Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Διασύρουν και εξευτελίζουν την Ελλάδα στο facebook ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ


Αυτούς υποστηρίζουν με θέρμη και φανατισμό οι ελληνόφωνοι του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ... και όλος ο ανθελληνικός εσμός... 

Σελίδες και ομάδες έχουν φτιαχτεί και μάλιστα με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό με χιλιάδες fan και μέλοι. Οι φωτογραφίες και τα σχόλια είναι προκλητικά και χωρίς σέβασμό για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Να σημειώσουμε επίσης ότι οι περισσότεροι εκ των οποίων ανεβάζουν προσβλητικές φωτογραφίες έχουν μείνει ή μένουν στην Ελλάδα. Φωτογραφίες που καίνε την ελληνική σημαία με χαρά και βωμολοχίες.
Με cover image τον Φίλιππου Β και του Αλέξανδρου αλλά και φωτογραφίες από περιοχές σε ελληνικούς νομούς παρουσιάζοντάς τα, σαν δικά τους, όπως την Πτολεμαϊδα και τα γύρω χωριά, χωριά της Καστοριάς, το χωριό Αντάρτικο Φλώρινας ή Ζέλοβο, όπως λεγόταν παλιότερα, την Καρδιά Εορδαίας, χωριά έξω από την Θεσσαλονίκη αλλά και τη Χαλκιδική. Ίσως διακρίνετε κάποιοι το χωριό σας ή και το σπίτι σας σε αυτές.
Πριν λίγες μέρες είχαμε αναρτήσει το θέμα Δείτε την προκλητική φωτογραφία που προσβάλει την Ελλάδα. Η φωτογραφία που υπήρχε στη σελίδα, που διαγράφηκε απο το facebook μετά από λίγες ώρες, υπάρχει στις περισσότερες από τις παρακάτω σελίδες και ομάδες.
Δείτε τις προβλητικές φωτογραφίες από τις σελίδες:
Οι επόμενες φωτογραφίες είναι από περιοχές της Ελλάδας που τις έχουν ανεβάσει με σχόλια ότι ανήκουν στη ”Μακεδονία” και όχι στην Ελλάδα, και όπως θα δείτε αρακάτω έχουν σχεδιάσει και προωθούν τη σημαία της ”Μακεδονίας”.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ
Οι φωτογραφίες περιέχονται στις παρακάτω σελίδες στο facebook:
Makedonija vo 2013
Македонец
FuCK gREEce
Fuck Greece & Serbia (fuck.fuck.fuck)
Aegean Macedonia – Егејска Македонија
Fuck greece
Македонија во срце
Fuck Greece, ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...