Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη για δουλεμπόριο γνωστός λαθρομετανάστης που είχε συμμετοχή σε απεργία πείνας της Υπατείας και κινητοποιήσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ..!!!



Ο συγκεκριμένος λαθρομετανάστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω για δουλεμπόριο και ισχυρίστηκεμάλιστα ότι τα δεκάδες άτομα που προσπαθούσε να περάσει παράνομα στη χώρα μας ήταν συγγενείς του..!!

Εντύπωσε προκαλεί η ανακοίνωση της εγκληματικής συμμορίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ που απαιτεί με ξεκάθαρο τρόπο τα σύνορα της Ελλάδος να είναι τρύπια και να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει, χωρίς έλεγχο και χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι και τι ποινικό μητρώο έχει. 

(Φαντάζομαι όμως πχ.. πως σε περίπου παρόμοια περίπτωση.. τα σπίτια τους θα τα κλειδώνουν όταν λείπουν και η συμπεριφορά τους σε όποιον προσπαθήσει να μπει μέσα χωρίς να τον έχουν καλέσει... δεν θα είναι η ίδια με αυτή της ανακοινώσεως τους...) 

 Ο Γκασεμί Ναζίρ προφανώς εκτός από τα προβλήματα που προκάλεσε στη διεθνή εικόνα της χώρας με την συμμετοχή του στην γνωστή απεργία πείνας των δεκάδων λαθρομεταναστών, θεώρησε πως η χώρα μας είναι μια επαγγελματική ευκαιρία για το μαύρο χρήμα από την διακίνηση λαθρομεταναστών και εφόσον υπάρχει και "συνήγορος υπεράσπισης" από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ,είπε να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο.

Καλά θα κάνει το ΣΔΟΕ και η ΕΛ.ΑΣ να τσεκάρει έναν προς έναν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΣΥΡΙΖΑ και του Δεν Πληρώνω γιατί τέτοιος πόνος για δουλέμπορο που πιάστηκε επ' αυτοφώρω μάλιστα,  μας προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση!!! 

ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ... 

 Η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.. 
ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΓΚΑΣΕΜΙ ΝΑΖΙΡ !!!


Η σύλληψη του Γκασεμί Ναζίρ, κάτοχου δελτίου πρόσφυγα για ανθρωπιστικούς λόγους και η παραπομπή του με κατηγορίες για παράνομη διακίνηση προσώπων( συγγενικών!) είναι πρόκληση. Με διαδικασίες εξπρές χωρίς μαρτυρίες που να επιβεβαιώνουν διακίνηση του φόρτωσαν κατηγορίες ανυπόστατες. 


Ο Γκασεμί Ναζίρ αγωνίστηκε ως απεργός πείνας μαζί με άλλους δεκάδες πρόσφυγες για να υπάρξει ένα διαφορετικό καθεστώς αντιμετώπισης των αιτούντων ασύλου. Πήρε μέρος σε πολλές Πανεργατικές απεργίες με το μπλόκ της Ένωσης Μεταναστών Εργατών. 


Από τότε η κυβέρνηση όχι μόνο δεν βελτιώνει την παροχή ασύλου αλλά η καταστρατήγηση έχει φτάσει σε παρανοϊκά επίπεδα με οικογένειες να έχουν πάρει άσυλο και οι σύζυγοι και τα παιδιά να παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα για να ζήσουν μαζί με την οικογένεια τους. Ο Ναζίρ βοηθούσε συγγενείς του να έρθουν στην Ελλάδα. 


H FRONTEX έχει άριστες επιδόσεις στην εξόντωση προσφύγων τόσο στον Έβρο, όσο και στο Αιγαίο με χιλιάδες νεκρούς, γυναίκες και παιδιά. Όσοι πρόσφυγες περάσουν τα σύνορα έχουν πλέον την περιποίηση των βασανιστών της ΕΛΑΣ στα στρατόπεδα συγκέντρωσης αντί απόδοσης ασύλου.
Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις κινήσεις υπεράσπισης δικαιωμάτων να απαιτήσουν την άμεση απελευθέρωση του Γκασεμί Ναζίρ και να υπερασπίσουν το δικαίωμα στο άσυλο για κάθε κατατρεγμένο από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο Αφγανιστάν, τη Μ. Ανατολή, την Αφρική. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters