Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Βδέλλες έπιασαν δουλέμπορο!

Τον κυνηγούσε η Αστυνομία και τον συνέλαβαν οι... βδέλλες. Δουλέμπορος από την Παλαιστίνη, που πιάστηκε σε αστυνομικό μπλόκο στη Λάρισα να μεταφέρει με φορτηγό 26 λαθρομετανάστες, πήδηξε από το όχημα εν κινήσει και βούτηξε σε αρδευτικό κανάλι με σκοπό να περάσει απέναντι και να διαφύγει τη σύλληψη, αλλά σήκωσε τα χέρια ψηλά όταν εκεί δέχτηκε μαζική επίθεση από βδέλλες που «χτύπησαν» ταυτόχρονα σε διάφορα σημεία του σώματος και κυρίως στα πιο ευαίσθητα...

Σε πολύ κακή κατάσταση, ο δουλέμπορος εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια να διαφύγει και παραδόθηκε στην αστυνομία, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Τους 26 λαθρομετανάστες, από διάφορες ασιατικές χώρες, τους είχε παραλάβει νωρίτερα από την παραλιακή περιοχή του Αγιόκαμπου Λάρισας, όπου τους είχε αποβιβάσει ένα ουκρανικό ιστιοφόρο με διμελές πλήρωμα. Τελικός προορισμός τους ήταν η Αθήνα.
Μετά τη σύλληψη δόθηκε σήμα στις λιμενικές Αρχές και δύο περιπολικά του Λιμενικού εντόπισαν το 10μετρο ιστιοφόρο στα ανοικτά του Αγιόκαμπου. Οι δύο Ουκρανοί του πληρώματος που συνελήφθησαν, ομολόγησαν ότι μετέφεραν τους 26 λαθρομετανάστες από περιοχή της Τουρκίας βόρεια της Μυτιλήνης και, ακολουθώντας συγκεκριμένο δρομολόγιο στο Αιγαίο, τους αποβίβασαν στα παράλια της Λάρισας. Το συνολικό «πακέτο» που εισέπραξαν τα μέλη του κυκλώματος, μαζί με τη μεταφορά στην Αθήνα που θα ακολουθούσε, ήταν από 2.800 έως 3.000 ευρώ κατ άτομο. Οι δύο Ουκρανοί υποστήριξαν πως για τη δική τους «δουλειά» θα έπαιρναν ως αμοιβή από 1.600 ευρώ ο καθένας.
Σημειώνεται πως πριν από δύο εβδομάδες είχε εντοπιστεί στον Αγιόκαμπο και άλλο ουκρανικό ιστιοφόρο - δουλεμπορικό.
ΑπόδρασηΣτη Θεσσαλονίκη, Πακιστανός λαθρομετανάστης το έσκασε από διαμέρισμα - φυλακή, όπου τον κρατούσαν συμπατριώτες του δουλέμποροι και τους κατήγγειλε στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τα τέσσερα μέλη του κυκλώματος.
Ο Πακιστανός είχε αφεθεί ελεύθερος από το Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών στον Κυπρίνο του Εβρου, με προθεσμία ενός μήνα ώστε να φύγει από τη χώρα. Εκείνος ήρθε σε επαφή με τα μέλη του κυκλώματος, ζητώντας να τους μεταφέρει στην Αθήνα. Αυτοί τον κράτησαν φυλακισμένο σε διαμέρισμα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και ζητούσαν αρχικά 3.000 ευρώ και στη συνέχεια 2.000 ευρώ για να διεκπεραιώσουν τη «δουλειά». Με τη βοήθεια ενός συγγενή του κατάφερε να διαφύγει και να καταγγείλει το κύκλωμα στην Αστυνομία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters