Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Τσίπρας αγκαλιά με Σπέκχαρντ και Μίλερ (του C4I…) - Μούγκα σε όλα τα ΜΜΕ


Μέρα με τη μέρα, ξετυλίγεται όλο και περισσότερο το κουβάρι της πρόσφατης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην έδρα του ορκισμένου (υποτίθεται) εχθρού των απανταχού μαρξιστών, στιςΗνωμένες Πολιτείες. Η αναγκαιότητα της διατήρησης ενός αντιαμερικανικού προφίλ για τον πρόεδρο του Σύριζα, επέβαλε την απόλυτη σιωπή των εγχώριων στρατευμένων μέσων μαζικής εξαπάτησης, πέρα βεβαίως από τα απολύτως αναγκαία και τυπικά. Παρά ταύτα, το κλίμα στο εσωτερικό του «αρραγούς» μετώπου των μαρξιστών-τροτσκιστών, ροζ και ερυθρών κρατικοδίαιτων ψοφιμιών, έχει βαρύνει ιδιαίτερα. Οι λεπτομέρειες από την επίσκεψη του Τσίπρα στο «στόμα του λύκου», αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω διαρροών, από ελληνοαμερικάνους παράγοντες και εσωκομματικούς αντιπάλους του ανθρώπου, ο οποίος δικαίως έλαβε το προσωνύμιο «νέος Ανδρέας Παπανδρέου».

Μεταξύ των επαφών τις οποίες η εγχώρια κλίκα των ρουφιάνων της καθεστωτικής ενημέρωσης και συντελεστών της εξαπάτησης της κοινής γνώμης απέκρυψε, είναι εκείνες που είχε ο κύριος Τσίπρας στο American Hellenic Institute. Εκεί, στις 22 Ιανουαρίου, ανάμεσα σε πολλούς άλλους επιφανείς κεφαλαιοκράτες, ο πρόεδρος του Σύριζα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πρώην πρέσβεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Ντάνιελ Σπέκχαρντ και Τόμας Μίλερ. ΤΙ εκπροσωπούν όμως σήμερα οι κύριοι Ντάνιελ Σπέκχαρντ και Τόμας Μίλερ και πόσο τυχαία είναι η περιχαρής συνάντηση με τον πρόεδρο του Σύριζα; Ο κύριος Σπέκχαρντ διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. της Proton Bank, του μεγαλοεπιχειρηματία, κουμπάρου του και πλέον έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού για εμπλοκή σε οικονομικά σκάνδαλα, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ως non-resident Senior Fellow για την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, ο Σπέκχαρντ υπήρξε ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του Τσίπρα και του ιδρύματος Brookings, στο οποίο ο πρόεδρος του Σύριζα προσκλήθηκε για να μιλήσει, ένα από τα ελάχιστα στοιχεία τα οποία έλαβαν δημοσιότητα από τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης, για τις δραστηριότητες του Τσίπρα κατά την πρόσφατη επίσκεψή του. Ενδεικτικό της προπαρασκευής από τους «υψηλούς» οικοδεσπότες των λεπτομερειών της επίσκεψης Τσίπρα, η ζωντανή μετάδοση από το επίσημο κανάλι του Καπιτωλίου, της ομιλίας αυτής!Πραγματικά μεγάλες τιμές από τους καπιταλιστές, προς ένα φανατικό τους «πολέμιο».

Ο Σπέκχαρντ επίσης, φέρεται να έχει συμβάλλει καθοριστικά στην αποδοχή του Τσίπρα μέσα στους κύκλους του σκληρού σιωνιστικού πυρήνα, ο οποίος ελέγχει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, εισάγοντάς τον σε ιδρύματα-think tanks, τα οποία δεν αποτελούν παρά τους αγωγούς της δημοσιοποίησης των σιωνιστικών σχεδίων για το βραχύ και το μακρινό μέλλον. Ένα από αυτά, το center of strategic and international studies(CSIS), σε εκδήλωση του οποίου, στον Αστέρα Βουλιαγμένης είχε παραβρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας. Καλεσμένος τότε και κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο γκουρού της σιωνιστικής διανόησης Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ. Η εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί με αφορμή την χρηματοδότηση έδρας μελετών νοτιοανατολικής Ευρώπης στο CSIS, από τον κύριο Λαυρεντιάδη. Καθώς φαίνεται, η παλαιότερη οξεία αντιπαράθεση Τσίπρα-Βενιζέλου, λόγω του σκανδάλου Λαυρεντιάδη, ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Τότε ο Αλέξης Τσίπρας εγκαλούσε τον Βενιζέλο, τονίζοντας πως «οι δημόσιες τράπεζες δεν υπάρχουν για να διασώζουν τους φίλους σας και τον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ από το φαλιμέντο ή ομοτράπεζους πολιτικών προσώπων που διοργανώνουν ευχάριστα γεύματα στο Ζάππειο». Τώρα όμως, οι κύριοι Τσίπρας και Βενιζέλος απέκτησαν κοινούς φίλους!

Ο Τόμας Μίλερ από την άλλη, επέλεξε τη θέση του επικεφαλής του ιδιωτικού διπλωματικού οργανισμού Independent Diplomat στην Ουάσιγκτον, κατόπιν της ολοκλήρωσης των καθηκόντων του με την ιδιότητα του πρέσβη. Ο κύριος Μίλερ είχε άμεση εμπλοκή στην υπόθεση του συστήματος C4I, στα πλαίσια της ασφάλειας των Olympic Games της Αθήνας, το 2004. Επιπρόσθετα, φρόντισε να προωθήσει τα συμφέροντα αμερικανικών εταιρειών όπως οι Lockheed και η Motorola. Κατά την επίσκεψή του ο πρόεδρος του Σύριζα, απέφυγε την συνάντηση κατά το πρωτόκολλο με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας. Εν τούτοις, φρόντισε να συναντήσει τον πάμπλουτο επιχειρηματία Άγγελο Τσακόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate και των κατασκευών. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι ο βασικός χρηματοδότης της εκστρατείας του Ομπάμα, προσωπικός φίλος των κυρίων Μητσοτάκη και Σαμαρά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κύριος αυτός χρηματοδότησε την ίδρυση έδρας ελληνικών σπουδών υπό τον τίτλο «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ!

Οι ακριβείς λεπτομέρειες του ταξιδιού του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνδυασμό με την είδηση μιας νέας επίσκεψης στις ΗΠΑ μέχρι τον Ιούνιο, έρχονται να δώσουν απαντήσεις στις πρόσφατες εκπληκτικές κυβιστήσεις των ηγετικών στελεχών του Σύριζα, όπως αυτές καταγράφηκαν στις τελευταίες συνεντεύξεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η σκληρή αντιμνημονιακή γραμμή αρχίζει αργά αλλά σταθερά να υποχωρεί. Πολύ σύντομα, ενδέχεται σοβαρά να δούμε και την μεταστροφή της στάσης εκείνων των μέσων που αντιτάσσονται σήμερα στην προοπτική μιας κυβέρνησης Σύριζα. Εκείνο όμως που θα είναι δύσκολο να διασφαλισθεί, είναι η διατήρηση της ενότητας στο εσωτερικό του συνασπισμού, με έναν σεβαστό αριθμό συνιστωσών και στελεχών να αντιδρούν εντόνως στη μεταστροφή του προέδρου τους. Κι αν μέχρι χθες τις συνιστώσες ένωνε η δίψα της κατάληψης της εξουσίας προκειμένου να πετύχουν την διάλυση του Ελληνικού Έθνους, μένει να δούμε αν το χρήμα είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη, προκειμένου οι σύντροφοι να παραμείνουν στο ίδιο στρατόπεδο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...