Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
 ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=yZA50DYEUY4&feature=youtube_gdata_player

Για να είναι νόμιμο ως πολιτικός φορέας και οργανισμός καθώς  και για να είναι αναγνωρισμένο από την Ελληνική Πολιτεία ένα κόμμα, πρέπει προηγουμένως να έχει υποβάλει δήλωση στον Άρειο Πάγο περί σεβασμού, αναγνώρισης και υπακοής στο Σύνταγμα, τους Νόμους και το Πολίτευμα της Ελλάδος. 
Η Χρυσή Αυγή υπέβαλε τη δήλωση αυτή από το 1993. Αντίθετα το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ που προήλθε από την διάσπαση του ΚΚΕ (τότε ως ΚΚΕ Εσωτερικού, αργότερα ως Συνασπισμός και σήμερα ως ΣΥΡΙΖΑ) ουδέποτε υπέβαλαν αυτή την απαιτούμενη δήλωση στον Άρειο Πάγο!!!! 

Πως τότε παρανόμως θεωρούνται το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ νόμιμα κόμματα;

 Απλά το 1975 με την λεγόμενη αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την αρχή της Μεταπολίτευσης από την κυβέρνηση του γέρου Καραμανλή, ο Καραμανλής λοιπόν τότε δεν απαίτησε από το ΚΚΕ να υποβάλει την δήλωση αυτή στον Άρειο Πάγο αλλά για να χαϊδέψει τους αριστερούς που είχαν συμβάλει στην πτώση της Χούντας, τους αναγνώρισε ως νόμιμο κόμμα προφορικά και ατύπως υπό τη μορφή ανοχής δηλαδή!!!!! 

Οι ΚΚέδες μάλιστα δεν υπερψήφισαν, ούτε αναγνώρισαν ποτέ το νεοσυσταθέν Σύνταγμα της Ελλάδος του 1975 με την "αποκατάσταση της Δημοκρατίας" όπως ομολογεί και ο Μαίλης στο άνωθεν βίντεο!!!! 

Και όλοι αυτοί σήμερα το παίζουν δημοκράτες και μέλη του "Συνταγματικού Τόξου" κατά της "φασιστικής", "νεοναζιστικής" και "αντικοινοβουλευτικής" Χρυσής Αυγής που από το 1993 έχει υποβάλει την απαιτούμενη από το Νόμο δήλωση στον Άρειο Πάγο και αποτελεί από τότε νόμιμο και αναγνωρισμένο πολιτικό κόμμα από τον Άρειο Πάγο και όπως απαιτείται ακριβώς από τους Νόμους και το Σύνταγμα της Ελλάδος!!! Όλοι αυτοί οι παράνομοι δηλαδή ζητούν να βγει η νόμιμη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου!!!!!!!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...