».
Ας δούμε τι είπε ο απηνής διώκτης της Χρυσής Αυγής:

1ον) Πως δεν τρέχει τίποτα με τη βία της αριστεράς (π.χ. τους τρεις που τους έκαψαν ζωντανούς στη marfin κ.α., αυτόν τον ενδιαφέρει μόνο η «ρατσιστική» βία, διότι αυτή είναι η πιο επικίνδυνη για τα αφεντικά του:
«Δεν είναι η βία της Δεξιάς και της Αριστεράς ένα και το αυτό. Αντίθετα προς την ευρέως διαδεδομένη άποψη ότι η βία είναι ίδια απ’ όπου κι αν προέρχεται. Η ρατσιστική βία, η βία που συχνά προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή, είναι ένα διαφορετικό είδος βίας, πιο σοβαρής διότι αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τη δημοκρατία. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση στην Ελλάδα το ότι ο κόσμος ευτελίζει την έκταση της ρατσιστικής βίας».

2ον) Θεωρεί «καλό νέο» την ανέγερση τζαμιού, αλλά «κακό νέο» την αδυναμία που εκφράζουν οι ελληνικές κατοχικές αρχές για να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή:
«Τα καλά νέα είναι ότι οι ελληνικές αρχές μας πληροφορούν πως προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα καθώς και ότι αναγνωρίζουν πως πρέπει να γίνουν περισσότερα για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Βρίσκω όμως περίεργη την αδυναμία των ελληνικών αρχών να αναγνωρίσουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα οποιοδήποτε κόμμα σαν τα υπόλοιπα και να την αντιμετωπίσουν αναλόγως».

3ον) Για να βγάλει την κατοχική συγκυβέρνηση από τη δύσκολη θέση, τις προσφέρει στο πιάτο έτοιμες λύσεις για να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή:
«Στην έκθεσή του, ο επίτροπος προτείνει επίσης διάφορες φόρμουλες για την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής: με βάση το άρθρο 4(β) της Διεθνούς Σύμβασης του 1966 για την Κατάργηση κάθε Μορφής Φυλετικών Διακρίσεων (ICERD), την οποία η Ελλάδα επικύρωσε το 1970, ή την ερμηνευτική έκθεση (παράγραφος 10) που αφορά τη θέση της ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Δημοκρατία μέσω του Νόμου (Επιτροπή της Βενετίας). Τονίζει ότι υπάρχει προηγούμενο: η απαγόρευση του κόμματος «Τυραννοκτόνοι» από τον Αρειο Πάγο τον Απρίλιο 2012».

4ον) Προσφέρει επίσης έτοιμες λύσεις για την… ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών και την πάταξη των… ρατσιστών αστυνομικών:
«Να στήσουν έναν μηχανισμό παραπόνων για τη συμπεριφορά των αστυνομικών, να λύσουν το θέμα της ιθαγένειας των παιδιών μεταναστών μακροχρόνιας διαμονής και να καταργήσουν το τίμημα των 100 ευρώ για τις μηνύσεις εναντίον δραστών ρατσιστικών εγκλημάτων».

5ον) Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη, ο… μπάστακας απαιτεί διώξεις χρυσαυγιτών και δηλώνει ότι θα παρακολουθεί προσωπικά το θέμα:
«Το γραφείο μου θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σε ζητήματα όπως η ενίσχυση του ειδικού εισαγγελέα για τον ρατσισμό που, προς το παρόν, είναι ένας μερικούς απασχόλησης για ολόκληρη την Αττική και η πορεία των διώξεων μελών της Χρυσής Αυγής».

(ΥΓ): Φον Αντωνάκη, να τον χαίρεσαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...