Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυμα κυβέρνησης σε λάθρο με διωξη σε διοικητή νοσοκομείου: Παρανομείτε ελεύθερα!Υπέρ της παράνομης εργασίας ξένων αλλοδαπών νοσοκόμων τάχθηκε το υπουργείο Υγείας καθώς απολύθηκε η η διοικητής του  νοσοκομείου Τρίπολης, Έλενα Σιουρούνη, με προσωπική εντολή του υπουργού Υγείας Α.Λυκουρέντζου, μόλις προσώρησε σε δηλώσεις κατά της παράνομης εργασίας.
 
Και βέβαια ... τόλμησε να συναντηθεί με εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή οι οποίοι είχαν αναπτύξει πολιτική δραστηριότητα κατά της παράνομης εργασίας αλλοδαπων στο νοσοκομείο της Τρίπολης!
 
Αν είχε συναντηθεί με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ των οποίων οι διοικήσεις τοποθετημένες από Δ.Ρέππα, Ρ.Σπυρόπουλο κλπ, χρεοκόπησαν το νοσοκομείο, φυσικά θα είχε θέσει υποψηφιότητα γιε περαιτέρω επαγγελαμτική ανέλιξη.
 
Την περασμένη Τετάρτη εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου ζήτησαν να μην εργάζονται παράνομα και κλέβουν το ψωμί από τις Ελληνίδες αποκλειστικές νοσοκόμες, οι ξένες.
 
Την  εποµένη της επίσκεψης των εκπροσώπων του κόμματος αιτήθηκαν δυνάντηση με την διοίκηση του νοσοκομείου η οποία πραγματοποιήθηκε καθώς το θέµα των παράνοµων αποκλειστικών  νοσοκόµων είναι για μια χρόνια πληγή του ΕΣΥ που βαθαίνει συνεχώς λόγω της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και των πλημμελών ελέγχων της πολιτείας στις παράνομες αλλοδαπές, φερόμενες ως αποκλειστικές νοσοκόμες.
 
Μάλιστα, όπως δήλωσε η ίδια η διοικητής δήλωσε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει «κοινός στόχος με την Χρυσή Αυγή στο θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο».
 
Τα παραπάνω θεωρήθηκαν περίπου "παράνομα" από τον Α.Λυκουρέντζο και απέπέμψε την διοικητή.Το ότι συγκυβερνά με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ, κορυφαία μέλη του οποίου έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί για απάτες, προφανώς του έχει αλλοιώσει το αισθητήριο του τι είναι παράτυπο και εξωθεσμικό.
 
Και κατ'αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός Υγείας (που εκλέγεται και στην Αρκαδία_, πέρασε ένα καθαρό μήνυμα προς τους παράνομους λαθρομετανάστες: Στην Ελλάδα τιμωρούνται οι νόμιμοι και προστατεύονται οι παράνομοι. Ειδικά αν είναι ξένοι.
 
Γιατί, ποιος θα τολμήσει να πειράξει πλέον τους παράνομα διαβιούντες και παράνομα εργαζόμενους αλλοδαπούς π.χ. στα νοσοκομεία αφού αποκεφαλίστηκε για χάρη τους ολόκληρη διοικητής νοσοκομείου;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...