Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Ακόμη να βρεθεί η μήνυση του ΣΥΡΙΖΑ προς την Χρυσή Αυγή... Εμπρός λοιπόν τι φοβάσαι Στρατούλη;;;


Χάθηκε στο δρόμο η μήνυση του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Χρυσή Αυγή..ούτε πρόκειται να γίνει,γιατί..

Μετά τη γελοιότητα του BBC ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε προχθές πως θα υπέβαλε αμέσως μήνυση κατά της Χρυσής Αυγής για την τάχα ομολογία μελών της ΧΑ πως εκείνοι χτύπησαν τον Στρατούλη!!! Φυσικά καμία μήνυση δεν υπεβλήθη ούτε πρόκειται γιατί..

 1)Ξέρουν πως θα ρεζιλευτούν μιας και γνωρίζουν το γελοίο και ψευδές της υπόθεσης..

 2)Το "ακουστικό ντοκουμέντο" του BBC είναι προϊόν παράνομης υποκλοπής και κάτι τέτοιο αποτελεί κακούργημα, ενώ δεν λαμβάνεται καν υπόψιν στο δικαστήριο σύμφωνα με τον Κ.Π.Δ και τον Π.Κ., αυτός δε που θα το προσκομίσει πάει σούμπιτος μέσα και ο νομιμοποιούμενος για την μήνυση αφού αυτόν και μόνο αφορά, είναι ο Στρατούλης ο οποίος εάν το προσκομίσει πάει στο μπαλαούρο με τη μία,μιας και για επίσης το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δεν απαιτείται άδεια από την Βουλή για άρση της ασυλίας του.

Κανονικά δε μάλιστα, εάν υπήρχε δικαιοσύνη στον τόπο και γίνονταν σεβαστοί οι Νόμοι από τους δικαστές και εισαγγελείς, θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί ο δημοσιογράφος του BBC καθώς και όλοι οι υπεύθυνοι καναλιών, πόρταλς και ιστοχώρων που αναδημοσίευσαν το προϊόν αυτό της υποκλοπής.

 ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ αφήστε λοιπόν τα ψόφια και να δημοσιεύσετε αμέσως την ιατροδικαστική έκθεση από τον ξυλοδαρμό του Στρατούλη.
Αλήθεια που είναι αυτή η έκθεση;
Γιατί δεν την εμφάνισε ποτέ κανένας?


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...