Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

TΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ… ΖΟΥΓΚΛΑΣ!


27/12/2012

PASOK
Την έχετε ακούσει σίγουρα τη λαϊκή παροιμία: «και κερατάς και ζημιωμένος». Ε, λοιπόν, η παροιμία βρίσκει την απόλυτη δικαίωσή της στην περίπτωση των απλήρωτων (εδώ και 10 μήνες!) εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ. Οι οποίοι δεν πήραν φράγκο ούτε τώρα στις γιορτές, ούτε καν ένα μέρος του δώρου Χριστουγέννων που είχαν συμφωνήσει με την «ηγεσία» (εντός πολλών εισαγωγικών) του ΠΑΣΟΚ για να βγάλουν τις γιορτές.
Στην ανακοίνωσή τους, όμως, οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ, ζητούν να εφαρμοστεί ο νόμος, καθότι η μη εξόφληση του δώρου Χριστουγέννων συνιστά ποινικό αδίκημα:
«Αφού ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα με υγεία σε εσάς και τις οικογένεια σας θα θέλαμε να σας ενημερώσου ότι οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ εκτός ότι είναι 10 μήνες απλήρωτοι, δεν τους κατεβλήθη ούτε μέρος του δώρου που τους είχαν υποσχεθεί. Αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα όπως και για κάθε εργοδότη. Αλήθεια ποιο είναι το μήνυμα που στέλνουν προς το σύνολο των εργοδοτών της χώρας; Θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία; Τι γίνεται με τις εισφορές των υπαλλήλων στο ΙΚΑ; Καταβάλλονται κανονικά από το ΠΑΣΟΚ; Δεν αναρωτιόμαστε πώς μπορούν και κάνουν Χριστούγεννα γνωρίζοντας πως οι υπάλληλοί τους είτε πουλούν προσωπικά τους αντικείμενα για να ζήσουν, είτε καταφεύγουν στα συσσίτια, ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν τις βίλες τους που έφτιαξαν πάνω στις πλάτες αγνών και ανυποψίαστων αγωνιστών. Δεν είναι δυνατόν να έχουν ούτε ψήγμα ενοχής. Και για να τα λέμε με το όνομά τους, εδώ δεν τους πείραξε που κατέστρεψαν 6 εκατομμύρια εργαζόμενους και συνταξιούχους, τους 150 υπαλλήλους θα σκεφτόντουσαν… Επίσης, θα θέλαμε να πουν τι γίνεται με τους συναδέλφους από την επαρχία που δεν έχουν προσληφθεί από τα κεντρικά αλλά από τις νομαρχιακές που κλείνουν από τα χρέη; Κάθε Νομαρχιακή και ξεχωριστό νομικό πρόσωπο; Το θέμα μας είναι γνωστό και στο ΙΚΑ και σε άλλες υπηρεσίες σχετικές με εργασιακά θέματα. Περιμένουμε για τις ενέργειές τους, που θα παραδειγματίσουν και τους άλλους εργοδότες που αθετούν τις υποχρεώσεις τους, ή αφήνουν «νόμιμα» απλήρωτους εργαζόμενους 5-7 μήνες και τους καταβάλλουν μόνο το δώρο…»
Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι λόγια του αέρας, γιατί αλίμονο αν ισχύσει ο νόμος για το ΠΑΣΟΚ. Μόνο για βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που έκαναν το φοβερό… κακούργημα ν’ αναποδογυρίσουν 2-3 πάγκους λαθρομεταναστών με λαθραία προϊόντα, ισχύει ο νόμος στην Ελλάδα και αίρεται η ασυλία τους σε χρόνο-ρεκόρ!
Ποια ήταν η απάντηση του κόμματος που συστήνει και… αντιφασιστικά μέτωπα, προς τους απλήρωτους υπαλλήλους του; «Υποκινούμενοι για να δημιουργηθούν εντυπώσεις»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters