Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η ΔΗΜ.ΑΡ., φερέφωνο των τουρκικών συμφερόντων


Η ΔΗΜ.ΑΡ., φερέφωνο των τουρκικών συμφερόντων

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 - 00:34
Η ΔΗΜ.ΑΡ., φερέφωνο των τουρκικών συμφερόντων
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, έχει κατ’ επανάληψη καταδείξει το ρόλο της Δημοκρατικής Αριστεράς του κυρίου Κουβέλη, στην ελληνική πολιτική σκηνή. Αυτή τη φορά, θα καταθέσουμε την άποψη ενός δεδηλωμένου εχθρού του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, για τη ΔΗΜ.ΑΡ. και τα στελέχη της.
Στην εφημερίδα ‘’Τρακιανίν Σεσί’’, δημοσιεύθηκε άρθρο του Αμπντουχαλίμ Ντεντέ, υπό τον τίτλο ‘’δυο βουλευτές’’. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω κύριος, δηλώνει Τούρκος της Δυτικής Θράκης, ενώ προσδιορίζει την μουσουλμανική μειονότητα ως ‘’τουρκική’’. Στο άρθρο του λοιπόν ο κύριος Ντεντέ, συγκρίνει δυο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Ο πρώτος, είναι ο μουσουλμάνος βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσείν Ζευμπέκ. Η δεύτερη, είναι η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. στον Πειραιά, Μαρία Γιαννακάκη. Ιδού τι γράφει ο Ντεντέ:
«Ο ένας είναι ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Για να εκλεγεί πήρε 16.000 ψήφους από τους Τούρκους της Ξάνθης. 5 μηνών βουλευτής…
Η άλλη είναι η Μαρία Γιαννακάκη… Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στη Β΄ Πειραιώς. Για να εκλεγεί ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΨΗΦΟ. Και αυτή επίσης είναι 5 μηνών βουλευτής.
Ο Ζεϊμπέκ επισκέπτεται γηροκομεία στην Ξάνθη.
Η δε Γιαννακάκη υποβάλει επερώτηση στη Βουλή ζητώντας την αναγνώριση και τη διαφύλαξη της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και των τουρκικών συλλόγων.
Χρειάζεται να γίνει σχόλιο;
Όπως λένε οι Άγγλοι, NO COMMENTS»…
Με απλά λόγια και δίχως περιστροφές, ο τουρκόφρων Ντεντέ, κατακρίνει τον ομόθρησκό του βουλευτή Ζευμπέκ, διότι υπολείπεται -στον αγώνα για την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων- της βουλευτού της ΔΗΜ.ΑΡ., κυρίας Γιαννακάκη. Επί της ουσίας, η κυρία Γιαννακάκη, γίνεται μέτρο συγκρίσεως του τουρκισμού, για τους τουρκόφρονες της Θράκης και ο Ντεντέ, δε χάνει την ευκαιρία να στηλιτεύσει την ‘’αδράνεια’’ του μουσουλμάνου βουλευτή του νομού Ξάνθης, Ζευμπέκ.
 Καθίσταται ξεκάθαρο, πως εκείνοι που υπηρετούν τα βρώμικα σχέδια της Άγκυρας στην Ελληνική Θράκη, ευγνωμονούν την κυρία Γιαννακάκη και φυσικά το κόμμα της. Δε θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε, πως ισχύει το ίδιο και για τους Έλληνες…
Ηθικό δίδαγμα: η Αριστερά βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters