Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ, Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ


SYRIZA5235
Ξεθάρρεψαν τα αναρχοκομμουνιστικά θρασίμια του ΣΥΡΙΖΑ από την έκθεση αυτού του ανεκδιήγητου τύπου, του Επιτρόπου για τα (δήθεν) Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μιούζνιεκς, η οποία όντως μοιάζει σα δύο σταγόνες… χολής με ανάλογες «εκθέσεις» του συνονθυλεύματος, και ζητούν επιτακτικά τη συμμόρφωση της κατοχικής κυβέρνησης σ’ αυτήν:
«Η έκθεση του Επιτρόπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, κ. Νιλς Μούιζνιεκς, επισημαίνει όσα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επανειλημμένα τονίσει: ότι η δράση της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, η ανοχή απέναντί της, η διάχυση των απόψεών της σε άλλα κόμματα και σε μηχανισμούς του κράτους, αλλά και η «εφαρμογή» των δογμάτων της από όργανα επιβολής του νόμου, που ενεργούν με ρατσιστικά κίνητρα ή εναντίον των δημοκρατικών αρχών, αποτελούν κίνδυνο για τη δημοκρατία. Ο κ. Μούιζνιεκς διαπιστώνει ό,τι έχει επανειλημμένα καταγγελθεί: ότι ενώ η υπάρχουσα ελληνική νομοθεσία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το φαινόμενο, ενώ οι αυτουργοί κρουσμάτων ρατσιστικής βίας θα έπρεπε να τιμωρούνται και να απομακρύνονται από τη θέση τους, κι ενώ υπάρχει ήδη η δυνατότητα θεσμικής «περικύκλωσης» και αντιμετώπισης του νεοναζισμού, εντούτοις η νομοθεσία δεν έχει εφαρμοστεί επαρκώς ή δεν έχει εφαρμοστεί καθόλου…».

Άραγε, είναι τυχαία η απόλυτη ταύτιση απόψεων ενός σεσημασμένου νεοταξίτη – οργάνου των διεθνών εξουσιαστών και τοκογλύφων με το συνονθύλευμα των αμερικανοκομμουνιστών του Τσιπραλέκου; Κανένας σώφρων άνθρωπος δε μπορεί να το πιστέψει αυτό. Πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από μακρύ χέρι του σάπιου και καταρρέοντος μεταπολιτευτικού συστήματος, είναι και η προφυλακή της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...