Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

H άνοδος της Ευρωραβίας: Τραγικό το επίπεδο των γερμανικών σχολείων από τους μετανάστες-Βίντεο



28-02-2011 13:26:19

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα σχολεία στη Γερμανία αποτυπώνει ρεπορτάζ του γερμανικού καναλιού Spiegel TV. Αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα είναι η παντελής αδυναμία των παιδιών των μεταναστών να προσαρμοστούν και στη συνέχεια να ενσωματωθούν στη γερμανική κοινωνία.

Είναι τελικά κάτι που ούτε τα ίδια τα παιδιά των μεταναστών επιθυμούν και ούτε και οι Γερμανοί θεωρούν πια πιθανό. Στην αρχή του ρεπορτάζ φαίνεται μια ομάδα παιδιών μεταναστών να κτυπούν ένα άλλο παιδί για του πάρουν το κινητό τηλέφωνο –σκηνές οι οποίες διαδραματίζονται και στην Ελλάδα σε μεγάλη συχνότητα- Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο Rutli στο Neukölln το 8ο διαμέρισμα του Βερολίνου - όπου οι μαθητές μετανάστες είναι το 83% του μαθητικού πληθυσμού- οι καθηγητές έγραψαν ένα απεγνωσμένο γράμμα στο τοπικό δημοτικό συμβούλιο όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η στάση των παιδιών των μεταναστών μέσα στις τάξεις είναι χαρακτηριστική της απαξίωξης για την εκπαίδευση και της απάνθρωπης στάσης που τηρούν.Η επανάληψη της στάσης αυτής γίνεται πρότυπο και για τους υπόλοιπους μαθητές. Είμαστε αβοήθητοι».

Στο ίδιο σχολείο η διευθύντρια του σχολείου βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από ξυλοδαρμό. Το κλίμα αυτό της τρομοκρατίας όπως επιβεβαιώνει και ένας μαθητής είναι διαδεδομένο, καθώς καθηγητές γίνονται συχνά θύματα ξυλοδαρμού.,

Σε απόπειρα του ρεπόρτερ του γερμανικού καναλιού να πάρει συνέντευξη από ένα καθηγητή ο τελευταίος του δείχνει μια εντολή που είχε λάβει από τον σχολικό επιθεωρητή όπου του απαγορεύεται να μιλήσει. Δεν είναι όμως μόνο η κατάσταση στο συγκεκριμένο σχολείο η οποία περιγράφεται ως τραγική.

Και σε άλλα σχολεία στην ημερήσια διάταξη είναι οι ξυλοδαρμοί και ληστείες από τους μετανάστες μαθητές, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό το οποίο σύντομα, εάν δεν συμβαίνει ήδη θα βιώσουμε και στην Ελλάδα.

Κατά τα άλλα και σύμφωνα με την "ντιρεκτίβα" του υπουργού δικαιοσύνης(μόνο για λαθορμετανάστες γιατί για Έλληνες δικαιοσύνη απλώς δεν υπάρχει...) η Ελλάδα βρίσκεται σε μια μετάβαση προς μια «πολιτισμική πολύ» κοινωνία- (οίκο ανοχής).Τέτοιες δηλώσεις αν όχι τίποτα άλλο, αποδεικνύουν την παντελή άγνοια της πραγματικότητας έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί.

Πηγή: Defencenet


O CODEX ALIMENTARIUS ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ !!!

Το θέμα του Codex Alimentarius άρχισε σταδιακά να απασχολεί όλο και περισσότερους συμπολίτες μας και από ότι φαίνεται, σύμφωνα με το κείμενο που έλαβα σήμερα και ακολουθεί ως ευκαιρία επαναφοράς του θέματος, τον Απρίλιο έρχεται το νομοσχέδιο του κώδικα Alimentarius και στην Ελλάδα (!)

γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ
(προσθήκες Βίκυ Χρυσού)

Τα γεγονότα προχωρούν με τρομερή ταχύτητα δίχως να μας αφήνουν περιθώρια για αδράνεια. Όσο οι αλήτες τηλεκανίβαλοι, κάνουν προπαγάνδα κρατώντας μας υπνωτισμένους, κάποιοι σχεδιάζουν το μέλλον μας αθόρυβα. Στείλτε παντού το παρόν άρθρο, όσο είναι νωρίς. Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο!

Εάν υπάρχει ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να ελέγξεις απόλυτα τον άνθρωπο, αυτό είναι η ίδια του η τροφή, το αγαθό με το οποίο εξασφαλίζει την επιβίωση του. Πίσω απ' τον περίφημο διατροφικό κώδικα κρύβεται μια εφιαλτική πραγματικότητα. Ο κώδικας ισχύει επίσημα από το 1963 με τη σύμπραξη του οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAQ) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), όπου και δημιουργήθηκε η επιτροπή που λειτουργεί πίσω απ' τον κώδικα, επιτροπή η οποία υπάγεται στον Ο.Η.Ε. ...

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Η ιστορία του κώδικα alimentarius αρχίζει το 1893 στην Αυστροουγγαρία. Αιτία ήταν τα προβληματα που είχαν προκύψει κατά την εκδίκαση υποθέσεων για θέματα διατροφής και τροφίμων τα οποία έκαναν επιτακτική την ανάγκη να υπάρξει ένας κοινός κανονισμός. Ο κανονισμός αυτός, εφαρμόστηκε επιτυχώς έως το 1918, όταν διαλύθηκε η Αυστροουγγαρία.

Ο κώδικας όμως δεν ξεχάστηκε. Χρόνια αργότερα έκανε και πάλι την εμφάνισή του σε ένα εντελώς διαφορετικό πνεύμα του ελέγχου του πληθυσμού μέσα από τη διατροφή. Ιθύνων νους της νέας ιδέας ήταν ο Fritz derMeer. Πρόεδρος της εταιρίας I.G.FARBEN.

 Η εταιρία I.G.FARBEN κατασκεύαζε όπλα, πυρομαχικά για το ναζιστικό στρατό καθώς και ειδικό το αέριο μαζικής εξόντωσης των κρατούμενων. Ο Fritz derMeer καταδικάστηκε στη δίκη της Νυρεμβέργης για πολλαπλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αλλά λίγα χρόνια μετά αποφυλακίστηκε. Λίγους μήνες μετά πρότεινε την επαναφορά του κώδικα Alimentarius ως μέσο ελέγχου του πληθυσμού μέσω της τροφής. Ο ΟΗΕ με απόφαση του, το 1962 ενεργοποιεί ξανά τον κώδικα με το επιχείρημα της προστασίας των καταναλωτών. Η "φονική" εταιρία του δεν εξαφανίστηκε, αλλά διασπάστηκε σε τρεις νέες μεγάλες εταιρείες φαρμάκων: τις πολύ γνωστές Bayer, Hoechst και Basf!

Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (USA: Νόμος S-510)

Το θέμα δε θα ήταν φοβερό αν ο κώδικας όντως ακολουθούσε την αρχική του λογική. Ο κώδικας αναγράφει πλέον μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται και ορίζει αυτομάτως παράνομη κάθε παρέκκλιση απ' τα επιτρεπόμενα.

Έως και σήμερα η υιοθέτηση όλων των διατάξεων του κώδικα δεν ήταν υποχρεωτική για όλα τα κράτη. Ωστόσο, μετά και την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής το 2008 στην Ελβετία, όπου οι ΗΠΑ τέθηκαν επικεφαλής της επιτροπής, οι παράγραφοι για τα πολυβιταμινούχα τρόφιμα ενεργοποιήθηκαν και η εφαρμογή του κώδικα γίνεται πλέον υποχρεωτική για όλες τις χώρες του ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου).

Κάθε χώρα που θα υποδεχτεί τον κώδικα θα είναι υποχρεωμένη να μην εμποδίζει με κανένα τρόπο την ελεύθερη εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, ζώων και επικίνδυνων χημικών. Οποιαδήποτε αντίσταση στον κώδικα θα θεωρείται συγκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και θα έχει ως συνέπεια οικονομικές κυρώσεις για τη χώρα που θα αντιδράσει.
Επίσης η χώρα εκείνη δε θα μπορεί να εισάγει ή να εξάγει κανένα προϊόν διατροφής.
Στην Ελλάδα εισάγουμε το 60% της διατροφής μας. Μια αντίσταση λοιπόν στον κώδικα θα σήμαινε οικονομική καταστροφή. Λύση υπάρχει αν αξιοποιήσουμε τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις αλλά πλέον δεν υπάρχουν κίνητρα εξασφάλισης και διαβίωσης του αγρότη κι έτσι η γη ηθελημένα ερημώνει για να δοθεί μια νύχτα σε επιτηδείους.

Η Ελλάδα εκτός του ότι συμμετέχει στον ΠΟΕ , τυγχάνει να είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης, που σημαίνει ότι επίσημος διαπραγματευτής σε όλες τις συμφωνίες είναι η ευρωπαϊκή επιτροπή. Οι υπεύθυνοι στην Ελλάδα τηρούν σιγή ιχθύος. Γνωρίζουν αλλά επικαλούνται τη θέση τους και δε θέλουν να μιλήσουν (πρόεδρος ΕΦΕΤ κ.α.)

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ

Με την εφαρμογή του κώδικα, βιταμίνες A, B, C, D, ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο θα είναι παράνομα, όταν οι ποσότητές θα είναι θεραπευτικές.

 Ο νέος κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών όπως βιταμίνες ή μέταλλα οι οποίες λαμβάνονται για πρόληψη ή την αντιμετώπιση κάποιας πάθησης. Αυτές οι ουσίες θα χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια. Αυτό σημαίνει ότι θα απαγορεύεται ακόμη και η συνταγή γιατρού, που δίνει συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα με βιταμίνες, ακόμα κι αν κάποιος τα έχει πραγματικά ανάγκη. Συγκεκριμένα η δοσολογία θα περιορίζεται μονό στο 15% της συνιστώμενης ποσότητας.

Η θεραπεία θα υπάρχει με άλλα φάρμακα των εταιριών τα οποία θα κοστίζουν πολύ περισσότερο. Το ίδιο απαγορευμένες θα είναι και οι διατροφικές συμβουλές που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της διατροφής, μέσω της λήψης θρεπτικών ουσιών.

Τα τρόφιμα θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε ελέγχους για τις ποσότητες που εμπεριέχουν και θα τροποποιούνται με ακτινοβολία, έτσι ώστε να αποβάλλουν οποιαδήποτε πλεονάζουσα "τοξική" ουσία. η λίστα των θρεπτικών ουσιών που θα επιτρέπονται θα είναι αρκετά περιορισμένη.

Εκτός του ότι ο κώδικας θα θέσει εκτός λίστας, σημαντικά συστατικά για την ανθρώπινη διατροφή, την ίδια στιγμή προστίθενται σ' αυτές κάποιες επιβλαβείς ουσίες, όπως για παράδειγμα το φθόριο, το οποίο παράγεται από βιομηχανικά απόβλητα. Ήδη το 66% του νερού των ΗΠΑ φθοριώνεται.

[Το φθόριο πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο Γκουλάγκ επειδή ανακαλύφθηκε ότι οι κρατούμενοι που έπιναν νερό με φθόριο ήταν συγκαταβατικοί κ μπορούσες έτσι εύκολα να τους ελέγξεις και να τους χειραγωγήσεις. Πλέον το συναντάμε σχεδόν σε όλες τις οδοντόκρεμες κ αρκετά κράτη πλέον φθοριώνουν το νερό].

Πέρα από τη λίστα των παράνομων "τοξικών" συστατικών των τροφών, η επιτροπή Alimentarius ανοίγει το δρόμο στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, αλλά και ζώα που θα παράγουν την τροφή μας.

Ο νέος κώδικας προβλέπει ότι οι αγελάδες που θα παράγουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα, θα λαμβάνουν υποχρεωτικά την αυξητική ορμόνη rBGH της διαβόητης πολυεθνικής Monsato.
Ήδη το αγελαδινό γάλα αποτελεί το νούμερο 1 κίνδυνο ασθενειών του πλανήτη. Κάθε ζώο που θα χρησιμοποιείται για τη διατροφή μας θα υφίσταται αγωγή με υποκλινικά αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες επίσης υποχρεωτικά.

Ο κώδικας απαιτεί κάθε είδους τροφής να υφίσταται επεξεργασία με ακτινοβολία εκτός κ αν καταναλώνεται ωμό και σε τοπικό επίπεδο. Ο κώδικας συμπεριλαμβάνει φυσικά και τα βιολογικά προϊόντα που πλέον βιολογικά θα θεωρούνται όταν και σε αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί κτηνιατρικά φάρμακα, αυξητικές ορμόνες κτλ. κατά συνεπεία μάλλον οποίος θέλει θα το βαφτίζει βιολογικό.

Ακόμη και εξαιρετικά επικίνδυνα εντομοκτόνα όπως το DDT, για το οποίο στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί σάλος όταν αποδείχτηκε η καρκινογόνα επίδρασή του, θα εισαχθούν και πάλι στο εμπόριο. Το DDT, η διελδρίνη η αλδρίνη, το εξαχλωροβενζόλιο και το camphechlor κρίθηκαν από 176 χώρες επικίνδυνα και απαγορευτήκαν το 1991 στη σύνοδο της Στοκχόλμης. Και όμως, επιστρέφουν κανονικά και με το νόμο 7 απ' τα 9 απαγορευμένα επικίνδυνα εντομοκτόνα!!!

Πολλές λειτουργίες και συστήματα ενζύμων του ανθρώπου μοιάζουν με αυτά των εντόμων, οπότε ο νοών νοητό...διαφορές παθήσεις που οφείλονται στην υποδιατροφη και στους προαναφερθέντες παράγοντες, είναι οι πλέον επικερδείς όπως ο καρκίνος, ο ζαχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακές παθήσεις κ.α.

Άλλη μια ουσία που θα επιτρέπεται με το νέο κώδικα, είναι η αφλατοξίνη, καθώς επίσης και η συσσώρευσή της σε υψηλά ποσοστά στο γάλα. Η συγκεκριμένη ουσία είναι η δεύτερη πιο καρκινογόνα και συναντάται σε μουχλιασμένες ζωικές τροφές.

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω απ' τον κώδικα. θυμίζουμε, ότι ο εμπνευστής του κώδικα ήταν ο ιδρυτής τριών πανίσχυρων σήμερα φαρμακοβιομηχανιών.

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 1-4-2011

Ο κώδικας διατροφής εδώ και περισσότερο από 10 χρονιά επιταχύνεται και επεκτείνεται. 185 χώρες έχουν ενσωματώσει τον κώδικα διατροφής στα νομικά τους συστήματα. Στην πλήρη εφαρμογή του αν καταφέρουν να περιορίσουν τις αντιδράσεις μας, θα είναι καταστρεπτικές για την ανθρωπότητα και γενικά για τη ζωή μας. Προς το παρόν γίνονται "εμβολιασμοί" με οδηγίες προς τα κράτη, με θέσπιση νόμων που καλλιεργούν το έδαφος για την πλήρη εφαρμογή του. Ίσως απ' το 2017 να δούμε πράματα και θάματα. Από 1 Απριλίου 2011 μπαίνει σε εφαρμογή μια οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης η οποία θα εφαρμοστεί και απ' την Αγγλία, η οποία περιλαμβάνει τα φαρμακευτικά παραδοσιακά προϊόντα φυτικής προέλευσης.

Στην Ελλάδα ψηφίστηκε από "επιτροπή", κατά τον προσφιλή τρόπο, προκειμένου να διατηρείται η ανωνυμία. Απ' τις 1 Απριλίου 2006 και για τα επόμενα 5 χρονιά δόθηκε περιθώριο να κατοχυρωθούν φυτικά προϊόντα. Κατοχυρώθηκαν λοιπόν μόλις 183. Μονό αυτά τα προϊόντα αποτελούν εμπορεύσιμο είδος και κατά "ναπολεόντειο" νομό το εμπόριο άλλων φυτικών προϊόντων που δεν περιλαμβάνει η λίστα είναι παράνομο, επομένως δε θα υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων. Αν υπάρξει κατανάλωση κάποιου φυτικού προϊόντος στο σπίτι, που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα και ως εκ τούτου δεν έχει περάσει από έλεγχο φαρμακοβιομηχανίας, ο καταναλωτής μπορεί να έχει πρόβλημα με το νόμο. Ναι, μπορεί να μηνυθεί π.χ. μια μητέρα για το τσάι που έφτιαξε στο παιδί και αυτό έπαθε ενδεχομένως μια άσχετη αρρώστια κτλ. (...)

Το φυτικά προϊόντα έχουν ελάχιστο κόστος παραγωγής καθώς είναι προϊόντα της φύσης. εφόσον όμως εμπορευτούν ως εκχύλισμα, επεξεργασία, συσκευασία κτλ από τις φαρμακευτικές εταιρίες, ανεβαίνει 1000 φορές πάνω η αξία τους. 1 στρέμμα ελληνικής αγρίας φύσεως η φαρμακευτική εταιρία υπολογίζεται ότι μπορεί να έχει κέρδος το χρόνο από 10000-20000 . Πρόσφατα η κυβέρνηση θέλησε να ψηφίσει νομό για τις περιοχές νατούρα οι οποίες ήδη καταλαμβάνουν το 23% της Ελλάδος όταν στα υπόλοιπα κράτη του κόσμου δεν υπερβαίνει το 4%. Αυτές οι περιοχές είναι έτοιμες να παραδοθούν προς εκμετάλλευση από φαρμακευτικές και λοιπές εταιρίες και για τον ίδιο λόγο πρέπει να σκεφτούμε αν είναι τυχαία η απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών καθώς εμπεριέχει ορούς που τείνουν στα παραπάνω.

Αξίζει ακόμα να σημειωθούν οι ενέργειες του πρωθυπουργού μας Γ.Α.Π. που δε χάνει ευκαιρία να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα και να αποδεικνύει για ποιους δουλεύει. Πριν λίγους μήνες υπέγραψε την εισαγωγή μεταλλαγμένο σπόρο πατάτας, ειδικώς για τη χωρά μας και όχι για τα κράτη της ευρωπαϊκής ένωσης. Έρευνες γνωστών έδειξαν πως ο μεταλλαγμένος αυτός σπόρος πατάτας προκαλεί γεννητικές μεταλλάξεις.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως η νέα τάξη πραγμάτων τα τελευταία λίγα χρονιά προχωράει με βήματα γοργά. Κάτω απʼ το δόγμα του σοκ που υποβάλλουν τον άνθρωπο μας περιμένουν αλλαγές που δε μπορεί ο μέσος νους να συνειδητοποιήσει. Ενδεχομένως ο μέσος νους να είναι αποχαυνωμένος απʼ τον έλεγχο και την προπαγάνδα που του ασκείται με ποικίλους τρόπους . Έτσι αδυνατούν να αντιληφθούν το βαθμό έλλειψης συνειδητότητας.

Στον «κώδικα διατροφής» ταιριάζει περισσότερο η ονομασία «κώδικας διαστροφής». Σε κάποιους θα φανούν ακραία όλα αυτά που διάβασαν. Μήπως όμως δε γνωρίζουμε την ιστορία του παρανοϊκού συλλογικού νου? Ας είμαστε λοιπόν σε εγρήγορση και ας μοιραστούμε τις γνώσεις μας υπερασπιζόμενοι τα φυσικά δικαιώματα μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/02/o-codex-alimentarius.html

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ανάσα για τα νησιά. Ερχεται το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ

Στο τελικό στάδιο επεξεργασίας βρίσκεται πλέον το σχέδιο νόμου για την ίδρυση, κατασκευή και λειτουργία υδατοδρομίων στη χώρα μας, το οποίο και θα έλθει σύντομα στο υπουργικό συμβούλιο.


Έπειτα από πολλά χρόνια καθυστέρησης στη διαμόρφωση του κατάλληλου νομικού πλαισίου, που οδήγησε επενδυτές σε απίστευτη ταλαιπωρία και οικονομική εξόντωση, το υπουργείο Υποδομών εκπόνησε το σχέδιο νόμου για τα υδατοδρόμια, ενσωματώνοντας απόψεις που συγκεντρώθηκαν από τη δημόσια διαβούλευση.

Το νομοσχέδιο θα επιτρέπει την ίδρυση υδατοδρομίων από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς, αλλά και από μεικτά σχήματα δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ενώ θα προβλέπει γρήγορες διαδικασίες αδειοδότησης, με την πλέον κρίσιμη, αυτή της έγκρισης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων να περνάει πλέον από την Καλλικρατική περιφέρεια. Κεντρικός φορέας διεκπεραίωσης θα είναι η αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Υποδομών.

Μέσα από την δημιουργία υδατοδρομίων, στόχος του υπουργείου Υποδομών είναι η προώθηση του τουρισμού και η τοπική ανάπτυξη πρωτίστως του «πονεμένου» νησιωτικού χώρου, αλλά και η παροχή εναλλακτικής μεταξύ πλοίου και αεροπλάνου στους επιβάτες.


Οι χώροι δημιουργίας υδατοδρομίων θα είναι πλησίον ή εντός λιμένων και οι απαιτούμενες επενδύσεις θα είναι μικρού οικονομικού μεγέθους, δηλαδή, δεν θα απαιτείται η συγκέντρωση μεγάλων κεφαλαίων, όπως στις «βαριές» υποδομές.


Όπως πληροφορείται το ΒΗΜΑοnline, έχει καταγραφεί σημαντικό ενδιαφέρον για τα υδατοδρόμια από τους φορείς του τουρισμού και του νησιωτικού χώρου, ενώ ισχυρά ονόματα της αγοράς έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους για συμμετοχή στο εγχείρημα.

Πέρα από τα υδατοδρόμια, το νομοσχέδιο θα εισαγάγει και την έννοια των υδάτινων πεδίων, δηλαδή εκείνων των θαλάσσιων περιοχών, στις οποίες θα μπορεί να γίνεται περιστασιακή χρήση υδροπλάνων για προσθαλάσσωση και αποθαλάσσωση για μη τακτικές πτήσεις, όπως αυτές της γενικής αεροπορίας ή των αεροταξί. Από την εν λόγω ρύθμιση εξαιρείται κάθε προστατευόμενη περιοχή υπό οποιοδήποτε καθεστώς (Natura κτλ).

Απώτερος στόχος του υπουργείου Υποδομών είναι μετά την εφαρμογή του νόμου να εισέλθουν τα υδροπλάνα στην μεταφορική δραστηριότητα, όπου θα μπορούν να αξιοποιηθούν αντί πλοίων ή αεροπλάνων στην άγονη γραμμή ή στις διανησιωτικές συνδέσεις, ενώ θα δύνανται να καταστούν χρήσιμα και σε παραλίμνιες περιοχές, όπως τα Ιωάννινα ή η Καστοριά υπέρ του τουρισμού.

Η χρήση υδροπλάνων αποτελούσε τον κανόνα στη χώρα μας κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου. Μάλιστα, το Βασιλικό Διάταγμα της ίδιας εποχής για το υδατοδρόμιο του Παλαιού Φαλήρου τελεί ακόμη εν ισχύ!

Δύσκολη η συνέχεια


Ενδεικτική της υπάρχουσας κατάστασης είναι η ταλαιπωρία που υπέστησαν οι Air Sea Lines και η Argo Airways, δηλαδή οι δύο αεροπορικές εταιρίες που είχαν αποφασίσει να δραστηριοποιηθούν με υδροπλάνα στη χώρα μας και τελικώς ανέστειλαν τη λειτουργία τους. Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν υδροπλάνα – πλην ενός που βρίσκεται σε μουσείο - παρά μόνο τρία υπερελαφρά αμφίβια, εκ των οποίων πετούν τα δύο, καλύπτοντας ανάγκες αναψυχής και αθλητισμού.

Η εμπορική χρήση υδροπλάνων θεωρείται ιδιαίτερα ακριβή δραστηριότητα, καθώς δεν υπάρχουν πληρώματα στην Ελλάδα, ενώ οι χειριστές είναι ελάχιστοι. Έτσι, η μετάκληση πεπειραμένων πιλότων από το εξωτερικό καθίσταται μονόδρομος με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ύψος των απολαβών τους. Επίσης, ως δραστηριότητα είναι ακριβή, λόγω της ανάγκης διαρκούς συντήρησης που προκαλείται από την τριβή του υδροπλάνου με το αλάτι της θάλασσας.

Πηγή: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=386619&dt=25/02/2011

Σχόλιο ιστολογίου: Αν έχουμε ακόμα νησιά αφού ο γιωργάκης και το μνημόνιο του φρόντισαν να τα υποθηκεύσουν...

Μόνο για τους λαθρομετανάστες το κράξιμο στον Πάγκαλο, Συνέλληνες...


Δηλ. μόνο οι λαθρομετανάστες πεθαίνουν στη Ελλάδα;;; Ευτυχώς που έγινε η μετάφραση και καταλάβαμε όλοι..Σπεύσαμε και εμείς να δηλώσουμε με ενθουσιασμό τη συμπαράσταση και την ικανοποίηση μας..Καημένη μου Ελλάδα.. Kατάφεραν να κάνουν ήρωα ακόμα και τον Πάγκαλο τα νεοταξικά  αναρχοβλαμένα πιόνια...

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://anti-ntp.blogspot.com/2011/02/blog-post_9765.html

Πηγή: http://acheloidahellenic.blogspot.com/2011/02/blog-post_9304.html

Η Ρωσία μας τα έδινε… εμείς δεν τα παίρναμε! Γιατί αρνήθηκε τη βοήθεια της Ρωσίας ο Παπανδρέου;

Για να μας πάει “χειροπόδαρα δεμένους” στο Δ.Ν.Τ.!
Επιτέλους πλήρης επιβεβαίωση!

Το είχαμε γράψει από τον Μάρτιο του 2010 και λίγοι μας πίστεψαν! Σήμερα όμως έρχονται στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν ότι οι πληροφορίες μας ήταν αληθινές και επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη θέση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Αφού άνοιξε πλέον το θέμα της προσχεδιασμένης ένταξής μας στα προγράμματα του ΔΝΤ, καλό είναι να προσθέσουμε και άλλα στοιχεία, ως συνέχεια του σημειώματος:

«Πώς μας οδήγησαν στο ΔΝΤ».

Πρόκειται για αποκλειστικές πληροφορίες της Voria.gr, οι οποίες προέρχονται από τον κ. Ιβάν Σαββίδη, βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος στη ρωσική Δούμα.

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, κι ενώ είχαμε τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις πως η Ελλάδα δεν θα προσφύγει στο ΔΝΤ, σχηματίσαμε την εντύπωση ότι το κυβερνητικό επιτελείο εργάζεται πυρετωδώς ώστε να βρει αγορές που θα μας δανείσουν με ευνοϊκούς όρους. Γινόταν τότε συζήτηση για ενδεχόμενη προθυμία εκ μέρους της Κίνας, αλλά και για διερευνητικές συζητήσεις με Ρώσους, Άραβες ή και ομογενείς.

Από ομογενειακούς κύκλους είχαμε την πληροφόρηση ότι υπήρχε μεν διάθεση αγοράς ομολόγων, …αλλά συνοδευόταν από αίτημα για ισχυρή διαβεβαίωση ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν με διαφανή τρόπο. Φαίνεται όμως, ότι δεν υπήρξε από κυβερνητικής πλευράς ιδιαίτερη επιθυμία κινητοποίησης των ομογενών, ούτε και για έκδοση εσωτερικού δανείου.

Στις 15 Φεβρουαρίου 2010 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του κ. Γ. Παπανδρέου στη Μόσχα.

Στα δημοσιεύματα του Τύπου δεν γινόταν μνεία ότι υπήρχε στην ατζέντα των συζητήσεων θέμα δανεισμού της Ελλάδας από τη Ρωσία.

Η Voria.gr είχε γράψει:

«Στο επίκεντρο των συνομιλιών του κ. Παπανδρέου αναμένεται να βρεθεί το σύνολο των διμερών σχέσεων, με έμφαση στα εκκρεμή ενεργειακά σχέδια μεταξύ των δύο χωρών (…) Επί τάπητος θα τεθεί, επίσης, η ανανέωση της συμφωνίας για την προμήθεια φυσικού αερίου που λήγει το 2016 (…)


Θα εξεταστούν, δε, περιφερειακά και διεθνή ζητήματα που απασχολούν τις ελληνορωσικές σχέσεις, όπως το Κυπριακό».

Μόνον μερίδα του τουρκικού τύπου έδωσε άλλη διάσταση, όχι όμως οικονομική. Η εφημερίδα «Ζαμάν» έγραψε ότι η επίσκεψη στη Μόσχα έγινε, για να πεισθεί η Ρωσία να μη ενισχύσει την Τουρκία στο πυρηνικό της πρόγραμμα, διότι «την παραπάνω συγκλονιστική ενημέρωση παρείχε στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένιαμιν Νετανιάχου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρώτου στην Μόσχα».

Τι συζητήθηκε στη Μόσχα; Το αποκάλυψε ο κ. Ιβάν Σαββίδης.

Η ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα, γνωρίζοντας τη δεινή οικονομική θέση της Ελλάδας, σχημάτισε τη γνώμη -όπως και όλοι μας- ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου προτίθεται πλην των άλλων να ζητήσει τη ρωσική οικονομική συνδρομή. Αυτού του είδους την ενημέρωση παρείχε στο ΥΠΕΞ της Ρωσίας.

Η ρωσική κυβέρνηση αποφάσισε να ικανοποιήσει το σχετικό ελληνικό αίτημα, το δε ποσόν του δανείου που υπολόγισε ανερχόταν στα 25 δισ. δολάρια, με επιτόκιο 4,7% (και χωρίς φυσικά να μην υπάρχουν οι επαχθείς δεσμεύσεις του μνημονίου).

Η συνάντηση των δύο πρωθυπουργών στη Μόσχα, διήρκεσε περί τη μία ώρα.

Όταν έφυγε ο κ. Παπανδρέου, ο Ρώσος πρωθυπουργός -κατά λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη- «έσπαγε καρέκλες» και ζητούσε «την κεφαλή επί πίνακος» του Ρώσου πρεσβευτή στην Αθήνα, διότι θεώρησε ότι τον παραπλάνησε!

Ο ΛΟΓΟΣ;

Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο μόνον για… πράσινη ανάπτυξη και οικολογία!

Έτσι εξηγείται η θυμωμένη αναφορά του Ρώσου προέδρου κ. Μεντβέντεφ «να πάτε στο ΔΝΤ».

Μας είχε εκπλήξει τότε η δήλωσή του, γνωστού όντος ότι η Ρωσία αποστρέφεται το ΔΝΤ, αφού ο Γέλτσιν την προηγούμενη δεκαετία είχε επιτρέψει την οικονομική κυρίευση της χώρας. Ο κ. Μεντβέντεφ, αντέδρασε φαίνεται υπό το κράτος ενόχλησης, η οποία προήλθε από την «κοροϊδία» που υπέστη η Ρωσία από μέρους μας.

Οι Ρώσοι αντελήφθησαν, πριν από τον ελληνικό λαό, ότι η πορεία μας είχε προδιαγραφεί πολύ πριν μας ανακοινωθεί. Στο παιχνίδι, προφανώς είναι μπλεγμένοι και αρχηγοί άλλων κομμάτων, διότι ουδείς, καθ’ όλο το διάστημα που προηγήθηκε δεν πρότεινε τρόπο εξόδου από την κρίση. Παρ’ όλο που γνώριζαν τι συμβαίνει.

Πηγή: kostasxan.blogspot.com

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ατελείωτο Πετρέλαιο Σε 70 – 150 Μίλια Βάθος

Πετρέλαιο.

Έχετε σκεφθεί πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί για αυτό ; Ίσως πολλοί από εσάς. Όμως το πολύ μια χούφτα από εσάς θα γνωρίζει ότι το καλύτερο καύσιμο , το οποίο μάλιστα δεν μολύνει καθόλου ….. είναι το ….. νερό. Αν και δεν αφορά άμεσα αυτό το άρθρο , καλό θα ήταν να γνωρίζεται τουλάχιστον ένα τρόπο από τους πολλούς . Αφορά το αέριο που ονομάζεται Yul Brown και παράγεται με την ηλεκτρόλυση του νερού (ή με την μέθοδο fractal hydrosonic ) και την συλλογή του οξυγόνου και του υδρογόνου σε μορφή μίγματος. Αυτό το αέριο μίγμα καίγεται όπως το γνωστό αέριο στα αυτοκίνητα , δίνοντας μεγαλύτερη ισχύ και μηδέν κατάλοιπα καύσεως. Μπορείτε να κάνετε εύκολα το πείραμα σπίτι σας. Φυσικά δεν είναι επιθυμητή μια τέτοια εξέλιξη από το παγκόσμιο κατεστημένο γιατί θα απελευθερωνόντουσαν οι άνθρωποι και οι οικονομίες.

Σας φοβίζουν συνέχεια ότι τάχα το πετρέλαιο τελειώνει για να δικαιολογούν τους πολέμους και τον αυξημένο έλεγχο επάνω μας. Ας δούμε τα πράγματα με την σειρά. Αν κάποιος ισχυριστεί ότι υπάρχουν πρακτικά απεριόριστα κοιτάσματα πετρελαίου σε μεγάλο βάθος θα φανεί το λιγότερο αναξιόπιστος. Αν δε ισχυριστεί ότι οι Ρώσοι αξιοποιούν αυτά τα κοιτάσματα εδώ και τριάντα χρόνια κάτω από την μύτη της θεωρούμενης Δύσεως τότε θα μοιάζει σαν μέρος μυθιστορήματος του John le Carré. Το πρόβλημα είναι οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει την τεχνολογία γεωτρήσεων μεγάλου βάθους και την αντίστοιχη υποδομή, ώστε να ελέγξουν την παγκόσμια παραγωγή το 21ο αιώνα.

Όλοι οι δυτικοί γεωλόγοι πιστεύουν ότι το πετρέλαιο παράγεται τοπικά από αποσυντιθέμενους μικροοργανισμούς (π.χ. θαλάσσιους μικροοργανισμούς) και κατόπιν ανεβαίνει ποιό ψηλά και συγκεντρώνεται στα ρεζερβουάρ από τα οποία αντλείται . Τώρα όμως οι Ρώσοι συνάδελφοι τους απέδειξαν ότι κάνουν λάθος σε απελπιστικό βαθμό.


Κατά την διάρκεια των δεκαετιών τού 40 και του 50 οι Ρώσοι μηχανικοί διαπίστωσαν ότι τα ρεζερβουάρ τους κατά κάποιο τρόπο γέμιζαν από «κάτω» , παρόλο που δεν υπήρχε οργανική ύλη να αποσυντίθεται. Τι υπάρχει όμως από κάτω; στερεός γρανίτης και βασάλτης . Αυτό σήμαινε ότι το πετρέλαιο παράγεται από τον μανδύα της Γης, πριν ανεβεί σιγά – σιγά 70 έως 150 μίλια στα υπάρχοντα ρεζερβουάρ. Όλο αυτό όμως ήταν πολύ φανταστικό για να το πιστέψουν, παρόλα αυτά όμως επέμεναν.


Ήδη όμως είχαν κάνει 300 γεωτρήσεις μεγάλου βάθους μέσα από στερεό γρανίτη και βασάλτη, και άλλες 20 στο White Tiger Field στο Βιετνάμ. Στα μέσα της δεκαετίας του 90 είχαν προχωρήσει τόσο πολύ μπροστά από την Δύση που ο άνθρωπος της Wall Street Mikhail Khodorkovsky διετάχθη να εξαγοράσει την εταιρεία πετρελαίων Yukos για να κλέψουν την τεχνολογία. Η θεωρία τού πως παράγεται το πετρέλαιο σε τέτοια τεράστια βάθη στον μανδύα της γης δεν είναι το κεντρικό μας θέμα, διότι οι Ρώσοι το έχουν αποδείξει πάνω από 300 φορές. Αυτοί που ενδιαφέρονται μπορούν να ανατρέξουν σε πάνω από 200 διατριβές. Ένα καλό ξεκίνημα είναι «The Role of Methane in the Formation of Mineral Fuels» γραμμένο απο τον A.D. Bondar το 1967. Επίσης βγαίνει το συμπέρασμα ότι οποιοδήποτε κράτος στον κόσμο μπορεί να παράγει πετρέλαιο αρκεί να μπορεί να πληρώσει την πανάκριβη και απόρρητη τεχνολογία.


Το τέλειο παράδειγμα είναι το Βιετνάμ. Μετά την απίστευτη ταλαιπωρία 60 ετών από την Δύση, οι φτωχοί άνθρωποι ακούσανε επίσημα από τις Αμερικανικές εταιρείες  πετρελαίου ότι η χώρα τους δεν έχει καθόλου, και ότι η Δυτική «τεχνολογία αιχμής» δεν μπορεί να τους προσφέρει τίποτα ώστε να ανακουφιστούν κάπως από τα «δώρα» που τους άφησε η Γαλλία και ο θείος Σάμ. Φυσικά αυτό θέλανε. Να είναι απελπιστικά φτωχοί και αδύναμοι κατά των πρώην εισβολέων τους.

Οι Ρώσοι είχαν όμως διαφορετική προσέγγιση. Τους πρότειναν μια κοινή επιχείρηση χωρίς ρίσκο και δωρεάν, απλώς να παίρνουν ποσοστό κέρδους από την παραγωγή. Φυσικά δεν είχαν να χάσουν τίποτα και δεχθήκανε. Τώρα έχουν εκπληκτική επιτυχία. Παράγουν εξαιρετικής ποιότητος αργό πετρέλαιο από βασάλτη στα 17.000 πόδια βάθος με παραγωγή 6.000 βαρέλια ανά ημέρα ανά πηγή. Ακολούθησε η Κίνα και η Βόρειος Κορέα , και πουθενά μέσα στον βασάλτη δεν υπάρχει ίχνος αποσυντιθέμενων θαλάσσιων μικροοργανισμών.

Φυσικά η Δύση αντί να αναπτύξει την τεχνολογία προτίμησε να καταλάβει την Μέση Ανατολή φέρνοντας μας κοντά στον θερμοπυρηνικό πόλεμο για λόγους που είναι θέμα άλλου άρθρου. Σαν μην έφτανε αυτό οι Ρώσοι βρήκαν τρόπο να «ξαναδουλεύουν» οι κοινές γεωτρήσεις που «στερεύουν» . Αυτό γίνεται διότι πιάνουν πουρί και φράζουν. Με μια τεχνική γεωτρήσεως με «χτένες» ρυθμιζόμενες υπό γωνία τις ξεβουλώνουν , περίπου όπως αλλάζετε το φίλτρο λαδιού του αυτοκινήτου σας.


Κάναμε μια περιληπτική αναφορά στο θέμα για να διαπιστώσουμε πόσο μας δουλεύουν για κάποιους όχι και τόσο περίεργους λόγους. Τελειώνοντας σκεφτήκατε ότι ένα λίτρο βενζίνη στοιχίζει τώρα περίπου 1 ευρώ, δηλαδή όσο και ένα λίτρο εμφιαλωμένο νερό στο περίπτερο ;;; είπατε τίποτα ;;;

© Ion Maggos όλα τα δικαιώματα κρατημένα, άρθρο δημοσιευμένο στο περιοδικό Αβατον 2006 © Ion Maggos η αντιγραφή και η αναπαραγωγή επιτρέπεται ΜΟΝΟ αν συνοδεύεται με σύνδεσμο και με αυτή την σημείωση.

Οι ισλαμιστές ετοιμάζουν επίθεση στην Ελλάδα...

* Το ακραίο Ισλάμ θέλει να τιμωρήσει την Ελλάδα για την προσέγγισή της με το Ισραήλ!
* Τουρκικοί κύκλοι ανησυχούν για γενική αποσταθεροποίηση της περιοχής…
* Ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον ισλαμιστικό κίνδυνο;

Δρ Ησαΐας Κωνσταντινίδης


Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μας έχουν συμβεί γεωπολιτικά γεγονότα τεράστιας δυναμικής, γεγονότα τέτοιας σημασίας που αλλάζουν άρδην τον χάρτη της τόσο νευραλγικής μας περιοχής.
Η προσέγγιση της Ελλάδας με το Ισραήλ (αλλά και, παράλληλα, με την Τουρκία και το Ιράν) και οι εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο (Αίγυπτος, Τυνησία, Λιβύη και αλλού…) διαμορφώνουν μια εντελώς νέα κατάσταση στην ΝΑ Μεσόγειο, την Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία.
Στο πλαίσιο αυτό διεθνείς παρατηρητές θεωρούν ότι «στρώνεται» το έδαφος για την δράση ισλαμιστών κομάντος, που ετοιμάζονται εδώ και καιρό να αιματοκυλίσσουν τον δυτικό κόσμο…
Στις 11 Δεκεμβρίου 2010 η εφημερίδα …«Ελεύθερη Ώρα» δημοσίευσε κείμενό μας για την ύπουλη δραστηριότητα των φανατικών ισλαμιστών στη χώρα της Νορβηγίας (εκεί όπου βάζουν ακόμα και τα παιδιά να σπέρνουν μίσος στα σχολεία τους κατά των αλλόθρησκων «μιασμάτων»…).


Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΕΡΑ στην γειτονική της Νορβηγίας Σουηδία και στην πρωτεύουσά της, τη Στοκχόλμη, ακραίος ισλαμοφασίστας προσπάθησε να τινάξει στον αέρα ολόκληρο το κέντρο της πόλης!
Ευτυχώς δεν τα κατάφερε και το μόνο που μπόρεσε ήταν να φτάσει μια ώρα αρχύτερα στα «πιλάφια» του Αλλάχ…

Αλλά και λίγες ημέρες αργότερα στη Δανία αποκαλύφθηκε ολόκληρο δίκτυο φανατικών μουσουλμάνων, που ετοίμαζαν επιθέσεις επί δανέζικου εδάφους… Όσλο, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη – λες και κάποιος εγκέφαλος εκτελούσε ένα πειραματικό σχέδιο, για να δει τις αντιδράσεις των τοπικών αρχών…


Εν τω μεταξύ η ελληνική κυβέρνηση, μέσω πρωτοβουλιών του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, επιχειρεί (για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία) μια υψηλού επιπέδου προσέγγιση και συμμαχία με το – επίσης βαλλόμενο από το ακραίο Ισλάμ – Ισραήλ. Ο ελληνοϊσραηλινός άξονας εκ των πραγμάτων αποτελεί πραγματικό γεωστρατηγικό τείχος έναντι της ισλαμιστικής επιθετικότητας προς τη Δύση. Άρα λογικό είναι να έχει παρενέργειες ως προς τον τρόπο σκέψης και δράσης του ακραίου ισλαμιστικού πυρήνα, που επηρεάζει και ενεργοποιεί τους κατά τόπους υπο-πυρήνες του, που σαν καρκίνωμα έχουν εξαπλωθεί παντού σχεδόν στον πλανήτη…

Οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών και ασφαλείας (στην Ελλάδα βασικά η ΕΥΠ) έχουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους το ενδεχόμενο μετά την αλλαγή των καθεστώτων που λαμβάνει χώρα σιγά σιγά στα αραβικά-μουσουλμανικά κράτη Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής να υπάρξει ένα τρομακτικό «παλιρροϊκό κύμα» μετανάστευσης νέων κυρίως ανδρών από τον ισλαμικό χώρο.

Όλοι αυτοί θα επιζητούν την διεύρυνση του Ισλάμ προς τη Δύση, βασισμένοι πάνω στη λογική του υπερπληθυσμού της Ανατολής σε σχέση με την φοβερή υπογεννητικότητα που πλήττει την Δύση («αφού είμαστε πιο νέοι και περισσότεροι, γιατί να μην εξαπλώσουμε την επικράτειά μας εις βάρος των γηρασμένων και άτεκνων Δυτικών;», είναι το βασικό τους σκεπτικό…). Οπότε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα αλλάξει ριζικά το συνολικό πολιτισμικό οικοδόμημα του δυτικού κόσμου και – αναπόφευκτα – θα οδηγηθούμε στην εφιαλτική προοπτική εκείνου που η αείμνηστη Ιταλίδα δημοσιογράφος Οριάνα Φαλλάτσι ονόμασε «Ευραραβία» (“Eurabia”)…

Βέβαια πρέπει εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα αυτά δεν αφορούν το Ισλάμ ως επίσημη θρησκευτική οντότητα, αλλά την ακραία του ερμηνεία, η οποία – δυστυχώς – τείνει να καταστεί κυρίαρχη στον μωαμεθανικό κόσμο… Πρέπει όμως και το επίσημο Ισλάμ να βγει με δική του πρωτοβουλία και να καταδικάσει αυτό το φαινόμενο, προτού καταστεί ανοιχτή πληγή για την ανθρωπότητα και προτού θρηνήσουμε αθώα θύματα. Καλούμε λοιπόν, σαν αποδεδειγμένοι φίλοι του ισλαμικού ειρηνικού κόσμου, με τον οποίο ο γράφων διατηρεί εξαιρετικότατες σχέσεις, Χριστιανοί και μουσουλμάνοι να συντρίψουμε από κοινού το ισλαμοφασιστικό φίδι που επιθυμεί να επιβάλλει στον πλανήτη τον σκοταδισμό!

Και ερχόμαστε τώρα στην πλέον νεώτερη ενημέρωσή μας από τους φίλους μας της Ανατολής, οι οποίοι επίσης ανησυχούν για την εγκληματική τακτική του ακραίου Ισλάμ.

Σύμφωνα λοιπόν με κύκλους της τουρκικής κομμουνιστικής (φιλελληνικής) οργάνωσης της «Επαναστατικής Αριστεράς» (DEV-SOL), στην Κωνσταντινούπολη οργανώνονται αυτή τη στιγμή ισλαμιστικά «τάγματα θανάτου», τα οποία ετοιμάζονται να διαβούν τον Έβρο – πριν… χτιστεί το περιβόητο τείχος – και να εισέλθουν στον ελλαδικό χώρο. Αποστολή τους: η παραδειγματική τιμωρία της Ελλάδας και του λαού της, μέσω κάποιου εντυπωσιακού χτυπήματος, με στόχο τον όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων!

Με τον τρόπο αυτό, πιστεύουν οι φανατικοί του Ισλάμ, ολόκληρη η ανθρωπότητα θα πανικοβληθεί από τον πόνο των Ελλήνων και θα απομονώσει το Ισραήλ, το οποίο με τη σειρά του θα γίνει εύκολο θύμα: ήδη οι ισλαμιστές στρέφουν εναντίον του εντυπωσιακής ισχύος πυραύλους, αλλά και το λεγόμενο «υπερόπλο του Προφήτη», με απώτατο σκοπό να κατακάψουν και να κατεδαφίσουν την πανάρχαια ελληνογενή γη της Παλαιστίνης!…


Εκείνο όμως που προβληματίζει τους άγρυπνους Πανέλληνες είναι η εκ νέου δραστηριοποίηση (είχε να φανεί από την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας!) του περίφημου Πράσινου Πρίγκιπα της Ανατολής, ενός δηλ. ακραίου ισλαμιστή «διδασκάλου», ο οποίος εκπαιδεύει στις ερήμους κεντροασιατικής χώρας τους μελλοντικούς επίδοξους καμικάζι του Αλλάχ… Τι άραγε ετοιμάζει αυτός ο «σεΐχης» του θανάτου; Και κατά πόσο σχετίζονται όλα αυτά με το σχέδιο φοβερού χτυπήματος εναντίον της Ελλάδας; [Να σημειώσουμε εδώ ότι κάτι ανάλογο ετοίμαζε ο λεγάμενος και για την Ολυμπιάδα της Αθήνας, αλλά δεν του «βγήκε», λόγω του άρτιου συστήματος ασφαλείας που είχαν δημιουργήσει τότε στρατός, αστυνομία και ΕΥΠ]

Τι κρύβεται όμως πίσω απ’ όλα αυτά;

Διότι είναι λογικό να υποθέσουμε ότι όλα αυτά εξυπηρετούν ένα ευρύτερο γεωπολιτικό σχέδιο στον αδυσώπητο παρασκηνιακό πόλεμο που μαίνεται εδώ και αιώνες για την παγκόσμια κυριαρχία… Αν δούμε λοιπόν από μια ευρύτερη οπτική γωνία την παγκόσμια «σκακιέρα», θα φτάσουμε σε κάποια σαφή συμπεράσματα. Η σημερινή λοιπόν άνοδος και επεκτατικότητα του ακραίου Ισλάμ, ενώ σίγουρα δεν εξυπηρετεί σε τίποτα τις επίσημες ισλαμικές δομές, φαίνεται ουσιαστικά να παίζει το παιχνίδι του αναδυόμενου ευρασιατικού άξονα, που στόχο έχει βέβαια την επικράτησή του επί της Δύσης. Κάθε λοιπόν κίνηση του ισλαμιστικού κινδύνου προς δυσμάς (γιατί άραγε όχι και προς το Πεκίνο και την ευρύτερη Άπω Ανατολή ?) δεν είναι παρά μια βαθύτερη «σκακιστική» κίνηση της Ανατολής σε βάρος και για την καταστροφή του προαιώνιου αντιπάλου…

Πραγματικά, η ρωζοκινεζική στρατηγική συμμαχία εξυπηρετείται τα μέγιστα από μια πιθανή ισλαμοποίηση της Δύσης και βασικά της Ελλάδας, αυτού του παντοτινού προμαχώνα του πολιτισμού έναντι της βαρβαρότητας.

Και σήμερα η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν: από την τακτική του ευρασιατικού άξονα, από την απειλή του ακραίου Ισλάμ, αλλά και από τους ανόητους της Δύσης, που βρίσκονται σε τρομερή πολιτική, κοινωνική και οικονομική σύγχυση και παρακμή…
Χρειάζεται λοιπόν εθνική αφύπνιση και αντίσταση: όχι στο τζαμί στην Αθήνα, όχι στην παράνομη μετανάστευση, όχι στην παγίδα που στήνει στο έθνος ο ύπουλος εχθρός της Ανατολής!!!

http://kostasxan.blogspot.com/2011/02/blog-post_1838.html

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Αποκλεισμένο 10 μέρες το Αγαθονήσι. Έμεινε χωρίς πλοίο.



Δευτέρα, 21 Φεβρουάριος 2011 15:32
Συντάχθηκε απο τον/την Σμαράγδα Μουλιάτη
Πατμιακά Χρονικά


10 μέρες το Αγαθονήσι και οι κάτοικοι του είναι αποκλεισμένοι, διότι το μικρό πλοίο Κάλυμνος που έκανε τη γραμμή, Κάλυμνος, Λέρος, Αρκιοί, Λειψοί, Αγαθονήσι και Σάμο , βρίσκεται για την ετήσια καθιερωμένη επιθεώρηση.

Κι ενώ έχει αντικατασταθεί το κομμάτι της γραμμής από Κάλυμνο έως και Λειψούς με το Patmos star, δεν έχει αντικατασταθεί το υπόλοιπο κομμάτι από Λειψούς, Αγαθονήσι έως και Σάμο, γιατί κανένας πλοιοκτήτης δεν αποδέχεται την επιδότηση γιατί την θεωρούν μικρή.


Tι κάνει όμως η πολιτεία για να προστατεύσει αυτούς τους ακρίτες; Tίποτα.
Ο αποκλεισμός αυτός έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα όχι μόνο στον ανεφοδιασμό, αλλά και στην υγεία των κατοίκων.
Πατέρας, ναύλωσε τοπικό σκάφος για να πάει στην Πάτμο να πάρει καθετήρες για το παιδί του που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους ασθενείς.
Το Κάλυμνος θα επανέλθει στη γραμμή αφού ολοκληρώσει την επιθεώρηση του το πολύ σε δέκα μέρες.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

3.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΛΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...



Πάνω από 3.000 ισλαμιστές μουσουλμάνοι άλωσαν σήμερα την πλατεία του Συντάγματος με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ της Αστυνομίας για να "γιορτάσουν" την γέννηση του Μωάμεθ. Η κατάφωρη αυτή παραβίαση του άρθρου 11 του Συντάγματος έγινε όχι μόνο με την ανοχή αλλά και με την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Αστυνομίας. 5 διμοιρίες των ΜΑΤ υπήρχαν περιμετρικά της πλατείας και όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ εδιαννοείτο να περάσει από το σημείο τον σταματούσαν οι ένστολοι πεμπτοφαλαγγίτες της πράσινης χούντας και του έδειχναν τον δρόμο προς την απομάκρυνσή του. Αν τολμούσε κάποιος δε να διαμαρτυρηθεί για την ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ο Επικεφαλής της Αστυνομίας - ο οποίος να σημειώσουμε έφερε 3 χρυσά αστέρια και προφανώς μετά από αυτή την καταπάτηση του Άρθρου του Συντάγματος θα πάρει και ΤΕΤΑΡΤΟ - τού έδειχνε την γροθιά του και ήταν έτοιμος να δώσει εντολή να τον σαπίσουν στο ξύλο οι οργουελιανοί ένστολοι μισθοφόροι.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ


ΤΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΛΩΣΗ


ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


Ο ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΙΧ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΟΙΣΛΑΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!



Hellenicrevenge

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...Ανακάλεσαν τον Γενικό Πρόξενο της Κορυτσάς γιατί παρότρυνε τους Βορειοηπειρώτες να δηλώσουν Έλληνες!




Χωρίς επίσημη δικαιολογία, το υπουργείο Εξωτερικών ανακάλεσε τον Γενικό Πρόξενο Κορυτσάς Θεόδωρο Οικονόμου, λίγους μόλις μήνες πριν ολοκληρωθεί η θητεία του σε μία κίνηση που δείχνει την ένταση του φοβικού συνδρόμου της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΞ ακόμα και έναντι των Τιράνων. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του, πως στην επικείμενη απογραφή οι Ομογενείς θα πρέπει να δηλώσουν, ότι είναι Έλληνες και όχι Αλβανοί.

Μια παρότρυνση 100% νόμιμη αφού το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και της ελληνικής ταυτότητας των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, απορρέει από τα δικαιώματα που έχουν από την συνθήκη παραχώρησης της Βορείου Ηπείρου στην Αλβανία και από σειρά άλλων συνθηκών.

Η θέση του Προξένου, προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των αλβανικών εθνικιστικών κύκλων και η κυβέρνηση Μπερίσα ζήτησε την απομάκρυνση του Οικονόμου ανεπίσημα, αλλά με σαφήνεια και η ελληνική κυβέρνηση ενέδωσε στις «πιέσεις» των Αλβανών, αποδεικνύοντας, ότι «παίζει» με το μέλλον των Βορειοηπειρωτών, αλλά και με την ασφάλεια στην περιοχή.

Σε ανακοίνωσή τους, η Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (Σ.Φ. Ε.Β.Α.) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΠΑ.ΣΥ.Β.Α.) ρωτούν τους αρμοδίους «Σε τι διαφωνούν με τα διατυπωθέντα από τον Πρόξενό μας; Μήπως οι Κορυτσαίοι δεν είναι Έλληνες; Μήπως οι Βορειοηπειρώτες δεν έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού στην επικείμενη απογραφή;».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τα Δωδεκάνησα στον... πλανήτη Άρη!


Την ώρα που ο Καλλικράτης ξεγράφει τα Δωδεκάνησα... η NASA τα τιμά !


Με ονόματα νησιών της Δωδεκανήσου έχουν "βαπτιστεί" περιοχές του πλανήτη Αρη, στα πλαίσια των επιστημονικών εργασιών και εξερευνήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη! Σύμφωνα πράγματι με όσα έγιναν γνωστά...


όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου έχουν δώσει τα ονόματά τους, σε κρατήρες, πεδιάδες και πετρώματα του κόκκινου πλανήτη.


Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στον ελληνοαμερικανό αστροφυσικό κ. Θανάση Οικονόμου, ο οποίος κατάγεται από τα Γρεβενά.


Ο κ. Οικονόμου, καθηγητής αστροφυσικής στο πανεπιστήμιο του Σικάγο είναι στενός συνεργάτης της NASA και εξαιτίας του τα Δωδεκάνησα αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας έχουν αποκτήσει όνομα στον Αρη.


Η ομάδα του καθηγητή Οικονόμου, είναι αυτή που σχεδίασε τα ρομπότ "Spirit" και "Oportunity" της NASA τα οποία καταγράφουν και εξερευνούν τις περιοχές του Κόκκινου Πλανήτη! Σε πολλές από αυτές, ο καθηγητής και οι συνεργάτες του δίνουν ελληνικά ονόματα!


Ετσι αυτή τη στιγμή στον Αρη υπάρχουν κρατήρες, πεδιάδες και πετρώματα που βαφτισμένα με τοπωνύμια από ελληνικά νησιά ή ονόματα ηρώων από την Οδύσσεια! Σχεδόν όλα τα Δωδεκάνησα έχουν χαρίσει το όνομά τους σε μία περιοχή του Κόκκινου Πλανήτη ενώ ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία ονομάζεται "Οχι"!


Ηταν επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, όταν ο καθηγητής σκέφτηκε να βαφτίσει τα σημεία που θα ερευνούσαν τις επόμενες ημέρες τα δύο ρομπότ, με ονόματα εμπνευσμένα από την Ελλάδα και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ετσι προέκυψε η περιοχή "Οχι" αλλά και πολλές ακόμη με ονόματα της Ελλάδας όπως, "Καλάβρυτα"!


Στον Αρη συναντάει ακόμη κανείς περιοχές όπως Ελλάς, Όλυμπος, Ιόνιο Πέλαγος, Αρκαδία, Αλφειός, Πηνειός, Κηφισός, Ιλισός, Λίμνη Καστοριάς, Μαλέας, Κασταλία Πηγή, Ικαρία, Ίος, Άραξος, Ευρώτας, Βόσπορος, Ελλήσποντος, Προποντίς, Αχέρων, Στυμφαλία, Σαντορίνη, Λασίθι, αλλά και Αίολος, Κάδμος, Κύκλωπας, Αδης, Ηφαιστος, Νηρηίδες.


westmaknews.blogspot.com


Ροδιακή

http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/02/blog-post_678.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Parapona-rodou+%28Parapona-Rodou%29

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 1821 ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ CIA.


Ας πούμε πρώτα λίγα προκαταρκτικά.. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αυτή ο προσπάθεια της «προοδευτικής αριστεράς» να αποδείξει πως κρυφό σχολειό δεν υπήρξε.. Γιατί; Επειδή δεν υπήρξε όντως; Όχι φυσικά, Η προσπάθεια αυτή έγκειται αποκλειστικά στο μίσος της αριστεράς προς την εκκλησία και στην επίσημη και επικρατούσα θρησκεία της Ελλάδας και ολόκληρου του Ελληνισμού. Από ιδεολογικής πλευράς η αριστερά είναι ως γνωστόν αθεϊστική. Και εδώ ακριβώς υποβόσκει η τρομερή υποκρισία και συμφεροντολογία της αριστεράς.

Εάν σκιστεί στην Αθήνα ένα κοράνι από αστυνομικούς επειδή το πέρασαν για σκονάκι ναρκωτικών, η αριστερά θα είναι στο πλευρό των μουσουλμάνων που θα έχουν εξεγερθεί και αυτό συνέβη πριν 2 χρόνια. Δεν είναι μύθος. Εάν τυχόν όμως μία νέα γυναίκα ελληνίδα χριστιανή δεχτεί επίθεση από Πακιστανούς λαθρομετανάστες μουσουλμάνους επειδή «τόλμησε» και πέρασε μπροστά τους φορώντας φούστα κοντή ή παντελονάκι τζιν, η έχει βαφτεί κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού, κανείς αριστερός υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θρησκευτικών ελευθεριών δεν θα βρεθεί να σταθεί δίπλα της! Και αυτό επίσης δεν είναι μύθος. Συμβαίνει κατά κόρον στην Ελλάδα του 2011.. Ναι βέβαια! Τόσο πολύ έχουν σκοτιστεί οι αριστεροί με τα θρησκευτικά δικαιώματα των ισλαμιστών ταλιμπάνων!

Λοιπόν για να επιστρέψουμε στο θέμα. Τρία, τέσσερα άτομα, και αλλοδαποί μέσα, βγήκαν και αμφισβήτησαν το κρυφό σχολειό και αυτοί έζησαν και κάτι δεκαετίες μετά την επανάσταση και μάλιστα δεν ζούσαν καν επί 400 χρόνια οθωμανικής σκλαβιάς για να γνωρίζουν… Ο Ελληνικός λαός όμως γνώριζε και γνωρίζει. Η λαϊκή παράδοση δεν χρειάζεται λόγιους, ούτε καλλιτέχνες, ούτε περιηγητές αλλοδαπούς για να επιβεβαιωθεί. Μεταφέρεται από στόμα σε στόμα επί αιώνες η ιστορία. Παραδίδεται από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά γιαυτό και ονομάζεται «παράδοση».

Έτσι λοιπόν ξαφνικά μας ήλθαν σήμερα οι έξυπνοι αριστεροί προοδευτικοί να μάθουν στους «συντηρητικούς» Έλληνες την ιστορία τους. Μάλιστα επικαλούνται αυτοί οι έξυπνοι αριστεροί προοδευτικοί «επιστήμονες» όπως η Ρεπούση που δεν είναι καν ιστορικός αλλά καθηγήτρια γαλλικών, την Δραγώνα που δεν έχει καν βασικό τίτλο σπουδών παρά μόνο ένα κάποιο πτυχίο του αμερικάνικου Κολεγίου Deree, τον Βερεμή που είναι πολιτικός επιστήμων και όχι ιστορικός, καθώς μάλιστα επικαλούνται και τους καλύτερους εν ενεργεία καθηγητές των καλύτερων πανεπιστημίων της Ευρώπης και της Αμερικής!!! Δεν έχουμε βλέπετε εμείς οι Έλληνες ούτε ιστορικές πηγές, ούτε υπάρχουν τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη, δεν υπάρχουν τα γραπτά του Κολοκοτρώνη, δεν υπήρξε ποτέ ο Αδαμάντιος Κοραής, ούτε καν έλληνες εν ενεργεία καθηγητές ιστορίας, δεν υπάρχει καν ο Σαράντος Καργάκος!

Το τερατούργημα του ΣΚΑΙ δεν θα δείξει τίποτα από τις ιστορικές πηγές των προαναφερόμενων γιατί την προοδευτική αριστερά τη συμφέρει να μας μάθουν την ιστορία μας τσαρλατάνοι που δεν έχουν καν πτυχίο ιστορίας, που δεν είναι καν ιστορικοί καθώς και οι αλλοδαποί καθηγητές της Ευρώπης και της Αμερικής, αυτοί που μιλάνε για Μαλακεδονίες, μαλακεδονικες γλώσσες στα κυριλλικά και άλλες ανιστόρητες μαλακίες που βγάζουν μάτι!!!

Και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά οι συντελεστές του τερατουργήματος του ΣΚΑΙ πάνω από όλα, ζήτησαν τις οδηγίες, συμβουλές και τις κατευθύνσεις των τούρκων για το πως θα έπρεπε να γυριστεί το "ντοκιμαντέρ" ώστε να καλύπτει και αυτούς για να μη στεναχωρηθούν και μας μαλώσουν!!!!!! Πως είδαν δηλαδή οι σφαγείς και οι επί 400 χρόνια κατακτητές μας αυτοί την επανάσταση του 1821, εάν τους άρεσε αυτή ή ήταν μία επανάσταση όντως ή ήταν γι αυτούς μία ανταρσία, μία αταξία!!!! Απίστευτα πράγματα!!!! Δεν το πιστεύετε; Θα σας παραθέσω το βίντεο που το παραδέχεται ο ίδιος ο Τατσόπουλος. Το βίντεο στο τέλος.

Ρε απίστευτοι τύποι, ρωτάτε τους Τούρκους πως είδαν την επανάσταση και ζητάτε και την γνώμη τους; Εκείνοι σας ζήτησαν ποτέ τη δική σας γνώμη όταν διδάσκουν την υπερεθνικιστική τους ιστορία στα σχολεία τους ή όταν γυρνούν αντίστοιχα «ντοκιμαντέρ»; Πως θέλεις να είδαν ρε συ Τατσόπουλε οι σφαγείς μας την επανάσταση και τι μας νοιάζει η γνώμη τους; Αυτοί ήταν οι σφαγείς και κατακτητές μας και ήμασταν για 400 χρόνια κάτω από το γιαταγάνι τους, θα τους ρωτήσουμε κιόλας το πως είδαν την επανάσταση μας για την ελευθερία και εάν τους άρεσε ή όχι; Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!!! Θα χάσουμε το μυαλό μας με αυτούς της γελοίους που έχουμε μπλέξει; Ε όχι βέβαια γιαυτό και οι πολίτες Έλληνες τους στόλισαν όπως τους αξίζει και υπάρχουν αυτές οι καθολικές αντιδράσεις. Τι νόμιζαν δηλαδή ότι θα λένε ότι γουστάρουν χωρίς αντίδραση;

Και πάμε και παρακάτω για τον κύριο Τατσόπουλο. Λέει ότι έκανε πλάκα με έναν φίλο του στο FB και είπε πως ο Κολοκοτρώνης ήταν γκέι και είχε αρραβωνιαστεί έναν τούρκο!!! Και αυτό ήταν απλά ένα αστείο. Πολύ ωραία. Εγώ να το δεχτώ. Να πάει όμως πρώτα στην Τουρκία που όντως ο Κεμάλ ήταν γκέι και υπάρχουν και οι αναμφισβήτητες ιστορικές πηγές και ομολογίες του ιδίου και των εραστών του και να πει πως ο Κεμάλ ήταν ομοφυλόφιλος να δούμε τι θα πάθει την επόμενη στιγμή. Και περνούσαμε και καλά με τους Οθωμανούς επί τουρκοκρατίας κύριε Τατσόπουλε; Τράβα στην τουρκία λοιπόν να πεις λοιπόν πως ήταν πισωγλέντης ο Κεμάλ να περάσεις καλύτερα. Τι τσάμπα μάγκας με τσάμπα αστειάκια εκμεταλλευόμενος την ασυδοσία της «δημοκρατίας» μας;

Το ΣΚΑΙ λοιπόν στο τερατούργημα του δεν θα δείξει καν τις παραδεκτές και υπαρκτές ιστορικές πηγές των ιδίων των πρωταγωνιστών της Επανάστασης όπως ο Κολοκοτρώνης που όταν τον κάλεσαν δύο φορές οι τούρκοι να παραδοθεί, εκείνος και τις δύο φορές τους απάντησε «Ρώτησα τον πούτσο μου και εκείνος μου είπε ΌΧΙ», ούτε θα παρουσιάσει τον Καραϊσκάκη ο οποίος όταν οι τούρκοι του ζήτησαν να συνθηκολογήσει εκείνος τους απάντησε «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε από ημάς συνθήκην με έναν κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα σας γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσετε τον πούτσο! Ιδού οι Έλληνες! Αυτοί σας χέζουν και τώρα και πάντα. »

Εσείς τι λέτε λοιπόν; Δεν υπήρξε κρυφό σχολειό; Το «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας.» του Καραϊσκάκη υποδηλώνει πως δεν υπήρξε; Φυσικά και υπήρξε κυρίες και κύριοι γιατί διαφορετικά ο Καραϊσκάκης θα έλεγε στους τούρκους «ελάτε να μας γαμήσετε για να ζήσουμε αρμονικά και όμορφα όπως λέει σήμερα η αριστερά.»..

Ακόμα όμως και να μην υπήρξε το κρυφό σχολειό, ζούμε σε μία εποχή και μία περιοχή τόσο υπέροχη και με τόσο «καλούς» γείτονες ώστε θα έπρεπε επισταμένως να εφεύρουμε ένα κρυφό σχολειό αμέσως. Προτιμώ το Χριστιανισμό από τον μεσαίωνα και την βαρβαρότητα του Ισλάμ όχι γιατί είμαι Έλληνας αλλά γιατί έχω νιονιό και θέλω να είμαι ελεύθερος άνθρωπος και να αποφασίζω ελεύθερα για τα πιστεύω μου και τη ζωή μου και αυτό μόνο μέσα από τις δυτικές και χριστιανικές κοινωνίες μπορεί να είναι εφικτό.

Από την άλλη και τη στιγμή που οι τούρκοι, οι αλβανοί και οι μαλακεδόνες διδάσκονται στα σχολεία τους καθαρά υπερεθνικιστική και ψευδέστατη ιστορία, δεν θα γίνουμε εμείς οι προοδευτικοί μαλάκες της υπόθεσης για να υποδουλωθούμε ευκολότερα από αυτούς για άλλα 400 χρόνια. Ξεχνάτε ότι εδώ είναι βαλκάνια και δεν συνορεύει η Ελλάδα με το Βέλγο, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία..

Το καλό πάντως της όλης υπόθεσης που βγήκε με αυτό το τερατούργημα του ΣΚΑΙ, ήταν το ότι δεν πουλιέται τόσο εύκολα ο Έλληνας όσο νομίζατε και όπως διαπιστώσατε προς λύπιν σας. Είχε, έχει και θα έχει πάντα ισχυρά πατριωτικά αντανακλαστικά τα οποία ισχυροποιούνται πολύ καλύτερα με τέτοιες νεογενιτσαρίστικες ενέργειες…

Δείτε και το βίντεο που ανέφερα παραπάνω για να διαπιστώσετε και μόνοι σας ποιος έγραψε την ιστορία που προσπάθησαν να μας πουλήσουν ο Τατσόπουλος, ο Βερεμής, ο ΣΚΑΙ και ο αριστερίστικος θολοπροοδευτισμός.

Συνεχίστε κύριοι έτσι και μας στρώνετε και γρηγορότερα το δρόμο…

 
Πηγή: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Tεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου μεταξύ Κύπρου και Κρήτης - "Λεβιάθαν Νο2"! (βίντεο)

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ύπαρξη τεράστιου κοιτάσματος φυσικού αερίου μεταξύ Κύπρου και Κρήτης στην περιοχή όπου συναντώνται οι ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου και εφεξής αλλάζουν όλα τα στρατηγικά και ενεργειακά δεδομένα στην περιοχή με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ανάγκες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε οπλικά συστήματα, αφού δεν πρέπει να βαυκαλιζόμαστε: Η Τουρκία θα επιχειρήσει δια των όπλων να αποκτήσει λόγο στην ελληνοκυπριακή περιουσία. Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010, επιβεβαιώθηκε απόλυτα ότι είχε εντοπιστεί το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου που πραγματοποιήθηκε τα 10 τελευταία χρόνια στον κόσμο, το οποίο περιέχει 0,5-0,8 τρισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, ποσότητα που αντιστοιχεί στις σημερινές ανάγκες της Ελλάδας για 150 χρόνια ή όλης της Ευρώπης για πέντε χρόνια!
Σε δηλώσεις του σε κυρπιακή εφημερδία ο Έλληνας εμπειρογνώμονας, Ηλίας Κονοφάγος, ο οποίος ήταν γενικός διευθυντής Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων της Ελληνικά Πετρέλαια.
«Οι χαρτογραφημένες εικόνες των κοιτασμάτων που ανακαλύφθηκαν και δημοσιεύτηκαν (Dalit, Τamar και Leviathan) και αυτών που πρόκειται να ανακαλυφθούν (Οικόπεδο 12 και όχι μόνο) μιλάνε από μόνες τους», τονίζει ο κ. Κονοφάγος.
Tο κοίτασμα εντοπίστηκε στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου νοτιοδυτικά της Πάφου. Την ανακάλυψη παρουσίασε ως εμπειρογνώμονας του Γαλλικού Ινστιτούτου Πετρελαίων (ΒΕΙCΙΡ), Η.Κονοφάγος σε συνέδριο στη Νέα Ορλεάνη.
Παράλληλα, ανέφερε πως είναι τεράστιο το κοίτασμα, ανάλογο με το ισραηλινό Λεβιάθαν.
Από τη Δευτέρα (31/1), στα ανοικτά του Κόλπου Ακρωτηρίου στη Λεμεσό άρχισαν νέες θαλάσσιες σεισμογραφικές έρευνες. Το "Ramform Vanguard" που βγήκε στα ανοιχτά ανήκει στην εταιρία ΡGS που τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έκανε τις δισδιάστατες και τρισδιάστατες έρευνες για τα κοιτάσματα της περιοχής. Αυτό ήταν που εντόπισε το μέγεθος του κοιτάσματος που αρχικά είχε εντοπιστεί στις 29 Δεκεμβρίου.


Το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=Yn5MKh2KXZM&feature=player_embedded


www.defencenet.gr

Οι έντυποι συνεργάτες των ναζί σήμερα προσβάλουν κατάφωρα την δικαιοσύνη και τους θεσμούς.

Βάναυση προσβολή και προσπάθεια απαξίωσης του ανώτατου θεσμού της δικαιοσύνης του Συμβουλίου της Επικρατείας.


Έτσι κυκλοφορεί σήμερα η "ναυαρχίδα" του ΔΟΛ. Του συγκροτήματος που οι δυό εφημερίδες του αναγκάστηκαν μετά από την κατοχή να αλλάξουν όνομα μετά από καταδικαστική απόφαση Δικαστηρίων για τους δοσίλογους. Πριν και κατά την διάρκεια της Κατοχής κυκλοφορούσαν με τα ονόματα "Αθηναϊκά Νέα" και "Ελεύθερο Βήμα". Για να κυκλοφορήσουν όμως ξανά μετά την δικαστική απαγόρευση άλλαξαν τα ονόματα τους σε "Νέα" και "Βήμα" σκέτο, όπως ακριβώς κυκλοφορούν και σήμερα.

Πάντα με τις δυνάμεις κατοχής τα παιδιά του συγκροτήματος έχουν αναπτύξει μιά παράδοση που δεν σπάει. Μεταμορφώνονται σαν τους χαμαιλέοντες και κυκλοφορούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ακόμη και κατά την διάρκεια της 21ης Απριλίου δεν έχασαν ούτε μιά μέρα...
Σήμερα λοιπόν κυκλοφορούν με αυτό το απίστευτο πρωτοσέλιδο που απλά επιβεβαιώνει την ιστορική τους διαδρομή... Ξεφτιλισμένοι από την κορυφή εως τα νύχια... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...


Σχόλιο μπλογκ: Ο λαθρονόμος είναι ένα ΑΘΛΙΟ κατασκεύασμα ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ απο μια ΜΗ ΚYΒEΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στα χρονικά της λειτουργίας της Βουλής. Ο μόνος λόγος ύπαρξής του είναι η εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και η υπονόμευση της ύπαρξής μας ως Έθνος. Νομικά ούτε ασκούμενος δικηγόρος δεν θα δυσκολευόταν, αν υπήρχε η δυνατότητα, να τον καταρίψει σε μια δικαστική αντιπαράθεση με τους εμπνευστές του. Το συμβούλιο της Επικρατείας έκανε απλά την δουλειά του. Μην απορείτε λοιπόν που όλος ο λαθρομεταναστολάγνος συμφερτός σήμερα τα έχει βάλει με το Συμβούλιο της Επικρατείας. Όλα αυτά τα "προοδευτικά" τρωκτικά που επιβιώνουν απομυζώντας τον ανθρώπινο πόνο και ροκανίζουν για χάρη των όποιων επιδιώξεών τους την Εθνική μας υπόσταση. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;  

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Πάτμος: Το σκάφος του λιμενικού είναι χαλασμένο . Το κράτος δεν το φτιάχνει αλλά πληρώνει το εξαμελές πληρωμά του .Ένα παιδικό ατύχημα ανέδειξε ότι είμαστε στο έλεος του Θεού.

 Συντάχθηκε απο τον/την Κώστας Σταμπούλης
Πατμιακά Χρονικά 

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου ο μικρός Σαράντης Ν. Γιαμαίος έπεσε παίζοντας από την σκάλα του σπιτιού του με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Κ.Υ. Πάτμου.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο μικρός Σαράντης εκτός των άλλων και επειδή είχε χτυπήσει στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα, έπρεπε να καλέσουν το ΕΚΑΒ για την μεταφορά του στο νοσοκομείο της Σάμου. Μέχρι εκεί όλα καλά. Το ΕΚΑΒ όμως απάντησε ότι επειδή δεν βρίσκει διαθέσιμο σκάφος στην Πάτμο για την διακομιδή του ασθενούς, άκουσον ?άκουσον θα στείλει σκάφος από την Σάμο, δηλαδή το σύνολον της μεταφοράς θα ήταν 7 ώρες. Σκεφθείτε να είχαμε δύο περιστατικά ταυτόχρονα. Ο πατέρας του μικρού αμέσως ναύλωσε ιδιωτικό σκάφος συμπολίτη μας ( ευτυχώς που υπήρχε και αυτό) δανείστηκε και πλήρωσε από την τσέπη του και πήγε γρήγορα το παιδί του στην Σάμο. Ευτυχώς ο μικρός Σαράντης δεν είχε κάτι πολύ σοβαρό. Στην Πάτμο υπάρχουν τέσσερα σκάφη που είναι ενδεδειγμένα από το ΕΚΑΒ για επείγουσες διακομιδές. Την συγκεκριμένη ημέρα για διάφορους λόγους δεν υπήρχε κανένα.
 Βεβαίως υπάρχει και το ταχύπλοο του λιμενικού το οποίο οτυς τελευταίους 8 μήνες είναι παροπλισμένο γιατί είναι χαλασμένο.
Το κόστος για την επισκευή της μηχανής ( όπως μας ενημέρωσαν από το λιμεναρχείο) είναι 30.000,00. Το κράτος λοιπόν δεν πληρώνει την επισκευή του, αλλά ΠΛΗΡΩΝΕΙ ( είναι τρελό!!!) τους άνδρες του λιμενικού που το επανδρώνουν σε καθημερινή βάση .... και δεν το λειτουργούν.

ΟΝΕΙΡΑ! Τι ωραία που θα ήταν όλα αν το κράτος, ναι αυτό το κράτος που μόνο ζητάει, είχε φροντίσει να έχουμε αεροδρόμιο ή υδροπλάνα, να έχει έτοιμο το σκάφος του λιμενικού, καλό συντονισμό του ΕΚΑΒ, γιατρούς και οργάνωση στο Κ.Υ. Πάτμου, και τακτική συγκοινωνία για εμάς τους νησιώτες, τα ''άλλα'' παιδιά της Ελλάδας

Σχόλιο ιστολογίου: ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ, 2011... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΟΥΣ....

IMIA 2011. ΟΤΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ... ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ. ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters