Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 1821 ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ CIA.


Ας πούμε πρώτα λίγα προκαταρκτικά.. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αυτή ο προσπάθεια της «προοδευτικής αριστεράς» να αποδείξει πως κρυφό σχολειό δεν υπήρξε.. Γιατί; Επειδή δεν υπήρξε όντως; Όχι φυσικά, Η προσπάθεια αυτή έγκειται αποκλειστικά στο μίσος της αριστεράς προς την εκκλησία και στην επίσημη και επικρατούσα θρησκεία της Ελλάδας και ολόκληρου του Ελληνισμού. Από ιδεολογικής πλευράς η αριστερά είναι ως γνωστόν αθεϊστική. Και εδώ ακριβώς υποβόσκει η τρομερή υποκρισία και συμφεροντολογία της αριστεράς.

Εάν σκιστεί στην Αθήνα ένα κοράνι από αστυνομικούς επειδή το πέρασαν για σκονάκι ναρκωτικών, η αριστερά θα είναι στο πλευρό των μουσουλμάνων που θα έχουν εξεγερθεί και αυτό συνέβη πριν 2 χρόνια. Δεν είναι μύθος. Εάν τυχόν όμως μία νέα γυναίκα ελληνίδα χριστιανή δεχτεί επίθεση από Πακιστανούς λαθρομετανάστες μουσουλμάνους επειδή «τόλμησε» και πέρασε μπροστά τους φορώντας φούστα κοντή ή παντελονάκι τζιν, η έχει βαφτεί κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού, κανείς αριστερός υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θρησκευτικών ελευθεριών δεν θα βρεθεί να σταθεί δίπλα της! Και αυτό επίσης δεν είναι μύθος. Συμβαίνει κατά κόρον στην Ελλάδα του 2011.. Ναι βέβαια! Τόσο πολύ έχουν σκοτιστεί οι αριστεροί με τα θρησκευτικά δικαιώματα των ισλαμιστών ταλιμπάνων!

Λοιπόν για να επιστρέψουμε στο θέμα. Τρία, τέσσερα άτομα, και αλλοδαποί μέσα, βγήκαν και αμφισβήτησαν το κρυφό σχολειό και αυτοί έζησαν και κάτι δεκαετίες μετά την επανάσταση και μάλιστα δεν ζούσαν καν επί 400 χρόνια οθωμανικής σκλαβιάς για να γνωρίζουν… Ο Ελληνικός λαός όμως γνώριζε και γνωρίζει. Η λαϊκή παράδοση δεν χρειάζεται λόγιους, ούτε καλλιτέχνες, ούτε περιηγητές αλλοδαπούς για να επιβεβαιωθεί. Μεταφέρεται από στόμα σε στόμα επί αιώνες η ιστορία. Παραδίδεται από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά γιαυτό και ονομάζεται «παράδοση».

Έτσι λοιπόν ξαφνικά μας ήλθαν σήμερα οι έξυπνοι αριστεροί προοδευτικοί να μάθουν στους «συντηρητικούς» Έλληνες την ιστορία τους. Μάλιστα επικαλούνται αυτοί οι έξυπνοι αριστεροί προοδευτικοί «επιστήμονες» όπως η Ρεπούση που δεν είναι καν ιστορικός αλλά καθηγήτρια γαλλικών, την Δραγώνα που δεν έχει καν βασικό τίτλο σπουδών παρά μόνο ένα κάποιο πτυχίο του αμερικάνικου Κολεγίου Deree, τον Βερεμή που είναι πολιτικός επιστήμων και όχι ιστορικός, καθώς μάλιστα επικαλούνται και τους καλύτερους εν ενεργεία καθηγητές των καλύτερων πανεπιστημίων της Ευρώπης και της Αμερικής!!! Δεν έχουμε βλέπετε εμείς οι Έλληνες ούτε ιστορικές πηγές, ούτε υπάρχουν τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη, δεν υπάρχουν τα γραπτά του Κολοκοτρώνη, δεν υπήρξε ποτέ ο Αδαμάντιος Κοραής, ούτε καν έλληνες εν ενεργεία καθηγητές ιστορίας, δεν υπάρχει καν ο Σαράντος Καργάκος!

Το τερατούργημα του ΣΚΑΙ δεν θα δείξει τίποτα από τις ιστορικές πηγές των προαναφερόμενων γιατί την προοδευτική αριστερά τη συμφέρει να μας μάθουν την ιστορία μας τσαρλατάνοι που δεν έχουν καν πτυχίο ιστορίας, που δεν είναι καν ιστορικοί καθώς και οι αλλοδαποί καθηγητές της Ευρώπης και της Αμερικής, αυτοί που μιλάνε για Μαλακεδονίες, μαλακεδονικες γλώσσες στα κυριλλικά και άλλες ανιστόρητες μαλακίες που βγάζουν μάτι!!!

Και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά οι συντελεστές του τερατουργήματος του ΣΚΑΙ πάνω από όλα, ζήτησαν τις οδηγίες, συμβουλές και τις κατευθύνσεις των τούρκων για το πως θα έπρεπε να γυριστεί το "ντοκιμαντέρ" ώστε να καλύπτει και αυτούς για να μη στεναχωρηθούν και μας μαλώσουν!!!!!! Πως είδαν δηλαδή οι σφαγείς και οι επί 400 χρόνια κατακτητές μας αυτοί την επανάσταση του 1821, εάν τους άρεσε αυτή ή ήταν μία επανάσταση όντως ή ήταν γι αυτούς μία ανταρσία, μία αταξία!!!! Απίστευτα πράγματα!!!! Δεν το πιστεύετε; Θα σας παραθέσω το βίντεο που το παραδέχεται ο ίδιος ο Τατσόπουλος. Το βίντεο στο τέλος.

Ρε απίστευτοι τύποι, ρωτάτε τους Τούρκους πως είδαν την επανάσταση και ζητάτε και την γνώμη τους; Εκείνοι σας ζήτησαν ποτέ τη δική σας γνώμη όταν διδάσκουν την υπερεθνικιστική τους ιστορία στα σχολεία τους ή όταν γυρνούν αντίστοιχα «ντοκιμαντέρ»; Πως θέλεις να είδαν ρε συ Τατσόπουλε οι σφαγείς μας την επανάσταση και τι μας νοιάζει η γνώμη τους; Αυτοί ήταν οι σφαγείς και κατακτητές μας και ήμασταν για 400 χρόνια κάτω από το γιαταγάνι τους, θα τους ρωτήσουμε κιόλας το πως είδαν την επανάσταση μας για την ελευθερία και εάν τους άρεσε ή όχι; Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!!! Θα χάσουμε το μυαλό μας με αυτούς της γελοίους που έχουμε μπλέξει; Ε όχι βέβαια γιαυτό και οι πολίτες Έλληνες τους στόλισαν όπως τους αξίζει και υπάρχουν αυτές οι καθολικές αντιδράσεις. Τι νόμιζαν δηλαδή ότι θα λένε ότι γουστάρουν χωρίς αντίδραση;

Και πάμε και παρακάτω για τον κύριο Τατσόπουλο. Λέει ότι έκανε πλάκα με έναν φίλο του στο FB και είπε πως ο Κολοκοτρώνης ήταν γκέι και είχε αρραβωνιαστεί έναν τούρκο!!! Και αυτό ήταν απλά ένα αστείο. Πολύ ωραία. Εγώ να το δεχτώ. Να πάει όμως πρώτα στην Τουρκία που όντως ο Κεμάλ ήταν γκέι και υπάρχουν και οι αναμφισβήτητες ιστορικές πηγές και ομολογίες του ιδίου και των εραστών του και να πει πως ο Κεμάλ ήταν ομοφυλόφιλος να δούμε τι θα πάθει την επόμενη στιγμή. Και περνούσαμε και καλά με τους Οθωμανούς επί τουρκοκρατίας κύριε Τατσόπουλε; Τράβα στην τουρκία λοιπόν να πεις λοιπόν πως ήταν πισωγλέντης ο Κεμάλ να περάσεις καλύτερα. Τι τσάμπα μάγκας με τσάμπα αστειάκια εκμεταλλευόμενος την ασυδοσία της «δημοκρατίας» μας;

Το ΣΚΑΙ λοιπόν στο τερατούργημα του δεν θα δείξει καν τις παραδεκτές και υπαρκτές ιστορικές πηγές των ιδίων των πρωταγωνιστών της Επανάστασης όπως ο Κολοκοτρώνης που όταν τον κάλεσαν δύο φορές οι τούρκοι να παραδοθεί, εκείνος και τις δύο φορές τους απάντησε «Ρώτησα τον πούτσο μου και εκείνος μου είπε ΌΧΙ», ούτε θα παρουσιάσει τον Καραϊσκάκη ο οποίος όταν οι τούρκοι του ζήτησαν να συνθηκολογήσει εκείνος τους απάντησε «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε από ημάς συνθήκην με έναν κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα σας γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσετε τον πούτσο! Ιδού οι Έλληνες! Αυτοί σας χέζουν και τώρα και πάντα. »

Εσείς τι λέτε λοιπόν; Δεν υπήρξε κρυφό σχολειό; Το «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας.» του Καραϊσκάκη υποδηλώνει πως δεν υπήρξε; Φυσικά και υπήρξε κυρίες και κύριοι γιατί διαφορετικά ο Καραϊσκάκης θα έλεγε στους τούρκους «ελάτε να μας γαμήσετε για να ζήσουμε αρμονικά και όμορφα όπως λέει σήμερα η αριστερά.»..

Ακόμα όμως και να μην υπήρξε το κρυφό σχολειό, ζούμε σε μία εποχή και μία περιοχή τόσο υπέροχη και με τόσο «καλούς» γείτονες ώστε θα έπρεπε επισταμένως να εφεύρουμε ένα κρυφό σχολειό αμέσως. Προτιμώ το Χριστιανισμό από τον μεσαίωνα και την βαρβαρότητα του Ισλάμ όχι γιατί είμαι Έλληνας αλλά γιατί έχω νιονιό και θέλω να είμαι ελεύθερος άνθρωπος και να αποφασίζω ελεύθερα για τα πιστεύω μου και τη ζωή μου και αυτό μόνο μέσα από τις δυτικές και χριστιανικές κοινωνίες μπορεί να είναι εφικτό.

Από την άλλη και τη στιγμή που οι τούρκοι, οι αλβανοί και οι μαλακεδόνες διδάσκονται στα σχολεία τους καθαρά υπερεθνικιστική και ψευδέστατη ιστορία, δεν θα γίνουμε εμείς οι προοδευτικοί μαλάκες της υπόθεσης για να υποδουλωθούμε ευκολότερα από αυτούς για άλλα 400 χρόνια. Ξεχνάτε ότι εδώ είναι βαλκάνια και δεν συνορεύει η Ελλάδα με το Βέλγο, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία..

Το καλό πάντως της όλης υπόθεσης που βγήκε με αυτό το τερατούργημα του ΣΚΑΙ, ήταν το ότι δεν πουλιέται τόσο εύκολα ο Έλληνας όσο νομίζατε και όπως διαπιστώσατε προς λύπιν σας. Είχε, έχει και θα έχει πάντα ισχυρά πατριωτικά αντανακλαστικά τα οποία ισχυροποιούνται πολύ καλύτερα με τέτοιες νεογενιτσαρίστικες ενέργειες…

Δείτε και το βίντεο που ανέφερα παραπάνω για να διαπιστώσετε και μόνοι σας ποιος έγραψε την ιστορία που προσπάθησαν να μας πουλήσουν ο Τατσόπουλος, ο Βερεμής, ο ΣΚΑΙ και ο αριστερίστικος θολοπροοδευτισμός.

Συνεχίστε κύριοι έτσι και μας στρώνετε και γρηγορότερα το δρόμο…

 
Πηγή: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

1 σχόλιο:

  1. Προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος

    Απευθύνομαι σε σας μέλη της Ιεράς Συνόδου με ένα απλό
    Ερώτημα.Ο ιερός ναός της εκκλησίας μας είναι άσυλο
    Για τον πολίτη ή αυτό ισχύει μόνο για το τζαμί των
    Μουσουλμάνων και το ναό των Εβραίων κατοίκων της
    Ελλάδας.Εάν δεν το ξέρετε ρωτήστε τον πρώτο μεταξύ
    Ίσων Αρχιεπίσκοπο και αυτός με τη σειρά του να ρωτήσει
    Τον Γιωργάκη σε μία από τις προσεχής συνεδριάσεις του
    ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters