Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

ΟΙ ''ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ'' ΤΗΣ PUBLIC ISSUE... Άκυρα και ψευδή στοιχεία δίνουν στις δημοσκοπίσεις κοροϊδεύοντας τον κόσμο.

Το ιστολόγιο εξασφάλισε πριν λίγες μέρες την καρτέλα δημοσκόπησης της εταιρείας PUBLIC ISSUE 

πρωτού αυτή δεί το φως της δημοσιότητας και στην οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρουσιάζεται σταθερά τρίτο κόμμα και με ποσοστό 13,7%.


Μετά τα γνωστά μαγειρέματα των συστημικών εταιρειών δημοσκοπήσεων ως δια μαγείας το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ψαλιδίστηκε  στρογγυλοποιημένο στο 10% για να αποδείξει για άλλη μια φορά οτι οι ίδιες εταιρείες που τώρα εναγωνίως κουτσουρεύουν τα ποσοστά μας είναι οι ίδιες εταιρείες που απέκρυπταν εως και ενα μήνα πριν τις εκλογές ακόμα και την ύπαρξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως κόμμα κατερχόμενο στον εκλογικό στίβο.Στις δύο καρτέλες θα δείτε τις αλλοιώσεις στα ποσοστά των κομμάτων και ιδιαίτερα στο ποσοστό που καίει και πονάει το καταρρέον  σάπιο πολιτικό κατεστημένο

 Ας παρουσιάζουν όσες ''πειραγμένες'' δημοσκοπήσεις θέλουν, ας κάνουν όσες ''εκπτώσεις'' αντέχουν στα μαγαζιά τους,τελκά δεν θα καταφέρουν να αναχαιτήσουν το εθνικιστικό τσουνάμι , τον άνεμο ελευθερίας που πνέει πιά στην Ελλάδα.

Η πραγματική δημοσκόπηση είναι η φωνή του ίδιου του Λαού στις πλατείες και  στις γειτονιές  που φωνάζει άφοβα και με πίστη όχι μόνο θα ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  μα το πιο ουδιώδες και
 βαρύνον : ''ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''

Ο Λαός τελικά θα προσπαθήσει να εκφραστεί στις κάλπες.
 Αυτές τις κάλπες τρέμει η συγκυβέρνηση της υποτέλειας οι οποίες όποτε και αν στηθούν θα καταγράψουν την πραγματική βούληση του ελληνικού λαού και την σαρωτική άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  
Διαβάστε  περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας των εν λόγω εταιρειών στο πολύ καλό άρθρο του συναγωνιστή Παπαγεωργίου Στο 18% η Χρυσή Αυγή: ΣΟΚ από τα αληθινά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...