Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Kατάρρευση οικονομικής εμπιστοσύνης - Κυβέρνηση και τραπεζίτες σε απόγνωση

Σε συντονισμένη προσπάθεια ανατροπής του άθλιου οικονομικού κλίματος που επικρατεί σε όλη την χώρα απόρροια των οικονομικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση κατόπιν των εντολών της τρόϊκας και ειδικά του ΔΝΤ, αποδύθηκαν κυβέρνηση και τράπεζες, αλλά με εξαιρετικά αμφίβολα αποτελέσματα. Ότι και να λένε, όμως, απλώς έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στην αγορά και τα στοιχεία που έρχονται επιβεβαιώνουν ότι οι χειρότεροι φόβοι, δηλαδή η έξοδος από την ζώνη του ευρώ, η «τεχνική» πτώχευση μέσω αίτησης αναδιάρθρωσης του χρέους, η επιστροφή στην δραχμή κλπ, συγκεντρώνουν υψηλές πιθανότητες.


Μπορεί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να υποστήριξε ότι είναι φυσιολογικές οι όποιες αποκλίσεις παρατηρούνται στην εκτέλεση του προγράμματος σταθερότητας και να χαρακτήρισε «αστειότητες» ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου τα περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά τα στοιχεία άλλα δείχνουν: Κατάρρευση εσόδων και επιστροφή του εφιάλτη του πληθωρισμού!

Ο οποίος σημείωσε ρεκόρ 13ετίας και έφτασε στα επίπεδα του 1997 με 5,8% με αυξήσεις σε όλα τα είδη κατανάλωσης και οι προβλέψεις μιλάνε για 8% τον Αύγουστο! Που είναι η εσωτερική υποτίμηση που επαγγελλόταν το ΔΝΤ; Την ίδια στιγμή, παρά το «στίψιμο» και την οικονομική αφαίμαξη των πάντων, τα έσοδα έχουν καταρρεύσει και η αύξησή τους με το ζόρι έφτασε στο 8% πολύ μακριά από τον στόχο.


Ο Βασίλης Ράπανος, πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, διαβεβαίωσε τους καταθέτες ότι οι αποταμιεύσεις τους είναι ασφαλείς. Πόσο αλήθεια είναι αυτό; Άλλωστε η έξοδος από το ευρώ δεν προαναγγέλλεται. Μέσα σε μία νύχτα θα γίνει, όπως και οι υποτιμήσεις παλαιότερα. Ποια είναι η αξία αυτών που λένε οι τραπεζίτες σήμερα όταν όλοι ξέρουν τις τεράστιες ευθύνες των τραπεζών για την σημερινή κατάσταση;


Σε ότι αφορά την κυβέρνηση, το πρόβλημα της αξιοπιστίας της είναι πλέον κρίσιμο, αφού έχει φτάσει σε τρεις δέσμες οδυνηρών μέτρων και κάθε φορά υποτίθεται ότι ήταν «τα οριστικά μέτρα».
Μία άλλη κατάρρευση, αυτή του Χρηματιστηρίου, τρομάζει την κυβέρνηση, αφού όλες οι αναλύσεις δείχνουν ότι είναι πρακτικά αδύνατη η επιστροφή των επενδυτών μέσα σε αυτή την κατάσταση.


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλιο blog: Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! Όλες οι κινήσεις του γιωργάκη και της συμορίας του οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της χώρας. Με τη σειρά έχουν κάνει τα εξής:

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Αλλοίωση μέσω του λαθρονομοσχεδίου του Ελληνικού Έθνους.

ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Όταν έχεις μια Δραγώνα, μια Φραγκουδάκη και μια υπουργό σαν την Διαμαντοπούλου η κατάρευση είναι σίγουρη.

ΑΛΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

"ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ".  Κομμάτιασμα της Ελλάδος και παράδοση των κοματιών στην αρχή στα μικροσυμφέροντα και εν συνεχεία σε αλλυτρωτικές ορέξεις και ονειρώξεις.

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. Ήδη μετά τις εξαγγελίες για το ξεπούλημα τα όρνια έχουν κρύψει τον ήλιο.

Αυτά μέχρι τώρα και τα χειρότερα έρχονται...  

1 σχόλιο:

  1. γιωργάκης για παντα !!! τα διελυσε όλα !!! τωρα τι να πουν βεβαια και οι ληστρικες τράπεζες που βλέπουν την απογοήτευση του κοσμου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters